Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beautiful Blue Mountains

Moii!

Aika vierähtää kivasti töitä tehdessä, ja saatoin muuten saada töitä yhdestä vaateliikkeestäkin eilen. Oltiin shoppailemassa, ja aloin jutella yhdessä pienessä vaateliikkeessä myyjän kanssa ja kerroin etsiväni töitä vaateputiikeista. Tyyppi vaikutti heti tosi kiinnostuneelta ja kertoi, että he hakevat juuri uutta työntekijää, joka voisi aloittaa heti. Eli mä meen sinne siis keskiviikkona haastatteluun ja viemään CV:n! Jos tuolta tärppäisi, niin mietin että voisin pitää molemmat työt ja yrittää säästää mahdollisimman paljon tässä kuussa(:

Ja sitten tän postauksen asiaan eli Blue Mountains-reissuun. Sää oli viime torstaina loistava, noin 24 astetta ja suht aurinkoista, joten suunnattiin aamulla auton nokka kohti Blue Mountains-vuoristoa. Perussähläyksien ja ruuhkien kera matkaan kului noin 2h, mutta takasin tullessa ehkä 1h 20min. Autolla pääsee ajamaan Echo Point-infopisteelle asti, josta voi käydä kysymässä vinkkejä mikä reitti kannattaa valita. Tästä pisteeltä lähtee siis muutamaan eri suuntaan erilaisia reittejä, joista voi valita kuinka paljon haluaa käyttää aikaa, haluaako kiertää ympyrän vai mennä edestakaisin ja myös vaikeustason: helppo, keskivaikea ja vaikea. Vaikeasta taisi löytyä jopa 5-6 tuntiakin kestäviä reittejä. Osa oli enemmänkin perustietä, mutta se mikä me valittiin, oli kapeaa porrasta loppumattomiin. Alaspäin meneminen oli helppoa, mutta takaisin tullessa kaduttiin, että oltiin kävelty niin pitkälle haha 😀 Oli muuten aika raskasta!!

Blue Mountainille pääsee helposti myös bussilla. Useat hostellit järjestävät edullisesti matkoja isolle porukalle. Ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka. Suosittelen lämpimästi lähtemään tänne vähän viileämmällä ja pilvisemmällä säällä, sillä kävellessä tulee todella kuuma! Me oltiin tuola aika myöhään, joten ehdittiin nähdä auringonlasku. Yhdellä sanalla kuvailtuna: AMAZING. Eikä tullut myöskään paljon ketään muita vastaan, joten tuntui kun oltaisiin oltu ainot vierailijat siellä(: Nyt tulee sit sellanen määrä kuvia, että oksat pois niiiin!
/ / /
 
Hi guys! Since I have lot of friends which _unfortunately_ cant understand finnish, they have been asking if I could write my blog in english too. Well I’m bit of a lazy person sometimes, so I added google translate to my blog. Then I tried it, and I was laughing so hard for 5 minutes. Then I deleted it. So I was planning, that I will try to make a shortcut from my posts in english but they are propably gonna be short and IF someone starts complaining about my grammar, just remember that I’m not native speaker! Oh yeah, and I’m planning to write all captions in english, but will see.. Ok, lets start!
 
Last thursday, we visited Blue Mountains, I really loved it and here’s bunch of pictures about that. 
Roadtrip begins!
Travel-snacks..Looks like cheese, but its vanilla-cake!
Dirty windows..
Three Sisters!
So many stairs!
Previous Post Next Post

You Might Also Like