Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sydney, Im in love!

NONIIN long time no see 😀

Vihdoin ehtii tännekkin jotain kirjottaa. Meillä olis tosiaan pitänyt olla lento Bangkokista Sydneyyn 14. päivä, mutta Sydneyssä riehui urakalla joku ukkosmyrsky. Meidän lento oli siis peruttu ja siirretty 15. päivälle. No mutta KOSKA, meillä oli vaihto Melbournessa ja meidän eka lento oli niin myöhään perillä siellä, oli jatkolento Sydneyyn siirretty 16. päivälle. Lentoyhtiönä toimi Jetstar, joka kuitenkin hoiti uusien lentojen järjestelyt mielestäni kohtuullisen hyvin sekä korvasi meille hotellit ja ruoat. Sekään ei kuitenkaa täysin lohduttanut kun yöunet jäi pariin kolmeen tuntiin ja noi päivät meni oikeastaan vähän ”hukkaan” kentällä ja koneessa koomatessa. Mutta eilen aamulla saavuttiin Melbournesta Sydneyyn, ollaan siis toista päivää täälä. Tai no nyt täälä on kyllä ilta(:

Ensimmäiset fiilikset Australiasta on todella positiiviset. Melbournesta toki ei voi sanoa oikein mitään kun visiitti jäi muutamiin tunteihin, mutta Sydneyssä oli vastassa heti ihana aurinko ja kaupunki on ensinäkemältä todella kaunis. Täälä voisi todella viihtyä! Me asutaan nyt kaks viikkoa Blue Parrot -hostellissa, mikä on suunnattu 18-35-vuotiaille. Täälä tutustui porukkaan heti helposti, ja hostelleissa muilta backpackereiltä saa paljon kullanarvoisia vinkkejä. Me ollaan oikeastaan ehditty vasta tehdä hakemukset TFN:n (Tax File Number) saamikseksi ja tänään käytiin hakemassa australialaiset puhelinliittymät. Tax File Numberia ei vaadita työntekoon, mutta se helpottaa huomattavasti. Suosittelen siis ehdottomasti hommaamaan sen. Hakemus tehdään netissä, aikaa menee muutama minuutti ja se saapuu postissa noin kahdessa viikossa. Eilen oli myös backpackereiden Pub Crawl, missä kierrettiin muutamia baareja ja tutustui myös muissa hostelleissa asuviin tyyppeihin. Huomenna lähdetään enemmän kiertelemään ja tutustumaan uusiin hoodeihin.

Kuvitukseksi heitän tähän Bangkokissa viimeisenä päivänä napsittuja asukuvia plus muita random-otoksia (:

Soijamaitoki on hyvää Thaimaassa, varsinki toi Double Choko!
Croptoppi: Bangkok / Maxihame: BikBok /  Laukku: Gina Tricot / Kengät: Converse / Lasit: Lindex
Previous Post Next Post

You Might Also Like