Spider-Rose

Ah mikä onnellinen aamu. Sain uuden pyykinpesukoneen. Meijän vanha pyykinpesukone kuulosti lingotessaan aina siltä, että se menee pian seinästä läpi ja ku se ei ollu ku muutaman vuoden vanha, niin soitin sitten asiakaspalveluun ja kysyin että mitä mun pitäis tehä. Ne lähetti jonkun just ajokortin saaneen pikkupojan toteemaan, että joku osa on rikki (mun pesukoneenosa-englannissa on puutteita) ja että seuraavana päivänä tulee seuraava poika hakemaan koneen korjaukseen. No viikkoa myöhemmin mun ovella seiso kaks puolalaista äijää hakemassa mun pesukonetta ja toi tilalle lainakoneen joka on jostain 70-luvulta ehkä. Jaksoin viikon verran suhteellisen kiltsti tätä lainakonetta vaikka kaikki koneelliset pitikin pestä kahteen kertaan ennenku soitin taas sinne asiakaspalveluun että mikä on hei meno, tää teijän laina kone on aivan paska. Täti totes mulle puhelimessa että juu ei tota teijän konetta kannata korjata, me on tilattu sulle jo ihan uus pesukone ja se tulee varmaan viel täl viikolla. Nyt kolme viikkoa myöhemmin se kone vihdoin on täällä. Voi tätä onnea.

Tiistain ultra meni hyvin, vauva ensin pyöri ja hyöri niin että ultratyyppi meinas saada hermoromahduksen kun ei meinannu saada mitään mittoja. Sen jälkeen vauva nukahti vatsalleen niin, että taas oli vaikeeta. Mun piti käydä kävelee ja juoda kylmää vettä että oisin saanu ipanan liikkeelle, mutta äitiinsä vissiin tullu kun ei vaan huvittanu kääntyä. Oli vähän hämmentävää pyydellä anteeks syntymättömän lapsen puolesta. Mulla on huomenna neuvola ja mun Wales-lääkäri kertoo sit viel enempi, että miten vauvalla menee. En tiedä miten tää menee Suomessa mutta täällä käyn eka ultrassa, jonka tekee hoitaja ja joka ei periaatteessa kai sais sanoa mulle mitään koko kuvista, niinkun että kaikki hyvin tai kaikki huonosti, sitten kuvat analysoi ultrapaikan joku lääkäri joka sit lähettää erikseen raportin mun omalle lääkärille joka sit vast kertoo et miten todellisuudessa meni. Mutta siis kymmenen sormea ja kymmenen varvasta ja vaikka tyyppi olikin vähän pieni, niin sekin ihan normaalin mitoissa. Se oli kasvussa noin viikon jäljessä, mutta se on kuulema ihan normaalia ja mielummin kuulen että vauva on vähän pieni, kun että saisin tässä vaiheessa arvioita että vauva lienee noin 8 kilonen syntyessään. Nyt toivon että ne haluis tarkistaa vielä kasvua jossain vaiheessa, koska muuten toi oli viimonen ultra ennen syntymää :(

 

12959584_10153903119961999_543190513_o

varpaat

Olin myös kiltti ja sanoin etten haluu tietää sukupuolta, kun kysyttiin. Ihan alkuun olin siis sitä mieltä että ilman muuta haluun tietää kumpi tulee, mutta sen jälkeen muutin mieleni ja päätettiin että pidetään yllätyksenä. Mulla on aika vahva tunne mikä vauvan sukupuoli tulee olemaan, mutta pidetään se nyt salaisuutena siltä varalta että oon väärässä :D

Mainitsin jo aiemmin, että meillä on ollu pientä vääntöä nimistä. Pee herätti mut viikonloppuna silmät loistaen että oli nähny unta et vauva oli syntyny ja sen nimi oli Spider-Rose ja sen mielestä se on paras nimi koskaan. Oltiin samana iltana kavereiden kihlajaisissa, missä se kerto kaikillle et vauvan nimi on Spider-Rose ja ihmisten ilmeet oli aika jänniä kun ne kuuli tän nimivalinnan. Kuljin sitten poikaystävän perässä ja rauhottelin ihmisiä, ettei tää oo missään nimessä OIKEESTI meijän vauvan nimi. Morsiammen äiti tuli pariin kertaan varmistamaan, etten vaan oikeesti anna poikaystävän valita meijän lapsen nimeä. Peen kaveri jolla on 1,5 vuotias poika ois halunnu antaa tällä pojalle nimen Dragon, joten ne voi sitten yhessä niiden superisäclubissa surra julmia naisia jotka ei anna isien vaikuttaa nimiin.

Jos jotain positiivista halutaan tästä hakea, niin ainakaan vauvan työnimi ei oo enää Bruce Willis.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply noora torstai, huhtikuu 7, 2016 at 10:17

  Spider-Rose :D :D Mainio nimi!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2016 at 10:28

   Ois ainaki uniikki ?

 • Reply Tipe torstai, huhtikuu 7, 2016 at 10:46

  Suomessa usein ultraa lääkäri tai kätilö, eli kertoo heti siinä, että onko jotain. Tosin vasta yhen ultran käyntikokemus vasta, joten en tiedä oikeesti yhtää mistään mitään :D Tänään olis sitten toinen ultra ja me mennään viikoilla 20+2 :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2016 at 10:52

   Juu näin mä oon kans ymmärtäny, en ollu varma :)

   Oi tsemppiä ultraan! Tiiätkö kumpi on tulossa? Mä oon 20+4 eli aika samoissa mennään :)

   • Reply Tipe torstai, huhtikuu 7, 2016 at 11:01

    Kiitos. En tiedä vielä, tänään ehkä selviää (toivottavasti) :D

    Ootko jo tuntenut liikkeitä? Mulla kans istukka edessä ja ei vielä oo tuntunut yhtään mitään :F

    • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2016 at 11:11

     En ? välillä tuntuu ehkä jotain, mut sit ku yritän keskittyä ja ”tunnustella” ni en tunne mitään! Toivottavasti pian tuntuis! Ja sillee et poikaystäväkin tuntis ..

     Toivottavasti vauva on yhteistyöhalunen eikä pidä jalkoja ristissä ! :)

 • Reply kikka torstai, huhtikuu 7, 2016 at 11:07

  Juu, kyl se noin menee siinä toisessakin ultrassa. Kertovat ultratessaan että mitä näkyy ja antavat kuvat mukaan. Meillä viimeks kuvaili ihan tarkoituksella meille kivoista asennoista, että saadaa kivat liuskat kotiin mukaan :)
  Yliaikaisen meillä ultras suoraan lääkäri, ilmeisesti siksi että teki sit samoilla kyydeillä sisätutkimuksen ja kolisteli lantioluita.

  Mielenkiinnolla odotan et millasta vatkausta toisen lapsen synnytystapa-arvio pitää sisällään.

  Tääl on muutenkin hiukan suppeempi toi neuvolarunko. Lääkäri tavataan kaksi kertaa ja neuvolassakin käydään harvakseltaan (ekan kanssa useammin kuin toisen)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2016 at 11:14

   Musta tuntuu et ravaan lääkärissä ihan koko ajan ja kohta viel useemmin mitä pidemmälle mennään!

   Mä sain tosi huonot kuvat nyt, en yhtään sellasta mis vauva ois ollu kokonaan, muutaman mis näky pää ja loput sit munuaisista tai aivoista tms …

 • Reply https://www.rantapallo.fi/wildestdreams/ torstai, huhtikuu 7, 2016 at 14:00

  Miten maltatte olla tahallaan tietamatta vauvan sukupuolta! :D Helpottuis nimienkin vaanto, jos puolet nimista vahentyis kerta heitolla. Toisaalta aika kivana yllarinahan se sitten tulee siella synnytyssalissa. :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 05:16

   haha, en tiiä! Alkuun olin sitä mieltä että haluun ihan ehdottomasti tietää, mutta nyt en oikeestaan enää välitä :D Luulen et tokan kohdalla selvitetään, niin tietää mitä vauvajuttuja pitää ja mitä laittaa kiertoon, mutta tää eka nyt pysyköön yllärinä!

   Täytyy listata muutama nimi molemmista sukupuolista niin voi sitten kattoa miltä vauva näyttää :D

 • Reply Jushka lauantai, huhtikuu 9, 2016 at 15:20

  Spider-Rose :DDD Sori, hirnun täällä ihan hallitsemattomasti. Loistava!! Tuli ihan mieleen ku kysyin joskus mun vanhemmilta mitä nimiehdotuksia niillä oli mulle. Aika huikee oli mm. ”Pamela Vilja-Vanilja” :D Muitaki viritelmiä oli mut jostain syystä musta tuli onneks vaan Julia. That said, inhoan mun nimeä mut enemmän inhoaisin kyl Pamelaa (sori mutsi ja faija).

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2016 at 05:13

   Mun mielestä Julia on ihana nimi <3 ja Pamela Vilja-Vanilja pitäis ehdottomasti kaikki aina lausua yhteen ja nopeesti. :D Julia on ehkä helpompi ;)

  Leave a Reply