Suomen suurin matkablogiyhteisö
Huippureissut Pohjois-Amerikka

11 täsmävinkkiä ensikertalaisen Los Angelesiin

lauantai, 13 tammikuun, 2018

Kalifornian legendaarinen Los Angeles jakaa turistien mielipiteet. Moni on kuvaillut kaupunkia pettymykseksi, mutta meidän odotuksemme se ylitti moninkertaisesti. Neuvoisinkin kaikkia käymään Los Angelesissa itse, jos se on koskaan kiinnostanut. Älä usko happamankatkuisia luonnehdintoja pinnallisuudesta ja stressaavista ruuhkista.

Me vietimme häämatkamme alussa Los Angelesissa onnistuneet kolme päivää. Kokosin tähän postaukseen yksitoista täsmävinkkiä lyhyeen Los Angelesin -lomailuun nähtävyyksien, majoittumisen ja syömisen osalta.

Nähtävyydet

1. Hollywood Boulevard

Walk of Fame, Dolby Theatre ja lukemattomia hassunhauskoja museoita – Hollywood Boulevard on tätä kaikkea. Vaikka asvalttiin muuratut tähdet eivät ole livenä kovin värisyttävä kokemus, on Hollywood Boulevardin meininki käymisen arvoinen. Pelkkä rauhallinen kävely kadulla on jo itsessään hauskaa, mutta tekemismahdollisuuksia on lukemattomia. Esimerkiksi monet museot myyvät paketteja, jolla pääsee tietyllä summalla vierailemaan kahdessa tai kolmessa museossa.

Hollywood Boulevard kuhisee ihmisiä turisteista tähteydestä haaveileviin taiteilijoihin – erityisesti musiikintekijöitä. Jos paikallinen tulee kättelemään sinua, kysyy nimeäsi ja alkaa kertoa musiikistaan, varaudu dollarien kaivamiseen. Siinä vaiheessa, kun suomalainen vielä miettii, mistä tässä ystävällisessä kohtauksessa oikein on kyse, amerikkalainen on jo laittanut nimikirjoituksensa levyyn, josta pyytää rahaa. Tarina on tosi, terveisin 40 dollaria köyhempi naiivi turisti.

Kun olet selvinnyt turistiansoista, käy katsomassa näyttävä Chinese Theatre…

…maistele sanfranciscolaista suklaata Ghirardellissä

…katso leffa entisajan säihkettä tihkuvassa El Capitan -teatterissa

…ja hengaile överillä Hollywood & Highland -ostarilla, josta on näkymät Hollywood-kyltille.

2. Hollywood-kyltti

Eikö sinua kiinnosta ruskeassa rinteessä törröttävät valkoiset kirjaimet? No et välttämättä ole ainoa, mutta jos olet ensimmäistä kertaa Losissa, suosittelen lämpimästi Hollywood-kyltin suuntaan tiirailua. Se voi parhaimmillaan aiheuttaa lapsenomaista innostusta siitä, että todella olet Hollywoodissa.

Yksi parhaista paikoista kuvata kyltti mahdollisimman läheltä on Lake Hollywood Parkissa. Navigaattoriin kannattaa siis näppäillä osoitteeksi esimerkiksi 3160 Canyon Lake Road.

Kannattaa huomioda, että ihan päähänpistona ei tähän osoitteeseen kannata lähteä. Me olimme ajelemassa Beverly Hillssissä, kun keksimme, ettemme lähtisikään lännemmäs Santa Monicaan vaan katsomaan idemmäs Hollywood-kylttiä. Periaatteessa ajomatkaan olisi pitänyt kulua vain puoli tuntia, mutta todellisuudessa olimme liikkeellä pahimpaan ruuhka-aikaan ja menossa ihan väärään suuntaan, joten matkaan kului yli tunti. Hyvä kun ehdimme paikalle ylipäänsä ennen auringonlaskua.

Los Angelesin ruuhkat ovat pahimmillaan aamuisin ja sitten klo 15-19. Me olimme tietysti tuossa iltaruuhkassa. Paikallinen osaakin välttää tällaiset typeryydet, toisin kuin me. Yksi hyvä nyrkkisääntö onkin, että ei yritä saman illan aikana liikkua länsipuolelta selkeästi idemmäs, kuten me teimme, vaan suunnittelee toisiaan lähellä olevissa kohteissa vierailun samalla päivälle.

Hollywood-kyltin kanssa samaan päivään voi hyvin mahduttaa esimerkiksi seuraavan kohteen.

3. Griffith Observatory – 2800 East Observatory Road

La La Landista tuttu Griffith Observatory oli ehkä suurin suosikkini Los Angelesissa. Ajoimme observatoriolle jo heti aamutuimaan, kun se ei ollut vielä edes auki. Tarkoituksena olikin nimenomaan ihailla maisemia.

Observatorio sijaitsee siis Griffith Parkin alueella, aivan kukkulan huipulla. Sinne johtaa yksi tie ylös, toista tullaan alas. Aamuyhdeksän maissa pysäköintitilaa oli runsaasti ja ihmisiä todella vähän. Vaikka vain kiertäisi observatorion kerran ympäri, saa paikassa kulumaan tovin jos toisenkin. Maisemat ovat upeat.

Jos aikaa on enemmän, kannattaa myös ulkoilla Griffith Parkin alueella.

4. Beverly Hills & Bel Air

Jos kiinnostaa, millaisissa taloissa Los Angelesin rikkaimmat ihmiset budjaavat, kannattaa edes kerran käydä ajelemassa Beverly Hillsin ja Bel Airin asuinalueilla. Ovelat rikkaat ovat toki tehneet talojen stalkkaamisen osittain erittäin vaikeaksi erilaisten porttien ja aitojen avulla. En ymmärrä miksi! Kuka nyt ei haluaisi, että tuntemattomat ihmiset tiirailevat omaan kotiin kiikarein ja kaukoputkin?

5. Farmers Market – 6333 West 3rd Street

Perinteikäs Farmers Market on sopiva pistäytymispaikka esimerkiksi matkalla Santa Monicaan. Alueelle voi pysäköidä ilmaiseksi, jos pysäköintilipukkeen validoi jossain kahvilassa, kojussa tai ravintolassa, eli toisin sanoen ostaa heiltä jotain.

Farmers Marketilla on hauska kierrellä, koska jokainen koju näyttää yhtä houkuttelevalta ostospaikalta. Minä en välitä hirveästi makeasta, mutta täällä aloin kuolata toffeella kuorutettuja omenoita. Niiden valmistaminen sai ne näyttämään niiiin herkullisilta!

Farmers Market on ehdottoman hyvä lounaspaikka. Tarjontaa on paljon, ruoka on hyvää ja monesti halvempaa kuin ravintoloissa. Eikä jälkiruokavaihtoehdoista ole pulaa!

6. The Grove – 189 The Grove Drive

Farmers Marketin naapurissa on loistelias shoppailukeskittymä The Grove. Vaikkei olisi kiinnostunut dollarien tuhlailusta tyylikkäissä putiikeissa, kannattaa The Grovelle antaa mahdollisuus.

Miksikö? Se on kuin epätodellisen ihana lavastekaupunki, jossa ihmiset kuitenkin viettävät lastensa kanssa päiväpiknikkejä ja istuvat kahvilla ystäviensä kanssa.

7. Santa Monica

Los Angeles on myös biitsikaupunki, joten ainakin yksi päivä kannattaa pyhittää rannalle. Me arvoimme Santa Monica Beachin ja Venice Beachin välillä, ja päädyimme ensimmäiseen – rannat ovat toki vierekkäin, joten oikeasti ei tarvitse edes valita.

Auton parkkeeraamiselle löytyy monia vaihtoehtoja aina halvoista kadunvarsipaikoista – voi joskus olla vaikea löytää – maksullisiin parkkipaikkoihin – hinnat voivat olla mitä vaan10 dollarista ylöspäin.

Santa Monicassa vastassa on heti rento rantafiilis. Liikennettä ei ole nimeksikään Los Angelesin keskustaan verrattuna, jalkakäytävät ovat leveitä ja viheralueita on rutkasti. Pääkuhina käy tietenkin Santa Monica Pierillä. Siellä on myös legendaarisen Route 66:n päätepiste.

Kalastajia, pikkuisia myyntikojuja, Bubba Gump Shrimp -ravintola, huvipuisto – kaikki on valmiina rennon päivän reseptiin.

Meillä oli kyllä aikeena myös uiskentelu Tyynessä valtameressä, mutta Santa Monica Beachilla törröttävä varoituskyltti sai mielemme muuttumaan. En ihan ensimmäisenä hingu uimaan veteen, jossa on ”High risk of getting a contagious desease”.

Santa Monica Pierille on helppo unohtua vaikka koko päiväksi. Merituuli hivelee kasvoja, saksofonisti soittaa vieressä sulosävelmiä ja auringonsäteet maalaavat meren kultaiseksi.

Jos sieltä kuitenkin malttaa lähteä myös pois päin, kannattaa suunnata Santa Monican keskustaan. Surffikaupungin shoppailukatu on varsin miellyttävä ja siellä on monia ravintoloita ja kahviloita.

Majoitus

8. Dresden B&B – 1623 N Sierra Bonita Ave, Los Angeles

Miltä tuntuisi majoittua Los Angelesissa oman mummon luona? Vähän sellaista on Dresden-rouvan bed and breakfastissa. Viihtyisän omakotitalon sijainti on mitä parhain: vain 15 minuutin kävelyn päässä Walk of Famelta. Palmujen reunustama kotikatu on rauhallinen ja takapihalla on tietysti uima-allas. Sitä paitsi innokas Dresden pursuaa ideoita ja neuvoja ensikertalaiselle. Jos et kuitenkaan välitä olla kovin sosiaalinen, voi Dresdenin luona vierailu osoittautua haastavaksi.

Hinta kolmelta yöltä: 360 dollaria + verot

Ravintolat

9. Cheebo – 7533 Sunset Blvd

Mikäli yövytte esimerkiksi Dresdenin luona, on Cheebo mainio vaihtoehto illastamiseen – ne sijaitsevat sadan metrin päässä toisistaan. Mutkaton menu (pizzaa, pastaa, salaatteja) yhdistettynä ystävälliseen palveluun tekevät Cheebosta mukavan ravintolakokemuksen. Ei ehkä vau-elämyksiä, mutta herkullista bolognesea ja raikasta olutta. Joskus ei tarvita muuta.

10. The Griddle Cafe – 7916 Sunset Blvd

Sanoiko joku, että tekee mieli pannukakkua? Griddle Cafe on kenties Hollywoodin paras paikka syödä ihanan tuhteja pannukakkuja. Meidän hostimme Dresden kertoi, että Griddlessä kannattaa tilata vain yksi pannukakku, ei siis yhtä pannukakkuannosta, johon tulee kolme jättimäistä pannaria. Meidän oli tarkoitus mennä syömään yksi pannukakkunen, mutta käännyimme risteyksestä vasemmalla, kun piti kävellä oikealle. Päädyimme aamupalalle Burger Kingiin. Oppikaa virheestämme ja lukekaa karttaa suuremmalla pieteetillä kuin allekirjoittanut.

11. The Cheesecake Factory – Santa Monica Place Mall, 395 Santa Monica Place

The Cheesecake Factory tarjoaa paitsi hirveän monipuolisesti ruokaa, yli 50 erilaista juustokakkua. When in America, eat cheesecake. Ketjun ravintoloita on tietysti muuallakin kuin Santa Monicassa, mutta meille juustokakkuöverit rantapäivän päätteeksi osoittautui varsin toimivaksi reseptiksi. Pieni varoituksen sananen: juustokakkupalat ovat isoja. Yksi palanen päihitti jopa siippani, joka on kuitenkin syönyt  liian tuhdin banana splitin jälkeen vielä hot dogin, jotta saisi äklömakean maun suustaan pois. Noin, teitä on varoitettu (ja kehotettu).

 

Näiden yhdentoista vinkin lisäksi voisi mainita ainakin Universal Studiosin ja Runyon Canyonin, joihin kannattaa Los Angelesissa uhrata aikaa. Mutta tärkeintä on mennä sinne, siellä on oikeasti aika mukavaa.

Oletko käynyt Los Angelesissa?

Seuraa FIFTYFIFTY-blogia Facebookissa | Instagramissa | Blogit.fi-palvelussa | Blogipolku.fi-palvelussa.

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa lauantai, 13 tammikuun, 2018 at 14:59

  Nämä pitää laittaa korvan taakse ja kaivaa esiin taas toukokuussa! Me yövytään Losissa kahdessa eri osoitteessa, ensiksi kolme päivää Hollywoodissa, mistä pääsee aika hyvin kaikkialle, sitten käydään Portlandissa ja San Franciscossa ja palataan vielä Santa Monicaan kahdeksi päiväksi chillaamaan ennen New Yorkia : )

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 11:53

   Ihan mahtavalta kuulostaa! Mulla on tulossa vinkkejä myös San Franciscoon, onneksi ootte siellä päin vasta toukokuussa niin ehdin varmasti raapustaa ne ennen sitä! Ihanaa reissua Noora! <3

 • Reply Henna / Kulkutautiset sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 14:56

  Ihania tunnelmia ja mukavia muistoja herättää! Mekin tykästyimme kovasti Los Angelesiin ennakkoparjauksista huolimatta. Näistä jäi näkemättä ainakin tuo Farmer’s Market, joka vaikuttaa kiinnostavalta. Ensi kerralla sitten! Tuo liikenneruuhkien välttäminen tuntuu kyllä olevan kaiken a ja o kaupungissa viihtymisen suhteen. Ainoan kerran, kun ruuhkaan jumiuduimme, olimme liikkeellä ilman paikallisia kavereitamme… tietysti 😀

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 15:00

   Mukavaa, että tekin viihdyitte ja tuli hyviä muistoja. 🙂 Jotenkin ihmettelen, miksi Losiin suhtaudutaan monesti niin nuivasti, siellä oli niin kovin mukavaa! Ja hehe tuo ruuhkajuttu on kyllä niin tyypillistä, paikalliset todella osaa vältellä niitä. 😀 Meidänkin host tosiaan totesi, että jos hän ei ehdi käydä vaikka huonekalukaupassa ennen ruuhka-aikaa, hän ei lähde sinne ollenkaan, koska siihen menisi sitten koko loppuilta. 😛

 • Reply Jenna / Enemmän kuin äiti sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 19:21

  Tultiin just eilen kotiin New Yorkista ja voi vitsi mikä palo syttyi nähdä jenkkejä lisää! Los Angeles on New Yorkin ohella paikka, jossa on vaan pakko käydä edes kerran elämässään, joten seuraavalla USA reissulla Losia ei voi jättää väliin. Se reissu saa kuitenkin odotella hetken, tehdään pienempimuotoisia Eurooppamatkoja varmaan loppuvuosi 🙂

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY maanantai, 15 tammikuun, 2018 at 17:57

   Joo, kyllä Los Angeles kannattaa omaan bucket listiin lisätä. Ja ylipäänsä Kalifornia, siellä on ihmisen hyvä olla. 🙂

 • Reply Suunnaton sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 20:09

  Mainio infopaketti! Tämän kaivan ehdottomasti esiin, kun/jos sinne Losiin joskus pääsen. Tuo B&B kuulostaa tosi sympaattiselta 🙂

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY maanantai, 15 tammikuun, 2018 at 17:49

   Kiitos! 🙂 Joo, Dresdenin B&B oli kyllä todella symppis, mies ei kuulemma olis jaksanut joka kerta jäädä suustaan kiinni hostin kanssa, mutta antoi sitten mun hoitaa pälätyspuolen.. 😀

 • Reply Sofia / Project Forever maanantai, 15 tammikuun, 2018 at 12:43

  Hei kiitos tästä, Losiin olisi syksyllä suunta pariksi päiväksi! Ainakin tuo Griffith Observatory ja sieltä avautuvat maisemat täytyy käydä tsekkaamassa. Olen piipahtanut välilaskun verran Losissa, mutta silloin ehdin pyörimään vain Santa Monican alueella. Täytyy tosiaan suunnitella päivän ohjelmat aina tietylle suunnalle kaupunkia, niinkuin kehoitit. Viime kerralla oli tarkoitus ehtiä muuallekin, mutta liikenteen vuoksi suunnitelmat tyssäsi siihen.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY maanantai, 15 tammikuun, 2018 at 17:48

   Ihanaa, että pääset syksyllä palmujen alle! Joo Griffith Observatory oli mun ehdoton suosikki, mene sinne heti aamusella, jos sulle ei ole väliä, vaikka observatorio ei ole auki. Silloin oli niin rauhallista ja seesteistä. Mutta joo, se liikenne on sitten Losin huonoin puoli, joten järkevä suunnittelu on siellä tarpeen. 🙂

 • Reply Katariina / Lomaluumu maanantai, 15 tammikuun, 2018 at 22:38

  Losissa, eikä jenkeissä yleensäkään, ole tullut käytyä, mutta kiinnostaisi tehdä pidempi pyrähdys tuonne rapakon taakse. Kiitos siis vinkeistä, pistetään korvan taakse! 🙂

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY tiistai, 16 tammikuun, 2018 at 17:35

   Toivottavasti päädyt Losiin asti joskus, se aika mahtava paikka aloittaa Jenkki-loma, palmujen ja auringon syleilyssä. 😉

 • Reply Ne Tammelat tiistai, 16 tammikuun, 2018 at 17:01

  Kävimme Los Angelesissa reilu vuosi sitten ja se oli kyllä niin huikea paikka, että ihastuimme täysin! Aika paljon samoja huudeja kierreltiin ja tämä lista onkin oikein hyvä ensikertalaiselle. Autoilu siinä kaupungissa on kyllä ainoa miinuspuoli, mutta siitäkin selviää, kun varaa riittävästi vettä ja välipalaa autoon, jos jumahtaa ruuhkaan.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY tiistai, 16 tammikuun, 2018 at 17:38

   Kiva kuulla, että moni muukin on kaikesta huolimatta ihastunut Losiin! Mulla oli vähän sellainen nuiva kuva siitä ennen meidän reissua, mutta se ylitti odotukset ihan kuus nolla! 🙂 Autoilu on kyllä joo kakspiippunen juttu, koska periaatteessa auto tuo vapauden liikkua juuri silloin kun huvittaa, minne huvittaa, mutta nuo ruuhkat oli kyllä välillä todella pahoja. Julkisilla pääsee nykyään kuulemma paremmin kuin ennen, mutta samassa ruuhkassahan nekin sitten nököttää.

 • Reply Mika / Lähtöportti tiistai, 16 tammikuun, 2018 at 23:12

  Niin mahtavaa, että pääsit vuosien haaveilun jälkeen Lossiin ja San Fransiscoon! Kyllä mäkin haluan tuolla vielä joskus käydä, Kalifornia on aika korkealla kaukomatkasuunnitelmissa. Tosi hyvältä kuulostavia vinkkejä biitseistä juustokakkuihin! Ainoa mikä ei oikein iske on tuo kyltti – näyttää niin halvalta Sherwoodin kopiolta 😀

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 11:37

   Hahah, toden totta, ihan hirveä Sherwood-rip off! 😀 Kalifornia oli kyllä lopulta se kaikista upein osuus reissusta, vaikka Grand Canyon ei tietenkään siellä ollut. Mutta kokonaisuutena sydän sykkiin enemmän Kalifornialle kuin muille osavaltioille, mitä nähtiin.

 • Reply Anita / My Tiny Travel Journal keskiviikko, 17 tammikuun, 2018 at 07:41

  Kiitos mahtavasta infosta! Täytyy pitää mielessä sitten kun alkaa tosissaan suunnittelemaan reissua. Haaveilen vähän sellaisesta kierrän-samalla-kertaa-useamman-paikan-jenkeissä -reissusta, niin täsmävinkit on silloin tarpeen ettei kulu aika harhailuun!

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 11:38

   Kiitos kommentista Anita, ja kiva, että tuntui hyödylliseltä. 🙂 Kannatan ehdottomasti tuota sun road trip -suunnitelmaa, me kurvailtiin Kalifornian lisäksi Nevadassa, Utahissa ja Arizonassa, ja nämä neljä osavaltiota on todella kätevästi yhdistettävissä samaan reissuun.

 • Reply Travelloverin Annika keskiviikko, 17 tammikuun, 2018 at 12:10

  Ehdittepä kolmeen päivään paljon! Olen itse ajatellut, että vasta viikossa kaupunki alkaisi edes jotenkin avautua. Selvästi sai käsityksen, että viihdyitte, ja tosi kivaltahan kaikki tämä näytti. Minullakin ollut Losista vähän tympeä fiilis, mutta väärinhän mitään on tuomita, ennen kuin on itse käynyt paikalla.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 11:40

   Joo kyllä varmasti viikko olisi huomattavasti järkevämpi aika, meilläkin jäi tosiaan esimerkiksi Runyon Canyon kokematta, eikä oltaisi maltettu ollenkaan lähteä kolmantena päivänä. Ja ehdottomasti kannattaa antaa mahdollisuus, sitten kun on käynyt, voi ihan rauhassa olla tykkäämästä. Eihän se kaikkien paikka ole. 🙂

 • Reply Sannahof // Unelmamaja keskiviikko, 17 tammikuun, 2018 at 16:44

  Losista olen tosiaan kuullut melko paljon soraääniä, mutta on se joskus nähtävä. Sellainen yhdistelmämatka USAn länsirannikkoa olisi unelmissani joku päivä 🙂

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 11:41

   Joo näinhän se on, yllättävän moni ei pidä Losista. Mutta kannattaa antaa mahdollisuus, jos Kaliforniassa liikku. Rentoon meininkiin ja hyvään tunnelmaan voi vaikka ihastua. 🙂 USA:n länsirannikko on aivan huikea road tripin kohde, toivottavasti toteutat haaveen jonain päivänä.

 • Reply Terhi/Fammo matkalla perjantai, 19 tammikuun, 2018 at 23:56

  Tuo autoilu taitaa olla aika takkuista mutta kuulin juuri tänään, että julkinen liikenne toimii tosi hyvin. Olisi kyllä hienoa päästä Kaliforniaan, minulla tosin taitaa olla muutama projekti ennen sitä.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 11:42

   Joo mekin kuultiin huhua, että julkinen liikenne Losissa on paranemaan päin, mikä on loistava uutinen! Toivottavasti jonain päivänä ehdit Kaliforniaan. 🙂

 • Reply Merja / Merjan matkassa lauantai, 20 tammikuun, 2018 at 14:46

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Ollaan menossa ensi kesänä Kaliforniaan roadtripille ja LA kuuluu yhteen kohteista. Nuo ruuhkat ahdistavat jo ennakkoon, mutta täytyy sumplia reitit siten ettei olla pahimpaan ruuhka-aikaan liikenteessä. Aika symppis tuo B&B. Sinnehän voisi vaikka mennä, kun tuntui olevan aika hyvällä paikalla. Jään odottelemaan sun muita juttuja Kaliforniasta 🙂

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 21 tammikuun, 2018 at 12:37

   Ihanaa, että vinkit upposivat! 🙂 Ja aivan mahtavaa kuulla, että meette Los Angelesiin kesällä, toivottavasti tykkäätte! Joo ne ruuhkat on kyllä asia, johon kannattaa suhtautua henkisesti, mutta jos esimerkiksi Santa Monicaan ajelee aamupäivällä ja tulee takaisin vasta myöhään illalla, voi tiet olla paljon tyhjemmät. 🙂 Tuo Dresdenin B&B oli kyllä ihan huippupaikka, suosittelen lämpimästi. Dresden olisi varmasti todella innoissaan toisista suomalaisista vieraista, me oltiin sen ensimmäiset!

 • Reply Anna-Katri / Adalmina's Adventures sunnuntai, 21 tammikuun, 2018 at 10:03

  Hei, oli kiva nähdä eilen, vaikkakin pikaisesti, messuilla! 🙂 Ja tästä postauksesta tulee kyllä niin nostalgiafiilis – piipahdin Losissa vaihto-opiskeluaikoina ja siitä on jo yli 10 vuotta aikaa.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 21 tammikuun, 2018 at 12:38

   Oli kyllä tosi kiva nähdä edes pikaisesti, varmasti joskus myöhemmin ajan kanssa! 🙂 Kiva, että sait nostalgiafiilistä tästä. Losi oli varmasti aika ihana silloinkin.

 • Reply Heini keskiviikko, 7 maaliskuun, 2018 at 13:02

  Kiitos paljon näistä vinkeistä! Me olemme suuntaamassa Losiin kaksiviikkoisen road trippimme päätteeksi maaliskuun lopulla. Täytyypäs pistää tää postaus korvan taakse 🙂
  Itsekin olen kuullut paljon sanottavan, että Losi on pettymys ja se kannattaisi jättää kokonaan välistä. En tiedä millaisia ovat noiden ihmisten odotukset olleet, sillä minulle jopa pikavisiitti Losissa oli täydellinen <3

  Täältä pääset seuraamaan meidän road trippiä: https://twinkletwinkleblonde.blogspot.fi/

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY keskiviikko, 7 maaliskuun, 2018 at 18:55

   Kiitos Heini kommentista, mukavaa että vinkit ovat mieluisia! 🙂 Ihanaa että meette Losiin, se paikka vaan jotenkin kolahti. <3 Meilläkin tosiaan ihan pikavisiitti, joka ei ollut riittävästi, mutta kuitenkin riittävästi että ehti hullaantua. 🙂

   Kiitti linkistä, täytyy käydä tsekkaamassa!

 • Reply Malla lauantai, 29 syyskuun, 2018 at 16:28

  Mihin aikaan aamuruuhkat olivat?

 • Reply Malla lauantai, 29 syyskuun, 2018 at 16:29

  Olen siis menossa Losiin 30.10.2018

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 30 syyskuun, 2018 at 19:00

   Mahtavaa, että olet menossa Losiin! Me emme koskaan joutuneet itse aamuruuhkiin, mutta muistelen niiden olleen noin klo 7-10. Seuraava ruuhka-aika alkaa taas siinä kolmen kieppeillä, mutta rauhoittuu seitsemän jälkeen. Ihanaa reissua sulle! 🙂

 • Reply Saija Tarro perjantai, 8 maaliskuun, 2019 at 13:13

  Kiitos niin paljon! Just järjestelen kesän matkaa LA:hin ja päätin varata huoneen Dresden B & B:stä.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY perjantai, 8 maaliskuun, 2019 at 20:13

   Vau, ihan mahtavaa kuulla! Viihdyt varmasti Dresdenin hellässä huomassa. Ja ihanaa reissua! 🙂

  Leave a Reply