Suomen suurin matkablogiyhteisö

First days in Auckland!

Moikkelis!

Tällä hetkellä ollaan pienessä kylässä Taupossa ja istutaan syömässä dinneriä hostellin yhteisessä keittössä Hennun ja Riikan kanssa. Ikkunasta näkyy Lake Taupo. Saavuttiin tänne tänään, ja meillä olis aikomuksena tehdä sellanen pieni intensiivinen kierros täälä Uuden-Seelannin pohjoissaarella. Matkasuunnitelma on suurinpiirtein tämä –>Auckland-Taupo-Rotorua-Tauranga-Auckland. Tänään käveltiin/juostiin Huka Falls- vesiputoukselle, ja kolme tuntia siinä vierähti! Ollaan kyllä kaikki ihan poikki tällä hetkellä, ja ajateltiin raahautua meille mummoaikaan eli n. kello yhdeksältä nukkuun 😀

Saavuttiin Aucklandiin tosiaan viime tiistaina eli joulukuun toinen päivä tarkalleen ottaen! Tässä kuvia siis ekoilta päiviltä ku turisteiltiin meidän uusilla hoodeilla ja Aucklandin keskustassa. Aina välillä on kiva olla vähä hukassaki, esim. bussin löytäminen kotiin osottautui vaikeaksi 😀 Mutta aina kaikki löytyy ja onnistuu loppujen lopuksi!

/ / /
At the moment we are sitting in our hostel kitchen and looking a view of Lake Taupo. We arrived to Taupo today, and we’re planning to do mini tour here in northern island of New Zealand. Our plan is to go tomorrow from Taupo to Rotorua. And then from Rotorua to Tauranga. And then back ”home” to Auckland.

These pictures are taken from our first day in New Zealand!

Pilli ja Pulli kävelyllä
Hoods!
Previous Post Next Post

You Might Also Like