Suomen suurin matkablogiyhteisö

BBQ

Meillä oli eilen pienet yhteisgrillailut täälä hostellilla, tehtiin burgereita ja grillattiin kanavartaita. Superhyvää! Toi hostellin piha-alue on kyllä ihana, koko porukka mahtuu sinne kerralla ja käytössä on tosiaan toi grillikin. Pihalla alkaa olla öisinki jo aika lämmin, joten siellä kelpaa istuskella(: Jouduttiin vaihtaan tänään meidän kotoisasta tyttöjen gossip-huoneesta mixed-huoneeseen, koska haluttiin pidentää meidän asumista viikolla ja tyttöjen huone oli jo varattu täyteen pitkäksi aikaa. Meillä on kyllä edelleen akkavalta, sillä meidän huoneessa on nyt vaan kaks jätkää. Niillä tulee oleen ehkä aika rankka viikko…

Kävin alkuviikosta viemässä muutamaan vaatekauppaan mun CV:n ja perjantaina ajattelin viedä lisää. Haluisin joko kahvilaan tai vaatekauppaan tms. muuhun saman tyyliseen töihin. Asiaa vaikeuttaa se, että meillä on tosiaan vaan marraskuu aikaa tehdä töitä, mutta ehkä kun saatiin asuntoki vuokrattua kuukaudeksi niin saadaan me varmaan jotain työtäki(: Huomenna lähdetään Bondille ottaan arskaa aamulla, ja illalla on vuorossa Halloween-pileet! Mennään sellaselle miniristeilylle, josta on jatkot Gargo-nimisessä yökerhossa. Käytiin tänään ostaan meille kostyymit, ne on kyllä niin siistit! Lisään tänne vähän kuvamateriaalia Halloween-juhlinnoista myöhemmin!

Tässä kuvamateriaalia grillipileistä!

Kanada, Skotlanti ja Englanti edustaa!
Beer pong!
Dannyn hampparipose
Kasa ruokaa
Oli vissiin hyvää ;D
Previous Post Next Post

You Might Also Like