Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lace & Green Parka

Ihanaa aurinkoista (ja tuulista) maanantaina kaikille!

Tää mun postaustahti on aika huima, mutta inspiraatio kuvailuun ja kirjotteluun on huipussaan tällä hetkellä haha! Ja sekin saattaa edesauttaa, että täälä Ilmajoella ei hirveästi muutakaan tekemistä oo.. Käytiin tänään Seinäjoella pyörähtämässä veljen kanssa, ja pysähdyttiin Ilmajoen vanhalla meijerillä testailemassa mun uutta kameraa. Mun veljellä on joku taito kuvien ottamiseen (ainakin mun kuvien ottamiseen haha), aina kun pyydän sitä ottaan kuvia niin en kovin montaa julkaisukelvotonta löydä. Tässä siis tän päivän outfit!

Farkut ja pitsitoppi: BikBok / Nilkkurit: Dinsko / Parkatakki: Bangkokin joku ostoskeskus / Aurinkolasit: Lindex
 
Previous Post Next Post

You Might Also Like