Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusilla hoodeilla

Eilen lähettiin ekaa kertaa kierteleen kaupungille ja moikattiin samalla meidän kaveria Jaakkoa, joka on asunut 1,5 vuotta Sydneyssä! Kyseltiin kysymyksiä toisen perään, et huomaa kyllä et ollaan just saavuttu paikan päälle. Jos harkitset vuotta Ausseissa, kannattaa ehdottomasti ainakin aluksi asua backpacker-hostelleissa. Alkuun pääsee helpommin, kun kuulee muilta vinkkejä hoidettavista jutuista. Me ajateltiin huomenna käydä avaamassa pankkitilit, jos saadaan vaikka jonkunlaista työtä täälä pian.

Ekoina päivinä ollaan tutustuttu ympäristöön ja otettu viikonloppuna iisimmin. Tänään oli myös eka oikeesti aika lämmin päivä (n. 26 astetta), joten suunnattiin Coogee-biitsille ottamaan aurinkoa ja hengailemaan. Uimaan en kyllä uskaltautunut! 😀 Täälä busseilla ja junilla on mun mielestä tosi helppoa liikkua, joten niitä ollaan käytetty ahkeraan. Haettiin tänään myös Opal-kortit, joihin voi ladata haluamansa määrän rahaa ja sillä bussi- ja junamatkat on hieman halvempia. Itse kortti on ilmainen ja aluksi kortille pitää ladata vähintään 10 dollaria.

Ajattelin lisäillä tähän vähän random-kuvia viime päiviltä!

Hostellin pojilla oli Fifa-turnaus meneillään, lupasin olla kannustusjoukkoina…
Eka juoksulenkki Sydneyssä
Hyde Park
Wifeyn kanssa junailemassa
Hyde Park- hengailut
Alix, Minä & Hennu (Alix asuu meidän kanssa samassa dormissa)
Coogee Beach
Previous Post Next Post

You Might Also Like