31

Hyvää syntymäpäivää mulle.

Eilen tuli 31 mittariin ja nyt on kai vihdoin uskottava etten voi puhua itestäni enää parikymppisenä. Ehkä siitä johtuen ekaa kertaa eilen lähes kymmeneen vuoteen mulla ei ollu mitään kriisiä ikääntymisestä. En itseasiassa pahemmin ajatellu koko päivää etukäteen, mikä johtunee siitä, että mun elämän keskipiste ei oo ollu viimeseen kymmeneen kuukauteen minä itse, vaan tuo pieni röhkivä (ihan totta, oonko ainut jonka vauva RÖHKII unissaan?) otus, joka vetelee hirsiä upouudessa keinussaan. 


Ajattelin joskus, että sit kolmikymppisenä on varmaan aikuinen, mutta vaikka elämä onkin aika tasapainosta ja tylsän arkista, oon ihan yhtä pahanen teini kun aina ennenkin. Toki viikonloput nykyään viettää mielummin kotisohvalla tai vaihtoehtosesti kaverin sohvalla kun jossain baarissa riekkumassa ja ulos lähteminen on kauhee efortti koska pitäis jaksaa olla valveilla yli yheksään. Parasta on herätä aikasin lauantaina ja hifistellä aamupalan kanssa sen sijana että nukkuis puoleen päivään ja tilais sen jälkeen darrapizzan. 

Ah niin seesteistä ja tylsää. Aaaand I couldn’t be happier!

Eilinen juhlinta oli villiä, mä kieltäydyin ravintolaillasta ja haettiin pizzaa ja juustokakku ja vedettiin ruokaöverit. Sain lahjaks uudet tennarit jotka olin ite valkannu ja lahjakortin kauneushoitolaan, että voin käydä hoidattamassa mun yön aikana ilmestyneitä ryppyjä. Spider ilahdutti mua pulauttamalla maidot mun päälle keskellä ostoskeskusta. 

Tän illan suunnitelma on mennä juhlimaan kaverin pojan 2-vuotissynttäreitä pizza huttiin. Oon tähän asti ollu suosikki Auntie Mimi, mutta sen jälkeen ku vauva synty ja mun maha katos, niin tää poika ei joko tunnista mua, tai pitää mua epäilyttävänä kun se kiva pallo mun vatsan seudulla on poissa. Parempi siis alkaa taistelemaan tätä tietä suosikiks. 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

12 Comments

 • Reply Sipelisopeli perjantai, syyskuu 30, 2016 at 12:44

  Mun 8-viikkonen röhkii myös. Alusta asti oon nukkunut korvatulpissa. :’D Kuulee kyllä itkun ja huolestuttavat äänet, mutta ähinä, puhina ja röhkiminen hiljentyy. :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 03:20

   Mä nukun korvatulppa toisessa korvassa! voi painaa pään tyynyyn mut silti kuulen kaiken ”epänormaalin” ääntelyn ja itkun.. Muuta ne pienimmät röhkimiset jää kuulematta, hurraa!

 • Reply Anna sunnuntai, lokakuu 2, 2016 at 13:53

  Hyvää myöhäistä syntymäpäivää Meri! Oon yksi niistä tsiljoonasta yleensä-niin-hiljaisesta lukijasta, mutta oli pakko tulla sanomaan, että on ihanaa lukea miten hyvin sulla menee ja miten onnelliselta vaikutat. Ja sun tekstit on edelleen yhtä välittömiä ja aitoja kuin mitä ne oli silloin vuosia(!) sitten kun aloin lukea sun blogia. Kaikkea hyvää sulle ja sun pienelle perheelle! :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 03:18

   kiitos <3

 • Reply lillamy sunnuntai, lokakuu 2, 2016 at 14:27

  Onnea 31-vuotiaalle! :) Hahaa arvaa vaan nauroinko tota pullautuskohtaa, voi Spider :’D <3

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 03:17

   kiitos <3

 • Reply jennajones sunnuntai, lokakuu 9, 2016 at 13:14

  Eikun nyt alkaa se aika, kun oot ikuisesti 27! Kunnes sun oma tytär on sen 15 ja tajuat, että ehkä sun on oltava edes se 37 :D

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 02:34

   27 kuulostaa myös ihan hyvältä!

 • Reply P maanantai, lokakuu 10, 2016 at 23:33

  Tuliko/tuleeko Spiderin nimeks V? Muistan, että sun tatskapostauksessa vuonna tiesmikä oot sanonu silleen, että sun lapsesta tulee Viia jos joskus tytön saat :)

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 03:15

   tulihan tuosta :)

 • Reply HannaL keskiviikko, lokakuu 19, 2016 at 12:20

  Tekee mieli kommentoida, mutta ne oikein tiedä mitä kirjottaisin :) Ehkä kommentti ilman järkevää ajatustakin ilahduttaa? Kiva, kun et ole lopettanut bloggaamista!

  • Reply Meri torstai, lokakuu 20, 2016 at 00:50

   kommentit ilahduttaa aina! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post