Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kiwi- BBQ and Muriwai Beach!

Viime viikonloppuna meidän ihana isäntäperhe, eli Kati ja Mike piti meille perinteiset Kiwi-grillipileet! Päivä oli tosi kuuma, ja jopa minä (joka en kovin nopeasti rusketu) sain sormuksista rusketusrajat! 😀 Ruoka oli tosi hyvää ja Hennuki sai näyttää leipuritaitonsa pyöräyttämällä parit kakut. Oli ihanaa istuskella auringossa ja jutella uusien tuttavuuksien kanssa, osa oli syntyperäisiä uusiseelantilaisia ja osa tänne muuttaneita. Sai paljon kullanarvoisia vinkkejä mitä kannattaa tehdä ja nähdä! Täälä kyllä tuntuu muutenki, että kaikki on tosi ystävällisiä ja avuliaita. Ruokakaupassaki jos vähä näytät eksyneeltä niin heti joku tulee kysymään, että mitäs oot etsimässä?

/ / /
Last weekend our lovely hosts Kati and Mike arranged a Kiwi-style BBQ for us. It was such a nice sunny day, good food and fun to meet lots of new people! We also got a lot of good tips for what to do here in NZ.

Masterchef Mike


Sunnuntaina Kati ja Mike vei meidät Muriwain biitsille, mikä on tunnettu surffareiden suosikkina. Hiekka on tuola sellaista harmaanmustaa ja kimaltelee niinkuin Edward Cullenin iho konsanaan (jos Twilightia ootte katsonut). Mike varoitteli etukäteen, että hiekka voi olla vähän kuumaa. No ainaki Riikka taisi polttaa jalkapohjansa, ja siis kävely ei todellakaan tullut kuulonkaan. Juosten siis hiekkasärkkien yli jos oli pakko. Käveltiin eka sellaiselle vuorella, mistä oli aivan älyttömät maisemat! Siellä myös luontaisesti pesii/elää suuri määrä lintuja, jotka tunnetaan nimellä Gannet (ei mitään hajua suomennoksesta?).

Kävelykierroksen jälkeen pidettiin piknik rannalla! Mike oli myös raahannut mukanaan wetsuitit ja bodyboardit, joten saatiin sitäkin kokeilla! Ihan pro en kyllä heti alusta alkaen ollut, ja pyörin siellä aallon sisällä pari kertaa ja lauta lensi kaaressa mun yli, MUTTA kun vihdoin onnistui niin se oli kyllä tosi siistiä! Sai siinä käsilihaksetki huomaamatta kipeäksi, ja mut sai sieltä lopuksi melkeen raahata pois niinku pikkulapsen 😀 Pakko kyllä kokeilla uudestaan! Ja jos bodyboardingin oppisi, niin surffaus vois olla helpompaa..?

/ / /
On Sunday Kati and Mike took us to Muriwai Beach, which is known as a very popular for surfing. First we we’re walking around with amazing views! After that we we’re having a picnic on the beach. Mike also took wetsuits and bodyboards with him, and we got to try bodyboarding too. I suprisingly(:D) wasn’t pro-bodyboarder from the start, but when I catched the idea, it was so much fun! I definately wanna try that again! And then maybe after I’ve learned that, next step is surf-lessons ;D

So beautiful!
Lots of gannets!
Previous Post Next Post

You Might Also Like