Pomppumaassa

Meillä on masentavan sateinen päivä. Huomaa että talvi on tullut :( Väsyttää koko ajan ja tekis mieli vaan kaivautua peittojen alle. Pitää vissiin käydä ostamassa purkki D-vitamiinia. Kaveri laitto aamulla viestiä, että lähetäänkö Ipanan kanssa trampoliinipuistoon. Se kuulosti huomattavasti kivemmalta kun neljän seinän sisällä nököttäminen joten pakkasin lapsen autoon ja hurautettiin sinne.

Oltiin heti avausaikaan sielä, joten saatiin olla aika rauhassa. Sielä oli taaperoille oma rajattu alue, jossa ei tarvinu huolehtia isommista lapsista pomppimassa päälle. Ipana oli ehkä vähän liian pieni, tosin hauskaa näytti olevan kun konttas tulevan sulhasensa perässä minkä kintuistaan pääsi.

Täällä oli jossain paikallisessa mammaryhmässä joskus kysely että lähettääkö vanhemmat lapsensa kouluun jos sataa. Luulin sitä eka vitsiks, kunnes luin kommentit ja totesin että puolet vanhemmista varmaan pitää jälkikasvunsa kotona jos taivaalta tulee vettä. Ymmärrän sillon jos voimassa on hurrikaanivarotus tai vettä on tullu niin paljon että koulu on veden alla, mutta muuten mun mielestä aika absurdi ajatus että ipanat sais vapaapäivän vaan siks että sataa. Toisaalta ei mekään puistoon olla menty sateisena päivinä, mutta ajattelin suomessa ollessa metsästää jonkun sateenpitävän haalarin (onko sellasia? joku ihan ohut vaan?) ettei tulla hulluks jos vaikka sattuis tulemaan vähän sateisempi kevät.

Mun kaverin pojat joista ollaan kaavailtu poikaystäviä Ipanalle. Just puhuttiin että me ollaan varmaan oikeesti ihan murheen murtamia, mikäli tää meijän kaavailema järjestetty avioliitto ei toteudukkaan. Ipana on vielä onnekkaassa tilanteessa kun on kaks veljestä joista valita. Toinen on 9kk vanhempi ja toinen 3kk nuorempi.

Mä en malta odottaa että tulee kesä ja Ipana on vähän isompi, että voidaan tehä enemmän juttuja. Nyt mennään puistoon keinumaan ja loppuajan kaivan lehtiä typyn suusta, koska kaikki eteen osuva on pakko työntää suuhun. Toivottavasti tää vaihe loppuis pian (toivossa on hyvä elää)

Tultiin kotiin. Ipana nukahti autoon ja sain ekaa kertaa varmaan ikinä kannettua nukkuvana autosta omaan sänkyyn. Nyt odottelen että tyyppi heräis ja sit lähetään ostamaan lahjaa kaverin pojan 2v synttäreille joita vietetään huomenna. Kakkosynttärit on jo selkeesti rauhallisemmat kun ekat synttärit kun niihin riittää puistotreffit äitikavereiden kanssa. Toivottavasti toi sade vana menis pois. Oikeestaan yritän pohtia että onko mautonta laittaa kortin väliin rahaa kaks vuotiaalle jolla on makuuhuone sekä leikkihuone täynnä leluja. Voi sitten laittaa tilille tai käyttää johonkin tarpeelliseen.

Kaikkea täytyy maistaa.

Meijän typy tykkää istua niinkun tässä kuvassa. Ilmeisesti se on pahasta lonkille, joten puolet mun päivistä kuluu, kun korjailen tytön istuma-asentoa. En tiedä pitääkö mun jossain vaiheessa mennä johonkin fyssarille, mutta ehkä tuokin ajan kanssa korjaantuu. Pitää muistaa kysyä siitä seuraavan kerran kun käydään rokotuksissa.

Pahoittelut kännykkäkameran laadusta. Lisää syitä ostaa uus kännykkä.. Eikö?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Tiina keskiviikko, kesäkuu 14, 2017 at 15:27

  Tosta viimeisen kuvan istuma-asennosta on aika ristiriitaisia ohjeita. Toisten mielestä se on nivelille huono ja toisten mielestä hyvä. Aikuisilla esim monesti on lonkat yms niin jumissa että noin istuminen vahingoittaa polvia, mutta jos paikat on auki niin oon kuullut että se tekis hyvää. Tiedä sitten mikä on totta. Itellä ainakin tuntuu hyvältä jos jalka kääntyy lonkasta tarpeeksi sisäkiertoon. Jos ei käänny kun on jumissa niin vääntyy polvista mikä ei oo hyvä juttu. Olipas varmaan sekava selitys :D tiivistettynä: asennosta ristiriitaisia ohjeita

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 09:07

   Haha ihana ? joo, musta tuntuu että kaikesta on aina ristiriitasia ohjeita, yritä sitten arpoa et mikä on oikea tapa ??

 • Reply ft-opiskelija keskiviikko, kesäkuu 14, 2017 at 16:46

  Juu korjaa vaan typyä pois tuosta asennosta, kuten sanoit niin huono asento kehitystä ajatellen :) Korjaa esim, sivuristi-istuntaan (muista molempia puolia vaihdella) tai täysistuntaan. Tiedän että on haastavaa kun varmasti koko ajan laps hakeutuu tuohon asentoon, jaksa silti korjata! Kyllä hän pian oppii uuden asennon :)

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 09:04

   Kiitos ❤️ joo mä yritän korjailla, kai siitä joskus kasvaa pois..

 • Reply Ace keskiviikko, kesäkuu 14, 2017 at 22:03

  A) Hahah, tietysti Suomesta löytyy sateenkestäviä haalareita. Tää on Suomi, ei täällä selviä ilman. Oli lapsi tai aikuinen.

  B) Beibin istuma-asennon pitäis kuulemma olla mahdoton aikuisille, mutta niin vaan täällä kirjoitteleva neiti, 29, istuu kans noin. Lonkat on varmasti mahtavassa kunnossa kun oon vähän vielä iäkkäämpi, heh.

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 09:03

   Mä ajattelinkin ?? mulla oli aina vaan kurahousut kun olin lapsi enkä sen jälkeen oo kiinnittäny huomiota tollasiin asioihin ?

   Eipähän jäykisty lonkat! (Nyt meen kokeilee että pystynkö ite istumaan noin)

 • Reply Noonis torstai, kesäkuu 15, 2017 at 06:50

  Siis sähän oot kunnostautunut nyt ihan himobloggausvauhtiin! :D hyvähyvähyvä!

  Täällä on onneksi ollut tosi kuiva syksy, onneksi siis koska mä en oo onnistunut löytämään vielä sadevaatteita mistään! Suomesta ostettu Popin välikausihaalari on vielä vähän liian iso, ja mistään halpiskaupasta ei oo löytynyt sadevaatteita taaperoille, pienimmät koot on jotain 3 tai 4 kokoa. Ihan ku taaperot ei täällä tosiaan ulkoile sateella, vaikka meilläkin on hoitopaikassa kyltti että sade on vain vaatetuskysymys. Tulee omat urheiluajat mieleen…

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 09:02

   Joo mä innostuin kun Aldiin tuli sadevaatteita, mutta koot alko vasta kolmesta. Ajattelin että ostan tytölle kurahousut suomesta, saa sitten rauhassa kontata mudassa

 • Reply Tiia torstai, kesäkuu 15, 2017 at 15:03

  Hehee hauskoja nää kulttuurierot, kun mulle töissä yks äiti sano et: ollaankin loppuviikko kotona et lapset ei tuu hoitoon, koska on luvattu hyvää kesäistä säätä! ? Maassa maan tavalla. Kiva et oot alkanu taas kirjottelee. :)

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 09:01

   Toi käy musta enemmän järkeen ?

 • Reply K maanantai, kesäkuu 19, 2017 at 10:49

  Tuli tällainen kysymys mieleen, että millaista ajattelisit elämäsi olevan tällä hetkellä, jos et olisi koskaan lähtenyt pidemmäksi aikaa ulkomaille ja sitten jäänyt sinne? :)

  • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 21, 2017 at 08:59

   Apua, en tiiä! Varmaan junnaisin samassa paikassa missä olin kun asuin suomessa. En usko että ois lasta ?

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post