Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bangkok – Shopping

Ajattelin alottaa nyt väsäileen postauksia Bangkokista. Lähinnä mistä ite oon pitäny, mitä voin suositella ja mitä itse haluisin siellä nähdä tai tehdä. Oon ollut nyt kahdella pidemmällä Thaimaan reissulla, ja ollaan aina otettu meno-paluu Bangkokiin ja sieltä suunnattu muualle. Yleensä Bangkokissa vietetty aika on ollut aika lyhyt kerralla, 1-2 yötä, mutta siinäkin on jo tehokkaalla ajankäytöllä ehtinyt tehdä vaikka mitä haha! Tällä kertaa ollaan kaupungissa 5 yötä, joten aikataulu on huomattavasti rennompi. Ihanaa! Jaan postaukset pariin tai kolmeen osaan, katsotaan miten tästä saadaan asiaa! Tässä siis ensimmäinen osa eli SHOPPAILU.

Bangkok on on shoppailijan paratiisi, ja toisaalta taas ei. Isoja ostoskeskuksia on vieri vieressä, tarjontaa valtavasti ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Välillä oon löytänyt käyttöä kestäviä vaatekappaleita, välillä taas kertakäyttölumppuja. Esimerkkinä kerran ostin ihanan maksimekon, jonka hinta taisi olla muutaman euron luokkaa. Ensimmäisessä pesussa maksimekosta tuli midimekko. Välillä kalliimpi hintakaan ei takaa laatua, joten kannattaa olla tarkkana. Bangkokista löytyy myös luksusmerkkejä ja eurooppalaisia merkkejä Zaraa jne. Näissä hinnat ei kuitenkaan ole halvempia, suurimmaksi osaksi lähinnä kalliimpia.

Pienet chillailut ennen hc-shoppailua!

Kaikissa ostoskeskuksissa en ole ehtinyt (todellakaan) piipahtaa, mutta tässä pientä listausta omista suosikeista:

MBK: Kunnon krääsäostoskeskus, mistä löytyy tätä ja tuota. Täältä löytyy Conversen omia liikkeitä ja urheiluliikkeitä, mistä ollaan haettu aina conssit mukaan Suomeen (hinnat lähtee 20 eurosta ylöspäin). Lähes kaikki täältä ostamani rytkyt on kestänyt säkällä ehkä muutaman pesun hyvänä.. Mun ehdoton suosikki on tekniikkakrääsä-osasto. Silmänkantamattomiin suojakuoria ja muita koristuksia puhelimille, läppäreille ja kameroille, you name it – they have it! Pieni apple-nörtti viettää tällä osastolla aina tovin haha! MBK:n oma ”ruokakeskus” on myös kätevä ja edullinen. Saat mukaan kortin, jolla voit käydä hakemassa eri keittöistä ruokia ja maksat lopuksi kerralla kaiken. Löytyy aasialaisten ruokien lisäksi ainakin kreikkalaista ja italialaista!

MBK:n huudeilla pyörimässä

SIAM SQUARE: Tässä aukiolla sijaitsee muutamakin ostoskeskus, jonne pääsee esimerkiksi Skytrainillä kätevästi. Suosittelen muuten lämpimästi ottamaan hotellin, jossa sijaitsee lähellä BTS-pysäkki. Nopein, helpoin ja edullisin tapa liikkua Bangkokissa. Alueella sijaitsevat siis Siam Discovery Center, Siam Center, Siam Paragon ja Central World Plaza. En muista ollaanko ehditty käydä Siam Discoveryssa? Siam Center on näistä ostoskeskuksista pienin, mutta parhaimmat löydöt tein viimeksi täältä. Siellä oli muutamia pienempiä liikkeitä, joissa oli myös thaimaalaisten suunnittelijoiden vaatteita. Hinnat oli korkeampia, mutta silti huomattavan edullisia. Siam Paragon on ns. luksusostoskeskus. Suosittelen ehdottomasti käymään myös täällä, koska Chanelien ja Cuccien lisäksi täältä löytyy myös muutamia edullisempia liikkeitä, esim H&M. Ostoskeskus sinänsä on myös nähtävyys itsessään, sillä luksus tuntuu ja näkyy. Että käyppä ny ainaki parit selfiet täälä ottamassa!

Harmittaa vieläki et nää jäi kauppaan…

CENTRAL WORLD: Jälleen kerran yksi jättikokoinen ostoskeskus. Täälä ehdittiin viimeksi tekemään aika ”pikainen” kierros, eli siis aikaa vierähtää reilusti jos haluaa oikeasti kunnolla käydä kaupat läpi. Täältä löytyy kaikkea kalliista merkeistä halvempiin, myös esimerkiksi Zara ja Bershka löytyy. Voin suositella oikeastaan kaikille, ens kerralla täytyy itsekin tehdä vähän tarkempi kierros täälä!

Shoppailtujen asioiden testailua!

Ens kerralla (tällä hetkellä 11 päivää lähtöön) shoppailukohteina ovat ainakin Terminal 21 ja Platinum Fashion Mall. Terminal on kuulemani mukaan yksi tuoreimmista ja trendikkäimmistä ostoskeskuksista, ja moni on suositellut paikkaa! Platinumin ohi ollaan ajeltu muutama kerta taksilla, ja täytyy kyllä myöntää, etten oo ihan satavarma käytiinkö täälä pari vuotta sitten.. No jokatapauksessa, tarkempi syynäys tällä kertaa! Platinumista löytyy paljon thaimaalaisten suunnittelijoiden merkkejä edullisesti!

Tuntuu kyllä kieltämättä siltä, että Bangkokissa on mahdoton mahduttaa monta ostoskeskusta yhteen päivään. Välimatkat on sinänsä lyhyitä, mutta ostosparatiiseilla riittää kokoa! Yhden ostoskeskuksen perusteelliseen kiertelyyn menee helposti tunteja, eikä ajankulua edes huomaa. Kunhan muistais edes syödä välissä haha!

Kahvia ja taas jaksaa!
Previous Post Next Post

You Might Also Like