Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lokakuun eka!

Syyskuu vaihtui lokakuuhun ja aamulla herätessä oli kuura maassa! Sää oli kyllä muuten ihanan kirkas ja aurinkoinen. Oltiin lähdössä katselemaan äitille sohvaa, joten nakitin taas pikkuveljen ottamaan asukuvia. Mietin, että pitäisköhän maksaa se mukaan Australiaan, sais ainaki hyviä reissukuvia! ;D Mulla on ollu hirveä vaatteiden lajittelu- ja pyykkäysurakka. Mitä tulee mukaan? Mikä menee varastoon? Tää tulee oleen kyllä suuri pakkaushaaste. Kaikki tarvittava pitäis mahtua tohon yhteen rinkkaan ja mieluiten niin ettei se olisi ihan täpötäynnä.

Jätin pieneen ikeakassiin ihan randomin kasan vaatteita käytettäväksi tälle viikolle ja hyvin on toiminut. Mun vaatteet on yleensä helposti yhdisteltäviä, tykkään yksinkertaisesta ja rennosta tyylistä. Lempivärit vaatteissa on läpi vuoden musta, valkoinen ja harmaan eri sävyt. Eli mun perusvaatekaappi on aika yksinkertainen. Yleensä ostelen aina muutamia erikoisempia juttuja, kuoseja ja värejä vallitsevien trendien mukaan. Ostin ton valkoisen crop-neuleen muuten just pari päivää sitten. Se tulee olemaan kätevä reissussa, tuonne Australiaan kun ei hirveän lämpöisiä vaatteita tällä hetkellä tarvi. Tässä siis tän päivän simppeli asu syysauringossa kuvattuna(:

Bikertakki ja crop-neule: H&M / Toppi: jostain reissusta / Farkut: BikBok
Kengät: Converse / Beanie: Seppälä
Previous Post Next Post

You Might Also Like