Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

5.8.2017 – päivä, joka tuntuu jo melkein unelta

torstai, 5 lokakuun, 2017

Muutama viikko sitten istuimme silmät sirrillään Las Vegasin lentokentällä odottamassa New Yorkin konetta. Olo oli sellainen matkustamisesta pöhöttynyt, kyllä te tiedätte.

Silloin kännykkääni kilahti kauan odotettu sähköposti häävalokuvaajaltamme Hannikalta. Melkein tuhat kuvaa elokuun ensimmäiseltä lauantailta avautui puhelimen liian pienelle näytölle. Selasimme kuvia haltioissamme – sekunnissa pääsimme takaisin yhteen elämämme kauneimmista ja ikimuistoisimmista päivistä.

Nyt haluan jakaa tuon päivän täällä. Antaa kuvien kuvien kertoa tämän tarina.

Kaikki kuvat tässä artikkelissa: (C) Hannika Photography

<3

Seuraa FIFTYFIFTY-blogia Facebookissa | Instagramissa | Blogit.fi-palvelussa | Blogipolku.fi-palvelussa.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna K. perjantai, 6 lokakuun, 2017 at 09:32

  Oi, hääkuvia on aina kiva katsoa, mutta nämä oli ihan omaa luokkaansa! Aivan kertakaikkisen IHANIA kuvia, rakkautta tulvillaan! Kuin olisin juuri päässyt mukaan teidän häihin! Mikä tunnelma, mikä kaunis kesäpäivä ja miten upea pari olette! Nuo kalliokuvat ovat niin tunnelmallisia, tuo missä tuuli heilauttaa helmaa ja toisaalta tuo missä nauratte täysillä. Mutta mun suosikki on silti tuo mustavalkoinen, missä halaatte hiljaa. Olet niin luonnollisen kaunis!
  Voi nuorta onnea, mulla tuli ihan kyynel silmään.

  • Reply Sonja | FIFTYFIFTY lauantai, 7 lokakuun, 2017 at 10:09

   Voi kiitos Anna, ihana kommentti! <3 Nää kuvat on joo kyllä niin tunnelmallisia, ihana kuulla, että joku joka ei ole edes ollut paikalla pääsee myös tunnelmaan. 🙂

  Leave a Reply