Suomen suurin matkablogiyhteisö

Surray Hills

Moii!

Täälä on kello kohta puol 1 ja me suunnataan pian rannalle. Tääl on nyt ehkä joku 28 astetta ja aurinkoista. Ihanaa, kesä tulee (: Meillä alkaa suurin osa kiireellisimmistä jutuista olla hoidettu, eilen avattiin pankkitilit ja saadaan postissa uudet maksukortit. Vielä pitäisi hakea MediCare-kortit, joka on vähän sama kuin Suomen kelakortti, sillä saa alennusta lääkäripalveluista ja luultavasti myös lääkkeistä. Eilen joudun itseasiassa käymään lääkärissä, sillä onnistuin nappaamaan itselleni niinkin kivan taudin kuin angiinan…Täälä on sisällä öisin yleensä aika kylmä, koska taloissa ei oikeastaan ole mitään lämmitystä. Sää lämpenee kuitenkin kokoajan enemmän ja enemmän, pian varmaan läkähdytään täälä 😀

Käytiin meidän kahden dorm-kämppiksen Alixin ja Erikan kanssa pari päivää sitten Surry Hillsissä. Se on noin 20 minsan kävelymatkan päässä tästä Kings Crossin alueelta, missä meidän hostelli sijaitsee. Alix ja Erika vuokrasi kämpän isosta talosta Surry Hillsistä, joka tulee reilusti halvemmaksi kuin hostellissa asuminen. Mekin ollaan mietitty, että yritetään etsiä kuukaudeksi väliaikainen vuokrakämppä.

Surray Hilssissä istuskeltiin kahvilassa, ja kirjotettiin meidän CV:itä valmiiksi. Alix on kotoisin Englannista, joten siitä oli ainakin suuri apu 😀 Ajateltiin hakea kuukaudeksi töitä vain kyselemällä eri paikoista ja antamalla CV:n käteen. Töitä saa kuulemma täältä todella helposti!

Lisään tähän vielä pari kuvaa meidän tehokkaasta kahvihetkestä! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like