Suomen suurin matkablogiyhteisö

Countdown

Helouu!

Istun tässä Onnibussissa matkalla Helsinkiin! Halpaa on ku mikä ja wi-fi toimii moitteetta! ;D Jotenki outo fiilis ajatella, että tää tulee oleen viimenen kerta kun käyn Helsingissä ennen vuoden reissua.. Jossei siis lasketa lentokentällä käymistä hehe! Muutenkin tuntuu, että tätä reissua ei oikeen käsitä. Mä oon ollut muutamilla pidemmillä reissuilla aikaisemmin, niin varmaan ekat kaks kuukautta tuntuu vaan siltä et olis lomalla. No kyllä se varmaan sit konkretisoituu ku rahat alkaa loppua, ettei tää mikää loma vaan ookkaan! Mutta jos totta puhutaan niin kyllä se raha niillä lomillaki hupenee loppua kohden hirveää vauhtia haha!

Peace mates!

Enään 22 päivää Bangkokiin, jossa vietetään viisi yötä. Bangkokissa oon käynyt muutaman kerran, mutta aina tosi pikaisilla päivän tai parin visiiteillä. Viidessä yössä ja kuudessa päivässä ehtii ottaa vähän rennommin ja nähdä vähän enemmän. Kaikki edelliset visiitit on pyhitetty lähinnä hc-shoppailulle ja Bangkokin kuuluisalle yöelämälle. Hauskaa siis, mutta rentouttavasta ei voida kyllä puhua haha! Ajattelin kirjottaa Bangkokista oman pienen postauksensa, through my eyes. Eli mistä ite oon pitänyt. Eli turha odottaa mitään kattavaa postausta temppeleistä. No ei sentään, ehkä mä joku kerta vielä jotain buddhaa käyn jossain pikkutemppelissä tuijottamassa!

Countdown to Bangkok!

Ja sitte kohti suurta ja tuntematonta! 28 päivää kun meidän jalat tömähtää Australian maankamaralle, tarkalleen ottaen Sydneyyn! Ekaksi kahdeksi viikoksi ollaan tosiaan varattu hostelli, joka on nimeltään Blue Parrot. Hostelli oli saanut huomattavan paljon hyviä arvosteluja verrattuna muihin samassa hintaluokassa painiviin. Varauksen tehtyämme, löydettiin kyseinen hostelli myös Lonely Planetista ja se oli saanut erityismaininnan: ”Must-recommended visit”. Odotukset on siis korkealla!

Countdown to Australia!
Previous Post Next Post

You Might Also Like