Suomen suurin matkablogiyhteisö

New Zealand!

Moikkamoii!

Musta tuntuu, että voisin aloittaa joka blogipostauksen lauseella ”On muuten ollu vähä kiirettä..”, mutta niin täälä kyllä on haha 😀 Ensimmäinen mistä aina luopuu on kyllä tietokoneella näpertäminen. Olin tosiaan koko marraskuun töissä tarjoilijana, ja nyt onnistuu sekin homma ihan hyvin (”hyvin”). Saatoin ehkä vähän valehdella CV:ssä tehneeni foodrunnerin ja tarjoilijan hommia ennen, ja esim ekan kerran ku mulle tyrkättiin kolme lautausta käteen niin meinas happi loppua :`D Ja on kyllä arvostus tarjoilijoita ja muutenkin ravintola-alalla työskenteleviä kohtaan korkealla tän jälkeen! Respect niille, jotka tekee tätä koko ikänsä!

Nyt kuitenkin Australia jää hetkeksi taakse, koska eilen saavuttiin Aucklandiin ja täälä vietetään seuraavat kolme viikkoa! Ollaan yötä Riikan tädin ja sen miehen luona, ja meillä on täälä pihalla sellanen oma pikku sleepout. Täälä on oikeastaan lämpimämpi mitä luulin, ja sää on lämpenemään päin. Tänään me ajateltiin vähä miettiä jotain alustavaa suunnitelmaa mitä me täälä tehtäis. Ensifiiliksiltä Uusi-Seelanti vaikuttaa ihan mielettömän kauniilta ja kiinnostavalta maalta. Tänään Riikan täti Kati vei meidät sellaselle rauhalliselle pikkurannalle. Olis kyllä tehny mieli mennä uimaanki!

No mitä me sit haluttais tehdä täälä? Ainakin nähdä mahdollisimman paljon! Me haluttais Hennun kanssa myös ainakin käydä ratsastamassa ja jotain vesiurheilua olis kiva kokeilla. Riikkaa kiinnostais Skydiving, mutta mua ei tosiaan ainakaa saa hyppäämään mistään koneesta! 😀 Sit Kati ja Mike oli varannut myös mökin viikoksi, mutta paikkaa en kyllä valitettavasti muista tällä hetkellä, joten siitä lisää myöhemmin.

/ / /
Hi guys! We just arrived yesterday to Auckland, New-Zealand, and it feels great! We’re gonna stay here for the next three weeks. At first sight this country seems incredibly beautiful and there´s lot to see and do. We’re staying at Riikka’s aunts (her name is Kati and her husband is Mike) house, and they even gave us nice little sleep-out. Today Kati took us to this amazing, peaceful beach. 

<3 Riikka <3 Hennu <3 Fiia <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like