loman loppu ja paluu arkeen

Hellurei! Nyt on lomat ohi ja paluu arkeen koittanu. Ihanaa olla taas jossain rutiinissa, kun tuntu että kun oli koko ajan menossa niin oltiin sekä minä että vauva ihan yliväsyneitä koko ajan.

Meiltä Brisbaneen on matkaa reilu 800 kilsaa ja vaikka vähän stressasin että miten ipanan kanssa toi matka taittuu, niin tyyppi veteli hirsiä koko matkan. Kaks kertaa pysähdyttiin niin, että syötin ja vaihdoin vaipan jollon vähän raotti silmiään ja katteli että mitä oikein tapahtuu mutta nukahti heti kun päästiin takas autoon. En tiedä onko meijän turvakaukalossa jotain tyrmäystippoja. Kotimatkalla oli sama juttu. Laitoin illalla yheksän aikaan Spiderin nukkumaan ja kun kolmelta heräs ekan kerran syömään niin laitoin sen jälkeen jatkamaan unia kaukaloon ja lähettiin ajamaan. 11h myöhemmin (ja kaks pysähdystä) päästiin kotiin ja tyyppi raotteli silmiä kun nostin pois istuimestaan. Kevyet 17h unet. Äidin tyttö kun tykkää tollasesta koala-elämäntavasta!

1-IMG_0516

Onko mitään parempaa kun tällaset lautaset? Beach Hotel – Byron Bay

Menomatkalla pysähdyttiin Byron Bayssa ja oltiin sielä yötä. Vuokrattiin mökki leirintäalueelta (semmonen kun discovery parks, oli oikein kiva) kun hotellit oli niin hiton kalliita ja telttailu oli vähän turhan extremeä pienen vauvan kanssa. Hengattiin vaan Byronissa päivä, ihmeteltiin ja käveltiin ympäriinsä. Suunniteltiin jälleen kerran että voitais muuttaa sinne, mutta en tiedä oisko sielä kiva asua kun niin paljon reissaajia. Toki kuvittelin itteni jo sellasena hippimammana joka käyttää pelkkiä liehuvia mekkoja eikä ollenkaan kenkiä ja Spider Rose kasvais sellaseks vallotavaks pellavapäiseks hippilapseks. Musta tuntuu että ihan sama minne mennään, niin ollaan aina muuttamassa sinne, koska seuraavana päivänä kun käytiin eka pomimassa Peen sisko Gold Coastin lentokentältä ja jatkettiin matkaa toisens siskon luo Brisbaneen suunniteltiin muuttoa myös sinne.

Mä oon koko sen ajan kun ollaan täällä asuttu halunnu ylös Queenlandiin koska siel on lämpimämpi ja muka kivempi, mutta nyt kun lapsi on syntyny niin en enää tiedä. Just saanu kavereita täällä ja osaa tehä niitä omia juttuja. Suurimmalla osasta frendejä on lapsia, joten ipanalla on siinä kavereita joiden kanssa kasvaa ja varttua. Toki niitä lapsia löytyy etelämmästäkin, mutta samanlaista kaveriporukkaa tuskin. Oon aina kaivannu kauheesti muutosta ja laittanu elämäni muutaman kerran ihan ”uusiks”, mutta on sellanen olo että jo ois aika asettua. No onneks ollaan niin aikaansaamatonta porukkaa, ettei tästä hetkeen olla kuitenkaan mihinkään muuttamassa.

Paitsi että kun talo jossa me asutaan menee ehkä myyntiin ja sitten on pakko löytää uus kämppä. No pohdin sitä sitten kun on ajankohtasta.

1-IMG_0517 (Muokattu)

Näin ekaa kertaa vauvan syntymän jälkeen myös mun Bali naapuria ja bestistä Jozieta.  Pitkä matka on tultu siitä kun istuin Balilla Jozien sohvan nurkassa ja katoin hömppäohjelmia telkkarista ja join kuppikaupalla teetä siihen, että istun Brisbanessa Jozien sohvan nurkassa ja katon Netflixiä ja juon kuppikaupalla teetä pienen nyytin kanssa. No ainakin voidaan olla tyytyväisiä siihen, että molemmat päästiin pois Balilta.

Spider on alkanu hymyilemään. Alkuun ipana hymyili pelkästään tädilleen, mistä olin äärettömän kateellinen. Mutta nyt muistaa jo muistakin hymyllään. Oon ihan itku kurkussa liikuttunu joka aamu kun nostan Spiderin kehdostaan mun viereen köllimään ja pienet kasvot kirkastuu ja saan jokeltelua ja ison hymyn. ”ah tää on se tyyppi jolta saa ruokaa, parempi olla söpönä niin muistaa ruokkia jatkossakin!”  Tosin saman hymyn saa myös meijän kirjava tyyny ja leikkimatossa oleva kuva tuhatjalkasesta jota neiti jaksaa tuijotella vaikka kuinka ja kauan. Mutta niitä ei lasketa, pääasia että hymyilee mulle!

1-IMG_0595

Mun pitää olla tunnin päästä kahvittelemassa kaverin kanssa. Voisin yrittää saada mut ja ipanan pyjamista ja lähteä liikkeelle. Pidän pienenä supervoimana sitä, että en vauvan kanssakaan oo melkein koskaan myöhässä mistään. Kerran oon myöhästyny kun ipanan vaipassa tapahtu räjähdys just kun olin laittamassa istuinta autoon, mutta muuten.

Nyt kommenttien kimppuun!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sirpa torstai, lokakuu 20, 2016 at 09:56

  Ihana. ? Hymyily on parasta! Miehellä tosin menee hermot, kun meillä asuu nyt kaksi jotka puhuu paljon. Mä ja toi nappula. ?kauhee jokellus kokoajan. Atm mä juon kahvia ja tyyppi pitää hirveeta tarinankerrontaa leikkimaton oravalle ja pöllölle. Lempi sanoja on ädjöö ja önsk. Se puhuu siis ruotsia ja tanskaa!! Ois kyllä kiva asua lämpöisessä. Ei menis pukemiseen aikaa. ?Ihana tyttö sulla. ?

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 23, 2016 at 10:24

   Onpas lahjakas lapsi ❤️
   Mä veikkaisin että Spider puhuu indokiinaa, varsinki leluilleen!

 • Reply xod torstai, lokakuu 20, 2016 at 20:08

  Ihana Spider :) Onko teillä jonkinlaisia ristiäisiä tulossa vai miten Ausseissa hoidetaan sellanen juttu ? :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 23, 2016 at 10:22

   Ei oo ristiäisiä, ne ei oo täällä kai juttu.. mun tuttavapiirissä 1v synttärit on ollu isot juhlat joissa on paljon vieraita, että korvaisko ne sitten vähän..

   Varmaan vietetään jotkut nimijuhlat kun tullaan suomeen ?

 • Reply Noonis lauantai, lokakuu 22, 2016 at 14:39

  Tehän ootte vetäneet ihan kunnon road tripin! Me ollaan tyydytty vielä ihan lyhyisiin retkiin lähialueella, ja kiskastaan sitten vailla harjoitusta ne pitkät Suomi-lennot joulukuussa.. :O

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 23, 2016 at 10:21

   Mikä päivä lennätte? Meil on 28. Lennot suomeen, toivottavasti menis yhtä kivasti!

   • Reply Noonis sunnuntai, lokakuu 23, 2016 at 12:08

    8.12, ja takas just sopivasti juhlimaan Australia Daytä :)

 • Reply lillamy maanantai, marraskuu 7, 2016 at 07:55

  Ihana ihana ihana Spider <3

 • Leave a Reply