Suomen suurin matkablogiyhteisö

Next destination Pohjanmaa!

Moi kaikki!

Eilen oli mun viimeinen työpäivä, liian haikeaa…Iso kiitos ja sydän maailman parhaille työkavereille näistä vuosista! Tänään sitten pistin Tampereen kämpässä kimpsut sekä kampsut kasaan ja siirryin Pohjanmaan lakeuksille! Tai no ei se siirtyminen ehkä ihan niin iisii ollu! Asuttiin mun kaverin kanssa kämppiksinä huhtikuusta asti, tuolloin olin onneksi suurimmat tavarat jo tuonut tänne Ilmajoelle. Osan myös myin eteenpäin. Olin optimistisesti tietenkin ajatellut, että kyllä nuo loput vaatteet ja jutut helposti yhteen henkilöautoon mahtuu. No siinä tuttuun tapaan edellisiltana kamoja pakkaillessani tajusin yhtäkkiä miten paljon mulla noita VAATTEITA onkaan, kengistä puhumattakaan. Viimeistään lauantaiaamuna autoa lastattaessa alkoi epätoivo iskeä. Vaikein tetris-peli ikänä! Loppujen lopuksi, kuitenki vain pyykkikori sai lentää roskiin ja imuri joutui matkata kaverin mukana. HUH!

Ostin muutama viikko sitten uuden kameran tätä Australian reissua ajatellen. Näppärän, pienen mikrojärkkärin mallia Sony A5000! Oon aina tykännyt kuvailla, mutta kuvauskalustona on toiminut pokkarit ja Iphonen kamera. Oon siis aika aloittelija järkkärillä/mikrojärkkärillä kuvailussa, lukuunottamatta muutamia kavereiden kameroilla tehtyjä kokeiluja. Ja vaikka hommasin kameran jo hetki sitten, en oo ehtinyt oikein sitä hirveästi testailemaan kiireiden vuoksi. No pääsin tietty jo automatkalla vauhtiin kuvailuissa, tässä tulee siis ekoja kameralla näpsäistyjä kuvia! Voin kertoa jo nyt: I love this camera!!

Ihanan syksyisiä matkamaisemia!
Kamerassa on kääntyvä näyttö, jee selfieitä!
Tästäkin ehkä hahmottaa miten täyteen ahdettu meidän auto oli…
Ma baby boy Oskari aka Osku
Mun kissavanhus, sain Minnin 8-vuotiaana. Neiti on siis n. 16-vuotias!
Astetta kuvauksellisempi koira Sulo
Ei enään kuvia, pliis…
Previous Post Next Post