vauvakutsut ja kuulumiset.

Hups. Pieni luova tauko näköjään taas. Mun blogin kirjotustahti on suoraan verrannollinen siihen, miten pajon valitettavaa on, ja nyt kun kaikki sujuu ongelmitta niin tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa.

5 viikkoa laskettuun aikaan. Kävin tänään neuvolassa ja salaa toivoin että kätilö ois sanonu että vauva tulee varmaan ulos ihan muutaman viikon sisään, mutta ilmeisesti tyyppi on aika mukavasti vielä mahassa. Mitä nyt sai pienen raivarin kun terkka kokeili missä pää on, koska sen jälkeen on potkinu mua tosi äkäsesti kylkiluihin.

IMG_5068

Normaalisti pahimmat potkimiset tapahtuu yöaikaan. Mä en välttämättä enää ees herää niihin, Pee seurustelee joka aamu vauvan kanssa ja tökkii mun mahaa johon ipana vastaa potkasemalla takas. Oon myös parina aamuna heränny kun Pee yrittää neuvotella vauvan kanssa että nyt ois hyvä hetki syntyä, ettei isin tarttis mennä töihin. Pojat on niin liikkiksiä. Mä pakahdun rakkaudesta jo ihan vaan siks kun näen jo nyt miten huippu isä toisesta tulee. Noniin menipä taas…

Mutta joo, kaikki menee hyvin, ei mitään ongelmia. Selvisin hengissä mun kuudenkymmenen hengen babyshowereista, oikeestaan se meni tosi hyvin, koska oli niin paljon ihmisiä, ettei tarvinu leikkiä mitään karmeita leikkejä ja sain lähinnä hengailla omien kavereiden kanssa siinä missä poikaystävän sukulaiset seurusteli keskenään.

Kaikki sukulaiset on vakuuttuneita siitä että Spider Rose tulee olemaan vauvan oikea nimi ja oon ihan vähän huolestunu siitä miten sulavasti kaikki mun ipanaa kutsuu Spideriksi. (jopa minä itse) että se on ihan sama minkä nimen valitsen kun lempinimi on vissiin jo lukkoon lyöty. Spider sai kamalan kasan lahjoja mulla meni varmaan viikko että kävin ne kaikki läpi. Onneks ei oo ristiäisiä tms tulossa, niin ei hetkeen tarvi selvitä toisista samanlaisista juhlista. Suomessa ehkä sitten, jos päästään tammikuussa vierailulle.

IMG_5084

Ah ja mulla on auto! Ja ihan uus auto. Viimeks kun kirjotin elin siinä uskossa että ollaan menossa taas koeajamaan sitä samaa autoa kun aina ennenkin, mut sen sijaan kaupassa odotti ihan uutukaisen uus auto, rusetti päällä ja se on minun ihan oma. (tai no puolet siitä kuuluu pankille, mutta vuoden kuluttua se on minun ihan oma) Mulla on peruutuskamera, joka on luultavasti iloinen uutinen kaikille niille jotka on koskaan nähny kun peruutan autoa ja nyt teen sellasia parkkeerauksia että oksat pois. Mulla kesti noin kolme viikkoa ennenkun uskalsin ajaa mihinkään neuvolaa pidemmälle, kun pelkäsin että kolhin auton johonkin, mutta nyt alan olee jo vanha tekijä. Hurraa tätä vapautta, kun ei tarvi aina sumplia tai lainailla autoa kun pitää päästä johonkin.

IMG_4992

Kävin alkuviikosta istumassa pari tuntia autokaupassa kun ne teki siihen jonkun huollon missä tarkistettiin kai että kaikki toimii niinkun pitääkin. Vauva innostu kahvista jonka join siinä odotelessa ja näytti ulospäin siltä, että se saattaa tulla vatsan läpi ihan minä hetkenä tahansa. Mun kanssa samaan aikaan odotteli joku parikymppinen poika joka tuijotti mun mahaa melko järkyttyneen näkösenä varmaan vartin putkeen. Toivottavasti pojan tyttöystävällä ei loo vauvahaaveita ihan nyt heti, luulen että Spider jätti sen verran lähtemättömän vaikutuksen.

Oon ollu koko viikon flunssassa, mikä on ärsyttävää. Mulla ainakin raskausflunssa lähentelee miesflunssan mittasuhteita, en tee mitään muuta ku raahustan ympäriinsä ja valitan kaikille jotka jaksaa kuunnella mua. Kaikki flunssalääkkeet on kiellettyjen listalla ja eilen oli pakko käydä ostamassa nenäkannu, vaikka tuntuu ettei sekää kauheesti mitään tee tällä hetkellä. Hunajaa ja sitruunaa vaan litratolkulla kurkusta alas. Ehkä tää tästä jossain vaiheessa.

Ja loppuun. Mä en tajua Pokemon Go:ta :D Mun synkkä salaisuuteni on se, että tunnen pokemonit ja oon pelannu pokemon gameboypelejä enemmän kun 30-vuotiaan naisen ehkä kuuluis, mutta tää ei vaan uppoo mun kaaliin vaikka mun varmaan pitäis olla mekein kohderyhmää :D Okei, en iha kauheesti käy lenkeillä (TÄÄLLÄ ON JÄÄKYLMÄ! AAMULLA KUN NOUSIN YLÖS NIIN MEILLÄ NÄYTTI SISÄLÄMPÖMITTARI +15) mutta silti. Odotan että Peen 12-vuotiaan siskontytön talviloma loppuu ja se menee takas kouluun ens viikolla, niin ehkä sielä kaikki pelaa ja se voi sitten opettaa mulle et mikä on homman nimi.

Vauvalla on hikka ja se hyppii mun rakon päällä siihen malliin että mun pitää mennä vessaan noin sadannen kerran tänään.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Sipelisopeli perjantai, heinäkuu 15, 2016 at 08:46

  Mulla laskettuun viikko ja 2pva!! Ihan tylsää,ettei ne osaa sanoa neuvolassa,että mikä päivä ja monelta se syntyy. :( Oon jo ollut melkein 9kk kärsivällinen. Vielä pitäs jaksaa olla. :( Nyt supistukset on aika hurjia. Ei satu, mutta kun toukka on jo niin iso, mahasta tulee vaan supparin aikaan epämuodostunut mytty, mikä alkaa sit heilumaan. :D Maha menee ihan vauvan myötäsesti. Se pelottaa jopa odottajaa. :D Normaalia kuulemma. :D Ihanaa loppuodotusta!

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 15, 2016 at 09:51

   Mä oon kateellinen niille joilla on keisarinleikkaus aika sovittu joskus puol vuotta sitten (täällä aika yleistä) et ne tietää päivän ja kellonajan koska vauva tulee.

   Mua masentaa se et vauva voi olla tääl viiden viikon päästä (ihan siedettävä aika) tai reilu seittemän viikon kuluttua (IKUISUUS!!)

   Mulla ei oo ees ollu suppareita vielä, eli varmasti menee yli ???

   Hyvää loppuodotusta sinnekkin, toivottavasti vauveli tulee pian ulos!!

   • Reply Kati lauantai, heinäkuu 16, 2016 at 21:42

    Lohdutuksena pakko kertoo, mulla ei kummassakaan raskaudessa ollu yhtäkään supistusta mutta niin vaan vauvat yhtäkkiä pamahti maailmaan viikoilla 38+4 ja 37+5! Ensin meni lapsivesi ja ekat supistukset oli suoraan ne joista synnytys laskettiin käynnistyneeks.

    • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 17, 2016 at 08:24

     Ah ihana kuulla, ehkä mullakin on sit toivoa vielä!!

     Pidän mielen positiivisena ja jatkan vauvan kanssa keskustelua että myöhässä ei sovi tulla ?

 • Reply Kikaltsu perjantai, heinäkuu 15, 2016 at 11:14

  Kuvat noista babyshowereista oli kyllä ihan mahtavia – siis noi tarjoilut (instasta jo aiemmin ihailin)!! Wow! (Mut 60 vierasta – huh! :) )

  Tsemppiä loppuaikaan! Hurjaa miten nopeasti on aika mennyt – vastahan ilmoitit mahan kasvusta. :) Toki ehkä ”hieman” eri asia tältä puolen tätä ajan kulkua ihmetellä ;)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 17, 2016 at 08:20

   Joo tytöt oli kyl pistäny parastaan!!

   Joo täällä puolella tuntuu et aika vaan matelee ?

 • Reply Inola perjantai, heinäkuu 15, 2016 at 11:28

  Ihanaa, että oot taas alkanut kirjottaa, vaikka vähän satunnaisesti mutta silti! Toivottavasti jaksat kirjoitella sittenkin, kun vaavi tulee. Sun kirjotustyyliä on vaan jotenkin niin kiva lukea! Tsemppiä <3
  (Oon lukenut sun blogeja varmaan ihaaan ekasta blogista asti, mutta tää taitaa ollam mun eka kommentti ikinä, iik!)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 17, 2016 at 08:21

   Mä teen parhaani! Riippuu varmaan miten vaativa ipana on, mutta jotain päivityksiä sillon tällön tulee varmasti :)

 • Reply annabrisvegas lauantai, heinäkuu 16, 2016 at 04:08

  Kivan näköset vauvakutsut! Tuli hirvee karkkihimo ku katselin noita kuvia.

  Spider Rose :) Ihana!! Me kutsuttiin meidän vauvaa Frederikiksi tai Freddieksi odotusaikana, myös sen jälkeen kun saatiin tietää, että oli tyttö :) Välillä tulee edelleenkin kutsuttua Freddieksi

  Ja hei mulla tuli supostuksia ekan kerran vasta sen jälkeen ku oli lapsivedet menny tai en ainakaan tunnistanu harjotussuppareita jos sellasia oli.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 17, 2016 at 08:22

   Joo luulen että hetki menee ennenku oppii kutsumaan vauvaa muuks kun spideriks tai vauvaks :)

 • Reply lillamy lauantai, heinäkuu 16, 2016 at 14:40

  Kiva kun kerroit kuulumisia! Ihana toi Pee, tulee kyllä varmasti ihan mahtava isä :D
  Ja ei hitto minkä kokoiset babyshowerit, mulle tulis varmaan paniikki tollasista :DD ehkä ihan hyvä siis, että mulla ei ole kuin ehkä 10 tyyppiä, joiden kanssa haluaisin viettää omiani sitten joskus :D

  Auto on IHANA!!

  Ja voi että miten hauskasti kirjoitit taas, tuli kyllä hymy huulille monta kertaa tätä lukiessa! Tsemppiä Spiderin loppuodotukseen! :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 17, 2016 at 08:23

   Mä olin aika paniikissa ennen kutsuja, mut jotenki siitä selvittiin ? jos oisin saanu päättää niin max 20 vierasta!

   Kiitos !! ?

 • Reply Jänis keskiviikko, heinäkuu 20, 2016 at 19:13

  Mazda 6? Hyvä valinta! ?

  • Reply Meri torstai, elokuu 18, 2016 at 07:25

   Mazda 3 vaan :) Toivottavasti riittää koon puolesta kun ipana on täällä!

  Leave a Reply