Suomen suurin matkablogiyhteisö

Random things about Australia

Ollaan asuttu Australiassa nyt reilu kuukausi ja tässä muutamia tähän mennessä tehtyjä huomioita Australiasta. Kuvituksena toimii satunnaiset kuvat puhelimen kätköistä!
/ / / Here’s random things I was thinking. And random pictures from my phone!
1.  Mun on ikävä tavallista suodatinkahvia. Täälä ei kukaan, KUKAAN, omista kahvinkeitintä. Tää oli perussuomalaiselle iso ihmetys. Vaihtoehdot on siis hakea kahvia kahvilasta, omistaa joku Capsolo-kone tai juoda sellasesta pikapurusta tehtyä kahvia. Arvatkaa mun yksi suurimmista menoeristä…kahvi.
/ / / I miss coffee. Just normal filtered coffee. No one here seems to have coffee machine, which is really weird thing for finnish person. So either you go to cafe buy coffee or make powdered coffee..which sucks…So I’m spending all my money here on coffee basically 😀

Roadtrip to Palm Beach 
Looks little bit different than Finland..

2. Ihmiset taluttaa koiriaan kaikkialla, ihan ydinkeskustassakin ilman talutushihnaa. Todella paljon. Ja ne koirat vaan kipittää perässä kiltisti, vaikka ympärilllä pörrää ihmisiä, autoja ja toisia koiria vaikka millä mitalla. Onko täälä kaikki jotain koirakuiskaajia?

/ / /  People are walking their dogs without a leash. Everywhere. Even in the middle of city. And dogs are just following their owners, without caring about cars, people or other dogs around. This would never happen with our dogs.

Blue Parrot- girls!

3. Autoilijat täälä on vissiin kaikki rattiraivon vallassa, koska kaikki tööttäilee toisilleen kokoajan! Jos valo vaihtuu vihreäksi ja edellä ajava ei ehdi sekunnissa painaa kaasua pohjaan, siitä seuraa tööttäilyä. Ja ei edes mitään pikkutööttäystä, vaan sitä liioitellaan ja töötätään monta sekunttia.

/ / / Everybody is beeping to each other all the time. It feels like all the drivers hate each other and driving in general. If the person before you is not moving within the same second when the light turns green, there’s gonna be a lot of beeping.

Amazing
Girls night by the Opera House
4. Ilmastoon sopeutuu aika nopsaa näköjään. Yks päivä huomasin sanovani et pihalla on aika kylmä, pitää laittaa neule. Niin pihallahan oli ehkä 20 astetta. Jos vielä kerran sanon, että pihalla on kylmä ku lämpötila on yli 20, palaan mielessäni vaikka viime juhannukseen.
/ / / You get use to warm weather really fast. One day I found myself saying that its cold outside today, when it was around 20 degrees. If I ever say again that is cold when its over 20 degrees, I will try to memorize example last midsummer-party in Finland. With less than 10 degrees and little bit snow somewhere. Yeah, MIDDLE OF THE SUMMER.

Bondi Crew

5. En oo ite ajanut täälä vielä autoa, mutta vasemmanpuoleisuuteen kestää kyllä tottua, koska se ei rajoitu vaan liikenteeseen. Ties kuinka moneen ihmiseen oon törmännyt kun oon yrittänyt ohittaa OIKEALTA puolelta. Joo ei ku sähän ohitat vasemmalta täälä. Ja sit kaikissa liukuportaissa pitää seistä vasemmalla puolella. Oon aina menossa väärään suuntaan ja vääräällä puolella, et innolla odotan sitä hetkeä ku istun auton rattiin 😀

/ / / Left-side. It’s not only when you’re driving, but also when you’re walking stairs or trying to go pass people. In the beginning I was always bumping to everyone, because I was trying to go pass them from the right side!

Coogee Beach


6. Kaikkialla kysellään et miten menee. Jos meet ruokakauppaan niin kassatäti kysyy, että mites sun päivä on tänään mennyt? No mitäs siihen sit vastataan ja pitääkö aina itekki kysyä, että no mites sun päivä 😀 Aluksi rupesin aina välillä kertomaan, että mitäs mä nyt sit oikeen oon tehnyt.

 / / / Everywhere and everybody is asking how are you? When you go buy groceries, they are asking that. And then I don’t know what is the correct answer, do I just say good or do I have to ask also that how’s their day been? 
Beautiful Palm Beach
The Harbour Bridge
Previous Post Next Post

You Might Also Like