Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lauantaihuvit

Moikka moii!

Oon nyt majaillut täälä Pohjanmaalla reilu viikon ja enään muutama päivä lähtöön! Jännittää… Oon ottanut rennosti ja treffaillut kavereita ja sukulaisia minkä ehdin. Eilen lähdettiin Seinäjoen yöhön (extremely exciting) mun kaverin Ninnin kanssa. Oli kiva viellä törmäillä tääläkin päin tuttuihin ja kavereihin.

Ens keskiviikkona koittaa siis lähtö lentokentälle. Jännitys on huipussaan ja nyt vasta alkaa pikkuhiljaa oikeesti käsittää tän reissun. Toisaalta tuntuu, että on lähdössä vaan lomailemaan, mutta eipä tuolla reissun päällä varmaan kovin nopeasti se arki tuukkaan vastaan. Sen verran paljon liikutaan aluksi ettei kerkeä ihan heti asettumaan minnekkään. Toki jossain kohtaa haluan kokea myös sen arjen Australiassa. Sen kun asuu jossain vuokrakämpässä ja käy vakituisemmin töissä. Löytyy omia suosikkipaikkoja, ehkä aloittaa jonku harrastuksen etc. Haluan tutustua johonkin kaupunkiin niin hyvin, että se alkaa tuntua jo kodilta. Tällä hetkellä eniten houkuttelee juuri Sydney, jossa me ainakin ensimmäiset kaksi viikkoa vietetään. Oon kylläkin kaikille vaihtoehdoille avoin, ja kun ei ennen ole Australiassa edes lomaillut niin vaikea viellä sanoa mikä paikka kolahtaa(:

Cropattu toppi: Nelly.com / Hame: GinaTricot / Kengät: Converse
Babypinkki kynsilakka ja paljon koruja!
#mirrorselfie ;D
#doubleselfie
Previous Post Next Post

You Might Also Like