Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sydney, Im in love!

NONIIN long time no see 😀

Vihdoin ehtii tĂ€nnekkin jotain kirjottaa. MeillĂ€ olis tosiaan pitĂ€nyt olla lento Bangkokista Sydneyyn 14. pĂ€ivĂ€, mutta SydneyssĂ€ riehui urakalla joku ukkosmyrsky. MeidĂ€n lento oli siis peruttu ja siirretty 15. pĂ€ivĂ€lle. No mutta KOSKA, meillĂ€ oli vaihto Melbournessa ja meidĂ€n eka lento oli niin myöhÀÀn perillĂ€ siellĂ€, oli jatkolento Sydneyyn siirretty 16. pĂ€ivĂ€lle. LentoyhtiönĂ€ toimi Jetstar, joka kuitenkin hoiti uusien lentojen jĂ€rjestelyt mielestĂ€ni kohtuullisen hyvin sekĂ€ korvasi meille hotellit ja ruoat. SekÀÀn ei kuitenkaa tĂ€ysin lohduttanut kun yöunet jĂ€i pariin kolmeen tuntiin ja noi pĂ€ivĂ€t meni oikeastaan vĂ€hĂ€n ”hukkaan” kentĂ€llĂ€ ja koneessa koomatessa. Mutta eilen aamulla saavuttiin Melbournesta Sydneyyn, ollaan siis toista pĂ€ivÀÀ tÀÀlĂ€. Tai no nyt tÀÀlĂ€ on kyllĂ€ ilta(:

EnsimmÀiset fiilikset Australiasta on todella positiiviset. Melbournesta toki ei voi sanoa oikein mitÀÀn kun visiitti jÀi muutamiin tunteihin, mutta SydneyssÀ oli vastassa heti ihana aurinko ja kaupunki on ensinÀkemÀltÀ todella kaunis. TÀÀlÀ voisi todella viihtyÀ! Me asutaan nyt kaks viikkoa Blue Parrot -hostellissa, mikÀ on suunnattu 18-35-vuotiaille. TÀÀlÀ tutustui porukkaan heti helposti, ja hostelleissa muilta backpackereiltÀ saa paljon kullanarvoisia vinkkejÀ. Me ollaan oikeastaan ehditty vasta tehdÀ hakemukset TFN:n (Tax File Number) saamikseksi ja tÀnÀÀn kÀytiin hakemassa australialaiset puhelinliittymÀt. Tax File Numberia ei vaadita työntekoon, mutta se helpottaa huomattavasti. Suosittelen siis ehdottomasti hommaamaan sen. Hakemus tehdÀÀn netissÀ, aikaa menee muutama minuutti ja se saapuu postissa noin kahdessa viikossa. Eilen oli myös backpackereiden Pub Crawl, missÀ kierrettiin muutamia baareja ja tutustui myös muissa hostelleissa asuviin tyyppeihin. Huomenna lÀhdetÀÀn enemmÀn kiertelemÀÀn ja tutustumaan uusiin hoodeihin.

Kuvitukseksi heitÀn tÀhÀn Bangkokissa viimeisenÀ pÀivÀnÀ napsittuja asukuvia plus muita random-otoksia (:

Soijamaitoki on hyvÀÀ Thaimaassa, varsinki toi Double Choko!
Croptoppi: Bangkok / Maxihame: BikBok /  Laukku: Gina Tricot / KengÀt: Converse / Lasit: Lindex
Previous Post Next Post

You Might Also Like