Suomen suurin matkablogiyhteisö

Another day in Bangkok

Morjestaa!

Olin kyllä ajatellut päivitellä täältä vähän useammin, mutta kyllä täälä on näköjään parempaakin tekemistä ku näpeltää läppärillä haha 😀 No meidän Bangkokin miniloma alkaa olla lopuillaan, huomenna lähtee lento kymmeneltä illalla kohti Australiaaa! Jännittävää! Meidän aika täälä on mennyt aika rennosti, ilman sen suurempia aikatauluja. Ollaan nukuttu myöhään ja kierrelty kaupungilla, ja iltaisin ollaan oltu erilaissa tapahtumissa! Eilen oltiin poolpartyissa Radisson Blu Plaza -hotellin kattoterassilla. Ei oltu ennen oltu missään samanlaisessa tapahtumassa, joten oli kyllä todella kokemisen arvoinen! Meillä oli Bangkokissa asuva tuttu oppaana, joka neuvoi meille parhaat paikat minne mennä! Voin kirjoittaa näistä vielä erikseen pienen postauksen.

Tässä kuitenkin pari päivää sitten otettuja kuvia!

Fiia the ruokakuvaaja vauhdissa
Morning Glory on sairaan hyväää, maistakaa!!
Välibreikki shoppailuista
Previous Post Next Post

You Might Also Like