Suomen suurin matkablogiyhteisö

The Beginning

Moikka moi!

Uusi blogi ja ensimmäinen postaus. Mitähän tähän nyt pitäis sit kirjottaa! ;D Ajattelin nyt alkuun ainakin lyhyesti esitellä itseni ja mistä ajatus blogin pitämiseen lähti. Kuvitukseksi lisäsin materiaalia viime reissulta Thaimaasta!

Koh Lanta

Olen kohta 24-wee täyttävä tyttö alkujaan kotoisin Pohjanmaalta. Asustelin Ruotsissa vuoden, jonka kautta olen päätynyt Tampereelle. Teen tällä hetkellä töitä kampaajana, ja aika kauan olenkin jo hiuksia ehtinyt väsäilemään nuoresta iästä huolimatta. Nyt on kuitenki pieni elämänmuutos edessä, sillä viisumit ja lentoliput on jo hankittuna ja lokakuussa suuntana on Australia! En voisi enempää innoissani olla, sillä ekan kerran olen harkinnut Working Holiday-viisumin hakemista jo 18-vuotiaana. Ja mikä parasta, reissuun lähden kahden parhaan kaverini kanssa!

Koh Nang Yuan

Olen kirjottanut aina ihan perinteistä päiväkirjaa ja Ruotsissa asuessani myös suljettua blogia. Ajatus blogiin lähti siis oikeastaan siitä, että on kiva saada itselleen pysyvää dokumenttia reissusta sekä sukulaisten ja kavereiden on helppo seurailla mitä meille siellä maailmalla sattuu ja tapahtuu. Ja meidän kolmen koplan tuntien sitähän todellakin sattuu ja tapahtuu. Kaikenlaista. Jännittävää. Ehkä jopa vähän pelottavaakin.

On the boat
Suunnitelmat meillä on vähän avoimia, ja niistä voin kertoa tarkemmin ihan erillisessä postauksessa. Tämän hetken suunnitelmat menee about näin. Lokakuun alussa meillä on lento Bangkokiin missä vietetään 5 yötä nauttien mm. shoppailusta, syömisestä ja rentoutumisesta hieronnoissa. Sen jälkeen meillä on lento Sydneyyn, mistä ollaan varattu hostelli ekaksi kahdeksi viikoksi. Joulukuu vietetään Uudessa-Seelannissa. Uusivuosi todennäköisesti juhlitaan Sydneyssä. Lokakuulle on siis selvät sävelet, muuten on viellä hakusessa. Mutta tästä se lähtee! (:

Tervetuloa siis seuraamaan mun matkaa Down Underissa! Jos tänne joku muuki kun äiti eksyy niin saa heittää kommenttia!
We <3 Travelling
Next Post

You Might Also Like