Suomen suurin matkablogiyhteisö

Chinatown

Moimoii!

Tänne kuuluu tällä hetkellä sellaista, että mulla on huomenna trial eli siis koepäivä yhdessä kahvilassa/baarissa Darling Harbourissa. Saa nähdä mitä tästäkin syntyy vai syntyykö mitään 😀 Jos ei tuolta tärppää niin ajattelin lähteä etsimään Bondilta töitä keskiviikkona. Siellä on vieri vieressä ihania pieniä rantakahviloita, voisin nähdä itseni sielläkin töissä(: Toki toi Darling Harbourin kahvila olis siitä hyvä, että muutetaan keskiviikkona siihen ihan samoille nurkille asumaan.
Muutama päivä sitten oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä, joten lähdettiin kävellen keskustaan ja päädyttiin Chinatowniin syömään. Harmi, että kello oli jo siinä vaiheessa lähellä kauppojen sulkemisaikaa, siellä oli nimittäin todella mielenkiintoisen näköisiä pikkuputiikkeja. No joku toinen päivä sit uusiks! Tässä siis kuvia meidän haahuiluista kaupungilla ja Chinatownissa. Mä haluan muuten joku päivä lähteä oikeesti kuvaileen paremmin tätä ihanaa kaupunkia. Kameraa ei aina jaksa rehata mukana tai sitten on muuten vaan niin vauhti päällä, että kuvien ottaminen unohtuu haha ;D
Previous Post Next Post

You Might Also Like