Suomen suurin matkablogiyhteisö

Finally here!

Moi kaikki!

Oltiin eilen täälä Bangkokissa puoli kahdeksan aikaan illalla. Lennot meni tosi nopeasti leffoja katsellen, kirjoja lukien ja nukuinki monta tuntia. Silti nuokuttiin Riikan kanssa taksissa matkalla hotellille haha! Eilen käytiin illalla vaan syömässä ja yksillä, ja se riitti kyllä hyvin tolla väsymystasolla. Tää hotelli on ihan mahtava, lähellä kaikkea ja tossa ihan vieressä on Skytrain-asema. Käytiin just ihanalla aamupalalla. Siellä oli munakkaita, vihanneksia, jugurtteja, myslejä, pannukakkuja ja hedelmiä… NAM. Nyt ajateltiin kohta lähteä shoppailemaan ja kiertelemään kaupungille. Ekana ajateltiin käydä kattomassa se Terminal 21-ostoskeskus!

En oo vielä ehtiny kuvailemaan täälä Bangkokissa, joten lisäilen tähän vielä kuvia lentokentiltä ja koneesta. Niissä kun riittää aikaa kuvailla 😀

Mun ja Hennun pinkit barbapapat!
Kippisteltiin meidän mahtimatkalle ;D
Kaunis Riikka!
Previous Post Next Post

You Might Also Like