Suomen suurin matkablogiyhteisö

Throwback Halloween!

Moii!

Mun trial venyi eilen yhdeksään tuntiin, jonka jälkeen istuin vielä pari tuntia mun uusien työkavereiden kanssa syömässä. ELI sain siis töitä! Tää on kyllä todella kaukana mun omasta alasta, aloitin siis tarjoilijana isossa ravintolassa täälä Darling Harbourissa. Muutettiin tänään siis tosiaan myös meidän uuteen asuntoon Darling Harbouriin ja hengailen tässä mun uusien kämppisten kanssa. Tää on asunto on aika reilun kokoinen ja jaetaan meidän huone yhden tytön kanssa. Muut kämppikset onkin sitten poikia, mutta kaikki on kyllä tosi rentoja tyyppejä. Meillä on kaksi parvekettaki, ja saadaan kohta tohon toiselle isommalle pöytä ja tuoleja. Sielä on sit kiva istua kesäiltoina ihailemassa maisemia porukalla(:

Jos huomenna on hyvä sää niin huomisen matkakohde on Blue Mountains, eli n. 50 kilometrin päässä Sydneystä sijaitseva vuoristoalue. Sinne kannattaa kuulemma mieluiten lähteä vähän viileämmällä säällä, mutta ei kuitenkaan millään ukkosella 😀 No saa nähdä mikä säätilanne huomenna on, tänään kun vähän ukkosti ja satoi.

Lisään tähän nyt viime viikolta Halloween-juhlinnoista kuvia. Oltiin backpackereille järjestetyllä Halloween-cruisella. Siellä oli DJ soittamassa ja laiva oli kyllä ihan täyteen ahdettu! Ihmiset oli kivasti panostanut kostyymeihin. Meitä oli viis tyttöä, joilla oli enkeliasut. Osalla oli mustia ja osalla valkoisia, ja höysteeksi lisäiltiin tietenkin tekoverta. Yritettiin bongailla vaaleita piilareita, mutta ei löydetty. Tykättiin kyllä meidän asuista paljon, ja saatiin kehujakin! Tän vuoden suosituin Halloween-asu taisi olla ns. Sugar Skull eli miten sen nyt selittäis, sellanen söpömpi pääkallo-kasvomaalaus ja kukkia ja glitteriä jne..Huono selitys, mutta ei voi mitää 😀

Blood everywhere!
<3
Öinen Sydney <3
Epäonnistunut ryhmäkuvan otto koko porukasta
Bromance
Previous Post Next Post

You Might Also Like