Suomen suurin matkablogiyhteisö
Afrikka Yleinen

Jos sinullakin on Afrikka-kuume

lauantai, 30 tammikuun, 2016
Kuva Wikipedia Commons

Afrikka. Siinä on sitä jotain. Toistaiseksi olen matkustanut Afrikassa vain Egyptiin, vaikka unelmoin nimenomaan eteläisemmästä, siitä todellisesta Afrikasta. Siitä, josta yksi suosikkikirjailijoistani Chimamanda Ngozi Adichie kirjoittaa esimerkiksi romaaneissaan Puolikas keltaista aurinkoa ja Kotiinpalaajat.

Kun en vielä tiedä, koska pääsen itse kokemaan Afrikan taivaan, Teema tarjoaa ihanaa väriloistoa ja uutta näkökulmaa Afrikasta kiinnostuneille. Rikas Afrikka -kokonaisuus on kyllä alkaut jo 18.1., mutta esimerkiksi tanskalaisen Made in Africa -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa ovat vielä Areenassa nähtävissä.

Made in African toisessa jaksossa muuten käsitellään ”Afrikan Sinkkuelämää” eli Nicole Amarteifion YouTube-hitti An African Citya. Siinä tavataan viiden naisen porukka, josta on tunnistettavissa jengin Carriet, Mirandat, Samanthat ja Charlotet. Eihän minisarjan juoni tietenkään kaikkia latteuksia vältä, mutta sen kuvaus afrikkalaisesta nykynaisesta on niin raikas, että se kannattaa ehdottomasti katsoa.

Toinen kiinnostava dokumenttisarja on maanantaisin tuleva Uusi Afrikka, josta olen valitettavasti missannut jo pari osaa. Sen jaksot eivät tule Areenaan.

Täältä pääsee lukemaan kaikista Rikas Afrikka -kokoaisuuden ohjelmista.

Piditkö lukemastasi?

Seuraa FIFTYFIFTY-blogia Facebookissa | Instagramissa | Blogit.fi-palvelussa | Blogipolku.fi-palvelussa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elina | Vaihda vapaalle lauantai, 30 tammikuun, 2016 at 20:53

    Kiitos vinkeistä! Täytyykin tutustua näihin. Minä olen menettänyt reissuilla sydämestäni palan juurikin eteläiselle Afrikalle. Upea maanosa. 🙂

    • Reply sonjanette sunnuntai, 31 tammikuun, 2016 at 13:24

      Eipä kestä! Arvelin, että täällä voisi olla Afrikka-ohjelmista kiinnostuneita. 🙂 Kävin kurkkimassa blogistasi Afrikka-reissuas, näytti upealta!

    Leave a Reply