Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Car

Terppa!

Niin en varmaan oo vielä kertonutkaan, että me ostettiin auto. Joku reilu viikko sitte, ja ostopäätös oli aika extempore. Halvaksi se kuitenki tuli kun kolmeen pekkaan ostettiin. Kunnes huomattiin, että jaahas toi tupakansytytin ei muuten toimi ja tarvittais sitä navigaattoriin jne. No mä soitin sit reippaasti johonki ekaan korjaamoon, ja kysyin et miten kannattais toimia. Se korjaamon setä sit sanoi, että siitä on varmaan vaan se sulake(?) palanut, et käy hakees huoltoasemalta uusi ja vaihdat sen vaan. Sanoin, että aijaa niin helppo homma, thanks! No kukaan meistä kolmestahan ei kuitenkaan kyennyt vaihtamaan sitä pientä sulaketta, ei ollu siis todellakaan mitään hajuakaan et miten se onnistuu :`D Soitin sit uudestaan ja kysyin nätisti voitaisko tulla sinne näyttään sitä autoa (lue: voisitko sä vaihtaa sen sulakkeen?).

No sinne sit mentiin, setä vaihtoi kivasti sen meille ilmaiseksi ja se toimi täydellisesti. Mä sit ihan spontaanisti kysyin, että paljonko sellanen perustarkastus maksaa. Ja hinta ei ollut paha, joten ajateltiin että tarkastetaan nyt et kaikki on ok. No kaikkihan ei ollut TODELLAKAAN ok. Täälä kaikki backpackerit antaa autoillensa aina nimet kun ne ostaa ne. No me ei oltu vielä ehditty nimeämään meidän autoa, joten se sai alustavaksi nimekseen: ”Little piece of shit”. Katotaan miten tää meidän yhteiselo tän kivisen alun ja _muutaman_ menetetyn dollarin jälkeen jatkuu, jos se vaikka sen jälkeen sais jonku kivemman nimen esim. Esko tai Pate. Siis koska meidän autohan on ihan ehdottomasti ainakin poika.

Tää koko postaus on omistettu meidän rakkaalle kaaralle! <3

/ / /
Hi guys!
I haven’t told yet that we bought a car little over a week ago. I’ve heard that all the backpackers give names to their cars and atm we call ours as a ”Little piece of shit”. But we still love him <3 Maybe after this rocky start and _few_ lost dollars, he gets a better name.

Previous Post Next Post

You Might Also Like