Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Rocks

Pari päivää sitten ajateltiin pitää kunnon turistipäivä ja lähdettiin kierteleen alueelle, joka tunnetaan nimellä The Rocks. Paljon vanhoja taloja ja pikkukatuja, ja täältä pääsee ylittämään Harbour Bridgen kävellen. Sillalta on mahtavat näkymät hyviä turistikuvia varten! 😀 Sää oli just sopiva meidän kierrosta varten, aurinkoinen, mutta ei liian kuuma. Hennu napsi musta myös asukuvia! Olin muuten ajatellut, että voisin tehdä välillä vaan outfit-postauksia.. MUTTA yhdellä rinkallisella vaatteita ei paljon juhlita, oon käyttäny jokaista vaatetta sata kertaa ja oon ihan kyllästynyt kaikkiin mun vaatteisiin haha!

/ / / 
Few days ago we decided to have tourist-day and went for a walk in the area called The Rocks. You can cross Harbour Bridge from here, and there´s nice views for lots of tourist-photos! Now I think I have enough photos from The Opera House… :´D

The Rocks
Me <3 Hennu
The Harbour Bridge
Kerri, me & Erika
Previous Post Next Post

You Might Also Like