Pääsiäispäivitys

Päivitys, ennenkun karataan pääsiäisen viettoon mökille, ihan vaan koska oon taas kirjottamiseen makuun päästy.

Jetlag alkaa vihdoin olla selätetty, tosin kiitos kellon käännön nukuttiin eilen molemmat puol kymmeneen ja päiväunille saan ipanan selkeesti myöhemmin kun aiemmin, mutta ei enää viideltä herätyksiä ja itekkin jaksaa valvoa yli kaheksaan. Voitto.

kuinka saada taapero-flunssa osa 1.

Ipana on pienessä flunssassa, saa syyttää siitä itseään, mitäs nuoli varmaan jokaista palloa hoplopin pallomeressä. Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Työnnän hunajaa ja punasia viinimarjoja suoraan pakaksesta vuorotellen neidin suuhun, kun ruoka ei oikein maistu. Muuten meno ei oo hidastunu yhtään, ihan samanlainen täystuho kipeenä kun terveenäkin. Vähän limasempi vaan. Täytyy vaan toivoa ettei tulis mitään ikäviä jälkitauteja. Onneks on matkavakuutus. Tuntuu edelleen oudolta ottaa matkavakuutus kun tulee Suomeen lomalle.

Mun oli tarkotus käydä ipanan kanssa kävelyllä, mutta laiskuus ja tarve pestä pyykkiä ennen lähtöä voitti.  Tammistossa on ihan huippu lastenvaatekirppari, Bebeliini, jonne kävelee sopivasti reilu puol tuntia. Tyttö ehtii nukahtaa matkalla sinne, saan rauhassa tutkia kirpparin tarjonnan ja sitten kävellä kotiin. Viimeks kävelin kotiin lompakko 60 euroa kevyempänä, koska ostin puol kirpputoria mukanani. Mutta mulla on heikko kohta kaikkiin euromerkkeihin (tää on se sama Meri joka ei ollu kaks vuotta sitten kuullukkaan Rodinista tai Blaasta) ja kun edullisesti saa niin pakkohan se on… Olin viisastunu edellisistä kerroista ja tulin tänne tyhjällä matkalaukulla. Kummasti aina kertyy tavaraa kun täällä on. Ja nimenomaan lasten vaatteita ja kirjoja (ja maissunaksuja ja xylitolpastilleja ja muumihammastahnaa)

kuinka saada taaperoflunssa osa 2.

Mun haave on joskus avata Ausseihin lastenvaatekirppis, koska tuntuu et siel lastenvaatteiden kierrätys on ihan nollassa. Toisaalta kun lastenvaatteet on sielä niin halpoja ja harvaa kiinnostaa vaatteiden eettisyys samalla lailla kun suomessa, niin en tiedä menestyiskö lastenvaatekirppis. Just muutossa raahasin jätesäkillisen lastenvaatteita kierrätykseen, koska facebook kirppareilla ei ketään vaan kiinnosta ja silti meille jäi vaikka kuinka paljon vauvan vaatteita odottamaan sitä ehkä mahdollista toista lasta johonkin tulevaisuuteen, jos sellanen meille suodaan. Mut kuka tietää, ehkä tää haave silti joskus ehkä saattais toteutua. Meijän ”kylällä” on useempi UFF:in kaltanen liike, niin luulis yhen kirpputorin mahtuvan sinne joukkoon.

kuinka selättää taaperoflunssa osa 1.

Mulla tykyttää ohimoissa vähän ikävästi, mutta toivottavasti tää nyt on vaan seurausta siitä, että pikkuneiti nukku mun vieressä ja tietysti poikittain ja pää mun tyynyllä, eikä alkavaa flunssaa (mä en nuollu yhtään palloa pallomeressä) Tyttö ei oo pitkään aikaan enää tullu öisin viereen ja olin aika fiiliksissä suomen lomasta jo ihan vaan siks että saa nukkua ilman kuorsaavaa miestä ja pilalle lellittyä koiraa jotka molemmat vie uskomattoman paljon tilaa. Ipana on aika tehokkaasti murskannu nää haaveet.

Ehkä syön vähän buranaa ja vastaan kommentteihin. Hauskaa ja suklaisaa pääsiäistä!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sani keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 15:01

  Ei vitsit ihanaa ku oot taas alkanut päivittämään blogia! Pikaista paranemista pikkuneidille :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 17:04

   Pikkuneiti kiittää ❤️

 • Reply Anna keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 20:00

  Ihana söpöliini ? mitäs kieliä hän puhuu? Puhutko hänelle pelkästään suomea vai miten?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 22:29

   Yritän puhua suomea joo! Mutta välillä jos ollaan porukassa jotka ei oo niin tuttuja ja ei oo tottunu mun suomen puhumiseen, niin puhu englantia… 99% sanoista tulee englanniks, mutta ymmärtää kyllä Suomea ?

 • Reply Emilia keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 22:23

  Jee mahtavaa että oot taas täällä blogin parissa! Toivottavasti pysyt pidempäänkin :D Paranemisia!

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 28, 2018 at 22:29

   Toivottavasti, ei koskaan tiedä koska taas unohdan tän ?

 • Reply Fyssari maanantai, huhtikuu 2, 2018 at 18:59

  Oi vitsit! Minä pikkutyttönä 10v sitten menin kesävaihtoon Ausseihin ja ensimmäiset kaksi viikkoa vietin Yambassa eläkeläispariskunnan luona. Voin muuten kertoa, et siinä oli vähän koettelemusta kun oli hirveä jetlag, koti-ikävä, kuollut pieni kylä ja kaksi ventovierasta vanhusta joiden kanssa viettää aikaa. Yhden yhtä nuorta en nähnyt noiden kahden viikon aikana, mut kierreltiin lähikyliä autolla ja hengailtiin sairaalalla tekemässä hyväntekeväisyyttä :D Iluka siis tuttu, samoin Ballina yms. Hauskoja nuistoja vaikka toisaalta aika kauheitakin! Onneksi loppuvaihto meni sitten perheissä, joissa oli mahdollista hengata samanikäisten kanssa.

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 11, 2018 at 14:02

   APua voin vaan kuvitella! Yamba on kasvanu ja nuorentunu vissiin paljon viime vuosina, mutta kyllä se aina täynnä eläkeläisiä on, Iluka viel enemmän :D

 • Reply Laura torstai, huhtikuu 5, 2018 at 14:58

  Kivaa kun kirjotat taas :)
  Mä lueskelen täällä vauvakuumeeseeni mielelläni kaikenlaisia lapsi aiheisia blogeja ;D

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 11, 2018 at 14:01

   toivottavasti ne ei karkota sitä vauvakuumetta kokonaan :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post