Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bangkok – Food & Nightlife

Tällä kertaa ajattelin omistaa yhden postauksen Bangkokin yöelämälle ja ruokakulttuurille! Ruoka on kyllä valitettavasti tavallaan jäänyt shoppailun ja juhlimisen jälkeen kolmanneksi, mutta ensi kerralla aiotaan panostaa myös kivasti syömiseen! Bangkok on tunnettu yöelämästään, enkä ihmettele. Itse olen päässyt kokemaan tästäkin vasta vain pintaraapaisun verran..

Mitä ensimmäisenä lähden suosittelemaan on pilvenpiirtäjien katoilla sijaitsevat ravintolat ja drinkkibaarit. Se tunne, kun istut herkullinen drinkki kädessä ja katselet yläilmoista öisen Bangkokin valoja. Henkeäsalpaavan kaunista ja tälläiselle pienen korkeanpaikan kammon omaavalle myös vähän tärinää aiheuttavaa haha. Ensimmäisen kerran kun oltiin Bangkokissa, kaveri suositteli 25. kerroksessa sijaitsevaa Long Table- pilvenpiirtäjäbaaria. Aamulla oli aikainen lähtö lentokentälle, joten tarkoituksena oli vain syödä ja juoda yhdet drinkit. Maisema ja tunnelma vei mennessään. Istuskeltiin baarissa tunteja ja ihailtiin vain maisemia, höpötettiin välillä hauskan baarimikon kanssa. Lopulta lähdettiinkin sitten samoilla silmillä lentokentälle.

Reissukolmikko <3

Seuraavalla Bangkokin reissulla ehdittiin jo yökerhoonkin asti. Käytiin ensin katsastamassa hotelli Lebua State Towerissa sijaitseva Sky Bar tai toiselta nimeltään Sirocco. Täälä on kuvattu myös Hangover 2 -leffan yksi kohtaus ;D Baari sijaitsee 63. kerroksessa ja osaa kaiteista reunustaa joukko vartijoita. Tulee siis todella tunne, että jos tiput niin tiput maahan asti. Drinkit ovat aika hintavia Bangkokin yleiseen hintatasoon nähden, mutta hintansa väärtejä!

Kännykällä otettua laatukuvaa maisemista!

Täältä siirryttiin Sukhumvitissa sijaitsevaan Levels -nimiseen yökerhoon, jossa tanssittiin myöhään yöhön asti. Tällä alueella sijaitsee paljon baareja ja helpoin tapa liikkua iltaisin/öisin on taksi. Suuri osa yökerhoista sulkee ovensa viimeistään kahdelta, mutta aina löytyy aamuyöhön auki olevia paikkoja. Bangkokissa kannattaa pitää henkilöllisyystodistus mukana, sillä ikärajoista ollaan yleensä todella tarkkoja. Pilvenpiirtäjäbaareissa ja hienoimmissa yökerhoissa vaaditaan yleensä myös siisti vaatetus, joten ihan rantavaatetuksessa ei kannata lähteä kaupungin yöelämään.

Ens kerralla haluaisin käydä ainakin Banyan Three -hotellin Vertigo-baarissa. Baari huitelee 61. kerrokseksessa ja on yksi Bangkokin kehutuimpia pilvenpiirtäjäbaareja. Täälä pääset drinkin kanssa myös istumaan, toisin kuin Lebuan Sky Barissa. Tavoitteena olisi ehtiä joku päivä drinkeille juuri ennen aurinkonlaskua! Ravintoloista yritän parhaillaan googletella vinkkejä, yleensä ollaan syöty aina hotellilla tai ostoskeskuksissa.

Parhaiten vinkkejä olen löytänyt näiltä sivuilta:
www.bangkok.com
www.minnethaimaassa.com
www.rantapallo.fi/thaimaa/

Sirocco
Yhtään ei jännitä..
Previous Post Next Post

You Might Also Like