Suomen suurin matkablogiyhteisö

Darling Harbour

Moi pitkästä aikaa (:

Kello on täälä itseasiassa kohta yksi yöllä, mutta mua ei väsytä niin ajattelin raapustaa tännekki jotain. Meidän hostelli on ihan täpötäynnä ja wi-fi on toiminut tosi huonosti. Perjantaina wi-fi lakkas toimimasta kokonaan, ja hotellin henkilökunta totes että ens kerran maanantaina toimii. Siihen sit joku heitti kommentin: ”Eli me joudutaan KOKO viikonloppu oikeasti jutella toisillemme??” Haha pointti sekin 😀 Ehkä siellä facessa ja instassa ei kokoaikaa tarvis roikkua vaan kannattais keskittyä enemmän hetkessä elämiseen ja ihmisiin ympärillä. No mutta asiaan!

Tässä tulee muutama päivä sitten otetut asukuvat Darling Harbourista. Kyseessä on siis yksi Sydneyn uusimpia alueita, todella kaunis satama ja paljon kahviloita, yökerhoja, ravintoloita sekä osteltavaa/kauppoja. Alue on turistien suosiossa, joten kaikkialla on aika kallista (mutta niin täälä kyllä muutenki on hehe). Darling Harbour tulee itseasiassa olemaan myös meidän väliaikainen koti! Hostellissa asuminen on Sydneyssä aika hintavaa, joten päätin yksi päivä selata millaista vuokrakämppää olisi tarjolla. Tähän tarkoitukseen käytin yleisintä ja helpointa sivustoa, joka on nimeltään: gumtree.com.au. Suurimmassa osassa asunnoista täytyy asua vähintään 3-4 kuukautta, mutta aina kannattaa yrittää hakea! Tähänkin ilmotukseen oli kirjattu ”minimun stay 3 months”, mutta päästiin katsomaan kämppää ja saatiin se kuitenkin vaikka asutaankin vain kuukausi! Aina kannattaa ensisijaisesti soittaa, mutta moneen ilmoitukseen oli laitettu pyynnöksi vain e-mail/sms.

Muutetaan asuntoon siis marraskuuksi, alue on todella siisti ja turvallinen. Asunnossa on jaettu keittiö/kylpyhuone, mutta meillä on oma huone/parveke vain meille kolmelle. Toisessa huoneessa asuu 6 poikaa, joten joudutaan valitettavasti rikkomaan miehisen luolan rauha 😀 Olohuoneesta/keittiöstä on pääsy toiselle isommalle parvekkeelle. Vuokran hintaan kuuluu kaikki, astianpesuaineesta ja vessapaperista lähtien. Tulee varmasti hauska kuukausi!(:

Loppuun vielä ekat (ja ei varmaan vikat) outfit-kuvat Darling Harbourista!

Mekko: H&M / Kengät: Converse / Laukku: Gina Tricot / Arskat: Bangkok
Previous Post Next Post

You Might Also Like