Suomen suurin matkablogiyhteisö

Time to leave

At the moment ollaan lentokentällä ja syödään viimeistä ateriaa Suomen kamaralla ;D Fiilikset on vähän sekavat, jännittää enimmäkseen. Ja oon tätä samaa jo kaikille hokenut, mutta ei kyllä tunnu vieläkään siltä, että on lähdössä vuodeksi pois. Meillä on edessä kaksi vaihtoa ennen päämäärää. Ensimmäinen stoppi on Lontoossa, seuraavana Hong Kong ja viimeisenä tietenkin Bangkok. Ollaan perillä huomenna Bangkokin aikaa joskus neljän aikaan. Lento kaikkine vaihtoineen taisi kestää yhteensä n. 23 tuntia..JIPPII! Ollaan kyllä ennenkin lennetty kahden vaihdon kanssa Bangkokkiin ja aika on kyllä mennyt yleensä yllättävän nopeaa. Isoilla kentillä riittää tekemistä ja pelkkään siirtymiseenkin kuluu aikaa. Ja hyvässä seurassa aika lentää <3

Aikaisen herätyksen voi aistia!
Hyvät salaadit oli
Previous Post Next Post

You Might Also Like