Blogin kohtalo?

Ei tuo mun ruotuun palaaminen niin kovin hohdokkaasti mennykkään. Aina kun saan päivän mittasen kirjotuspuuskan ja päätän että nyt vaan pakotan itteni kirjottamaan päivittäin jotain, kunnes se rytmi taas löytyy, niin se unohtuu viimeistään seuraavana päivänä. Oon yrittäny pohtia, että mitä mä tän blogin kassa tekisin. Intoa kun ei oo tähän hommaan enää oikein ollu. Ehkä siks että oon tottunu kirjottamaan siitä mun sekoilusta ja nyt kun elämä on melko tasapainosta ja rauhallista, niin yllättäen sitä asiaa ei enää niin olekkaan. Ne arkiset jutut kun ei tunnu enää mainitsemisen arvosilta. Kaukana on ne ajat, kun sitä tuli baarista kotiin kolmelta ja alko kirjottaa blogipostausta. (Nykyään tuun baarista kotiin viimeistään kymmeneltä, juon lasin maitoa ja meen nukkumaan)

Tää alko huuhaa-harrastuksena, muuttu työks, on mahdollistanu mua näkemään ja kokemaan asioita ja maita joita en muuten ois koskaan nähny. Oon tavannu ihmisiä tätä kautta jotka tulee pysymään mun elämässä luultavasti loppuun saakka. Niin muista bloggaajista kun lukijoistakin. Jossain vaiheessa tästä tuli velvollisuus ja pakkopulla. Sittemmin oon päättäny etten enää stressaa ja kirjotan sitten kun siltä tuntuu. Eikä oo juurikaan tuntunu. Syy miksen oo lopettanu ja sulkenu koko sivua on joku takaraivossa kytevä ajatus, että kyllä se taas joskus alkaa kiinnostamaan.

IMG_20151005_123636

Mitä tänne sit kuuluu?

Mun turistiviisumi menee vanhaks joulukuun alussa, pari päivää ennen sen vanhentumista pitäis jättää parisuhde viisumihakemus. Sen jälkeen voinkin alkaa ettimään duunipaikkaa. Oon siitä asti kun tultiin takas niin kattonu vuoropäivin kämppiä täältä tai Gold Coastilta, kun kaikki on jotenkin niin epävarmaa tulevaisuuden kanssa. Tai mä vaan teen siitä vaikeetea. Pitäis vaan tehä se päätös, että nyt pakataan auto täyteen ja muutetaan ja sit mentäis. Pee saa duunia mistä vaan. Toisaalta oon vihdoin alkanu tekee frendejä täällä. Pari kaveria on mammalomalla, niin niilläkin on päivisin aikaa. Oon vihdoin onnistunu löytämään täydellisen viiden kilometrin juoksulenkki-reitin ja oon lähellä ratkasta mun kymmenen kilsan kävelylenkki-reitin ongelman joka vaihtelee kaheksan ja kolmentoista välillä. (kaheksan on liian vähän, kolmetoista vähän liikaa) Enkä peruuta meijän pihasta vastaantulijoiden kaistalle enää kun ehkä kerran viikossa ja meijän posteljooni on. Alan viihdoin kotiutumaan tänne.

IMG_20151011_101036

Ulkona on ollu päälle kolkyt melkein joka päivä ja meijän kämpässä on vihdoin sisälämpötila kohonnu kahenkympin paremmalle puolelle. Käytän villasukkia enää aamusin.

Meijän lähiclubitalon omistaja kyselee joka kerta kun käyn siellä, että koska saan työluvan, että voin mennä sinne töihin Se on mieletön formula-fani ja kuvittelee, että koska oon Suomesta, niin ollaan Kimin kanssa about parhaita kavereia ja että Kimi tulis varmasti aina maanantaisin kymmenen dollarin snitzelille ja bisselle sen ravintolaan, ihan vaan moikkaamaan mua. Luulen että unohdan sille mainita tästä viisumihakemuksen jättämisestä ja sen tuomasta mahdollisuudesta alkaa ettimään duunipaikkaa.

Kävin Brisbanessa hermolomalla viikon verran. Se onni kun löysin Ikeasta puuhaarukan (oon käyny kaikki kaupat läpi ja missään ei myydä puu(tai muovi)haarukoita. Se on mulle välttämätön ruoanlaittoväline. En mä voi paistaa jauhelihaa tai kanasuikaleita kauha työkaluna. Tai voin, mutta se on ärsyttävää. Tai  se onni kun poikettiin nopeesti lounaalle yhteen kauppakeskuskseen ja ensimmäisenä kun astuin ovesta sisään mun silmien edessä oli jättikokonen henkkamaukka. (ostin poikaystävälle boksereita ja kaverin lapselle synttärilaks vaatteita) Täällä kun on vaikea löytää hinta-laatusuhteeltaan hyviä trikoovaatteita. Jos se viis vuotta Gina Tricotilla jotain opetti, niin tunnistamaan vaatteen kestävyyden jo about vilkasun perusteella (ja sen, että Kristen on maailman paras farkkumalli)

Täytin 30 ja sain poikaystävältä lahjaks pleikkarin. Kieltäydyin luopumasta pyjamasta ja söin pelkkää jäätelöä koko päivän enkä harjannu hiuksia.  Sain muutaman itkukohtauksen, koska oon niin vanha ja Pee lohdutti, että onneks mulla sentään on parikymppinen poikaystävä, niin voin tuntee itteni nuoreks. Viikonloppuna lähettiin ulos ja soitin puol yheksän illalla Peen mammalle että voitko mitenkään heittää meijät kotiin kun meitä väsyttää. Ja jos voidaan mennä KFC:n kautta.

Mä salaa tykkään wannabe Millenium – Se mikä ei tapa-kirjasta, vaikka kaikki muut haukkuu sitä. Rahastukseks jos ei muuten.

Kaikki nää on jääny kirjottamatta. Ei oo vaan oo muistanu tai on ollu liian kiire kattoa Hottiksia tai Vain Elämää (kiitos chrome ja Hola ja se lukija joka mulle asiasta vinkkas, oon taas mukana suomen telkkaohjelmissa ja jenkkien netflixissä)

IMG_20151013_092438

En tiedä mitä tekis. Ehkä odottelen sitä inspiraatiota, on sielä ne muutama hassu jotka jaksaa edelleen käydä kattomassa, että mitä mä oon höpötelly. Ja toki kaverit jotka käy lukemassa. Toisaalta vois vaan luovuttaa.   Äh en tiedä. Blogin otsikko oli aluks pelkkä blogin kohtalo, ja jotenkin uskottelin itelleni että kun kirjotan ajatuksia, niin saan ahaa-elämyksen. En saanu, pakko lisätä kysymysmerkki.

Kuvissa mun päivittäiset maisemat. uima-allas, ranta ja lenkki”polku”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

98 Comments

 • Reply noora tiistai, lokakuu 13, 2015 at 09:14

  Vaikka et postaa usein, luen yhä kaikki kirjoitukset suurella innolla. Eli täällä ainakin jaksetaan seurailla edelleen. :) Mua ei niin haittaa, vaikka postauksia ei tulisi kovin usein tai säännöllisesti. Niitä höpötyksiä arjesta siellä kaukana on kiva seurailla. Toisaalta jos kirjoittaminen on vain ja ainoastaan ikävä velvoite, ei kannata väkisin jatkaa. Tsemppiä pohdintoihin niin elämän kuin blogin jatkon osalta. <3

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:28

   ei se velvote enää ole, kun en enää ajattele sitä velvotteena. Kun joskus oli pakko päivittää vähintään se kuus kertaa viikossa, muuten tuns ittensä huonoks ihmiseks :D En tiedä miten oon ehtiny koko päiväduunin ohella siihen :P

 • Reply Tiina tiistai, lokakuu 13, 2015 at 10:13

  Mie ainakin käyn aina välillä kurkkimassa ja toivon aina että jotain ois ilmestynyt :D jos jotain niin tässä kun sun blogia on lukenut melkein alusta asti niin oon itsekin vanhentunut ja edennyt elämässä avokiksi – niin henkilökohtaisesti ei ehkä ne baarista kolmelta kotiin-kirjoitukset edes inspiroisi niin kovin lukemaan. Ehkä eniten just kiinnostaa ne normaalit kuviot sun elämässä siellä, joten jos vaan ikinä jaksat niin raapusta nyt aina välillä sentään jotain :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:17

   niin me vaan kasvetaan :D Ihan hullua! Joo mä raapustelen aina sillon tällön jotakin, eihän sitä koskaan tiedä vaikka se inspiraatio vielä löytyis!

 • Reply Laura tiistai, lokakuu 13, 2015 at 10:18

  Elämä on tuntunu niin tyhjältä ilman sun päivityksiä!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:17

   voi ei! äkkiä uus blogi etsintään ! :)

 • Reply Kikaltsu tiistai, lokakuu 13, 2015 at 10:29

  Liekö koskaan sulle kommenttia jättänyt, mutta nyt.
  Tavallaan ymmärrän täysin nuo ajatukset blogin lopettamisesta, mutta sääli jos näin päätät tehdä.
  Tietysti jos sormet eivät vain näppäimistöllä liiku, mutta siitä tavallisesta arjesta olisi mukava lukea – on se kuitenkin erilaista kuin Suomessa.

  Tsemppiä, kaikinpuolin! :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:16

   kyllä ne liikkuu sitten kun tän ohjelman vaan muistaa avata, mutta kun jostain syystä se aina unohtuu :P kai mä jatkan nykyistä menoa että päivitän kun muistan :)

 • Reply Ida tiistai, lokakuu 13, 2015 at 10:41

  Ois kiva lukee edes vaikka kerran kuukaudessa sun kuulumisia sieltä. Jos tekisit vaikka silleen että postaat tosi harvoin mut sit se postaus olis vähän pidempi…? :) Mua ainakin kiinnostaa sun elämä siellä. Ja just se arki siellä, koska mulla ei oo mitään tietoa koko paikasta. Jos innostusta löytyis ni voisit tehdä vaikka sellasen myday-postauksen? Kuvata vaikka just aamupalan,lenkkipolkuja ja vaikka kaupassa käyntiä :D just niitä perusjuttuja.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:14

   semmonen vois olla ihan kiva :) Täytyy muistaa joku päivä räpsiä enempi kuvia :)

 • Reply dumdumdum tiistai, lokakuu 13, 2015 at 11:19

  Ääh, tätä mä vähän oon pelännyt. Vaikket mitään varmaa vielä olekaan päättänyt.

  Tajuan kyllä, että jos ei nappaa niin sitten ei nappaa. Varsinkin, kun tämä on enää harrastus(?). Aika aikaansa kutakin ja niin edelleen. Mutta. Kun se sun arkesi on sulle tylsää ja ei-mainitsemisen-arvoista, on se täällä Suomessa, tai ainakin mulle, kamalan eksoottista. Wow, lenkkeilyä meren rannalla. Surffareiden bongailua aikaisin aamulla. Isot hämähäkit. Ei juustohöylää tai astioiden huuhtelua. Vegemite. Mitä näitä nyt on. Kaikkea sellaista mitä täällä ei ole tai ei edes tajua miettiä, että jossain on kovin toisin. (Joo, olen maalta) Plus täältä saa aina vähän sellaisen isomman kuvan mitä sun elämässä tapahtuu (tapahtumia ne on pienetkin jutut). En mä tiennyt, että oot käynyt Brisbanessa tai clubin omistaja fanittaa Räikköstä (vie terkut toiselta fanilta :D). Edelleen sun jutut on kivoja, ja kyllä tämä edelleen kiinnostaa näinkin monen vuoden jälkeen.

  Ymmärrän kyllä jos pistät pisteen koko touhulle, häiriköin sitten muita kanavia pitkin. Tietysti toivon jatkoa, edes kerran kuussa jäsentelemätöntä jaarittelua :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:14

   musta on ihanaa kun tää on taas vaan harrastus eikä tarvi miettiä että tuleeko liikaa mainosyhteistöitä jossain kuissa. En sano ettei niitä enää koskaan tulis, mutta ainakaan niitä ei ole enää pakko tehä vaan että sais laskut maksettua :D

 • Reply emppu tiistai, lokakuu 13, 2015 at 11:49

  Mä niiin tykkään sun tavasta kirjottaa, ja sun jutuista myös! Oon ollu mukana seuraamassa sun blogia jo Nicole-aikana, vaikka ite oon sillon ollu tosi lapsi vielä, hahah. Joten mä toivon, että et lopeta, kirjotat kun siltä tuntuu ja koita ettet ota mitään paineita. Kyllä me lukijat täällä pysytään :)
  Pakko vielä kertoo, että mun unelma on ollu jo moonta vuotta päästä Australiaan ja tittitittitiii viikon päästä mun unelmien vuos alkaa toteutumaan, kun vihdoin sinne lennän! :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:12

   ohhoh, sä oot jaksanu olla kauan mukana! Kiva kuulla :) Olitko täällä vaan lomalla vai pidempääkin!

 • Reply Nexus tiistai, lokakuu 13, 2015 at 12:19

  En suosittele käyttämään Holaa vaikka se kätevä onkin. https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/haavoittuvuudet/2015/haavoittuvuus-2015-045.html

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 13, 2015 at 23:47

   Joo mäkin olin alkuun käyttämättä tota, mutta tohonhan julkastiin päivitys jolla nuo haavottovuudet korjattiin :) mainitaan tuossa jutussakin..

   • Reply Nexus keskiviikko, lokakuu 14, 2015 at 08:10

    Joo päivitys tuli tuohon ko ongelmaan mutta ohjelmasta löytyy ongelmia muutaman kerran vuodessa

    • Reply Nexus keskiviikko, lokakuu 14, 2015 at 08:16

     Niin, eikä kumpikaan päivitys tämän vuoden puolella vaikuttanut siihen että Holan kautta voi ajaa mitä tahansa scriptiä sun koneella.

 • Reply Kaisu tiistai, lokakuu 13, 2015 at 12:32

  Hyvää synttäriä vakkarilukijalta joka on yleensä hiljainen stalkkeri :D

  Mulla on 30-v päivä puolen vuoden päästä ja en tiedä miten tuun selviämään – mulla on ollut kivasti ikäkriisi jostain 21-vuotiastaa ja vietän synttärit yleensä peiton alla pepsi maxia juoden – voin juhlia vuoden kaikkina muina päivinä.

  Ja peeäs, toivon että jatkat blogia!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:10

   SE OLI IHAN KAUHEETA! Mä oisin voinu mielummin siirtyä suoraan 31-vuotiaaks.

 • Reply Ann-Marie tiistai, lokakuu 13, 2015 at 12:43

  Heippa! Siis chrome ja?? Miten pääset siis seuraamaan näitä, espanjaan ei näytä mitkää sivustot ainakaa suoraan? :\

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:09

   semmonen lisäosa kun hola !

 • Reply susanna tiistai, lokakuu 13, 2015 at 13:06

  Voi ei, toivottavasti löydät vielä sen inspiksen ja aiheet kirjoittamiselle etkä lopeta! Sun blogia on edelleen tosi viihdyttävää lukea, vaikka noita ”sekoiluja” ei enää niinkään ole :) oon lukenut tätä aika alkuajoista lähtien ja nyt toista kertaa ikinä kommentoin tätä! Elä luovuta vielä :D tsemppiä töiden haun ja kaiken kanssa. :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:11

   Juu sekoilut on taaksejäänyttä elämää ja rakastan tätä tylsäilyä :D

 • Reply T tiistai, lokakuu 13, 2015 at 13:48

  Toivon vaan, ettet lopettas. Sun jutut on kivoja ja kirjotat mukavasti.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:11

   kai mä jatkoin, harvoin, mutta jatkan kuitenkin :

 • Reply Maiju tiistai, lokakuu 13, 2015 at 14:08

  Vaikka ohi on Balin seikkailut ja häsläämiset ja normi Suomielämä Ginassa töitä tehden ja kaikkia ystäviä nähden, niin yhä mä haluisin sillon tällön kuulla sun kuulumisia. Jotenkin oon sun blogiin ja blogipersoonaan kovasti kiintynyt. Varmaan sitten ku pääset työelämään kiinni, ni sua voi alkaa kiinnostaa asupostaukset sun muut. Mut ei paineita. Jopa tämmönen blogin kohtalo -postaus oli niin ihanan Merimäisesti kirjotettu, et nautin kovasti tän lukemisesta.
  Mut niin se vaan menee, omat villit (?) nuoruuden sekoilu ja itsensä etsimisvuodet on vielä täs käsillä. Hassua ku oon lukenu sun seikkailuista niin monta vuotta, oppinu, nauranu ja itkeny monta asiaa sun blogin myötä ja yhtäkkii sä olet aloilles Australiaan asettunut ja siellä elämää alottava aikuinen Nainen. Huh tää postaus toi niin nostalgisen fiiliksen. Mä ihailen sua ja sun rohkeutta.
  Menin nyt niin sekasin,et kommenttikin on sen näkönen.
  Seuraan sua myös instassa, sinne on varmaa pienempi kynnys laittaa päivitystä. Toivoisin et vaik siellä jaksaisit jakaa juttuja, ihan jotai arkipäivisii ”lenkillä” ”drinksuilla” ”kaupassa” , mul on ikävä Meriä. <3
  T.maiju

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:09

   awww kyynelehdin täällä melkein! kiitos kommentista <3 Joo mä en tiedä miten mun instakin on niin rappiolla, oon tosi huono kaiken somen kanssa nykyään :O

 • Reply Tinderella tiistai, lokakuu 13, 2015 at 15:20

  Mietinkin yks päivä milloin kirjoittaisit taas. Tykkään älyttömästi lukea sun kirjoituksia! Toivottavasti jatkossakin tulee silloin tällöin ees höpönöitä sieltä päin :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:10

   ilmeisesti mun tahti on noin kerran kolmessa kuukaudessa :D

 • Reply rale tiistai, lokakuu 13, 2015 at 16:46

  Mä oon kommentoinu erittäin harvoin, mut käyn JOKA PÄIVÄ kattomassa et ootko kirjottanu jotain! :D

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:06

   APUA! käy vaikka vaan kerran viikossa :D

 • Reply Eeva tiistai, lokakuu 13, 2015 at 17:17

  Mä sanon vaan että anna tän blogin olla ja kirjota joskus kun siltä tuntuu :) Nää sun harvatkin postaukset on silti kiva lukea, vähän kuulumisia jne :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:06

   näin teen! :)

 • Reply Annukka tiistai, lokakuu 13, 2015 at 18:03

  En ole varmaan koskaan aikaisemmin kommentoinut mitään vaikka tosi monta vuotta oon jo seurannu sun blogia.. Ja nytkin oon käyny lähes päivittäin tsekkaan onko uutta kirjoitusta tullut.

  Tuli haikeus, kun luin otsikon.. Ymmärrän hyvin lopettamisajatukset, jos kirjoittaminen ei huvita (tällä hetkellä), mutta halusin vaan sanoa ettei me lukijat odoteta mitään tajunnanräjäyttävää selostusta sinkku-Merin lauantai-illasta. Sun jutut on hyviä ja mukavia luettavia vaikka ne kertos pikkukivistä. Pidä taukoa, jos tuntuu siltä! Mutta älä vielä lopeta kokonaan. Uskon, että meitä on vielä paljon, joista olis mukava lukea sillon tällön sun kuulumisia ja ajatuksia.

  Ja nyt ku kirjotin ton, niin samalla tajusin, että miten pölijää jatkaa kirjoittamista jonkun randomin takia, jota ei tunne eikä tiedä.. Jos kerran itseä ei huvita. Niin, että teeppä sitteki just niin ku parhaalta tuntuu!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:04

   usko tai älä, niin just teidän ”randomien” takia tätä jaksan kirjottaa :) Ihanaa kuulla että joku vielä jaksaa odottaa uutta postausta! Lukijoiden takia tätä hommaa jaksaa :)

 • Reply sanna tiistai, lokakuu 13, 2015 at 18:08

  Millä keinoin katsoit noita Suomi-ohjelmia? :)

 • Reply k tiistai, lokakuu 13, 2015 at 19:22

  Todella harmi jos päätät lopettaa, oon lukenu sun blogia melkein alkuaijoista asti, ni on aina kiva lukee mitä sulle kuuluu :) Mut ymmärrän myös täysin et aikansa kaikkea. Mut toivon et jatkaisit, vaikka sitten kerran kuukaudessa :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:03

   mä yritän :)

 • Reply Tiina tiistai, lokakuu 13, 2015 at 19:26

  Elä lopeta! :) Aina mä oottelen, että millon susta taas kuuluu! Oon roikkunu stalkkerina täällä (en ikinä osaa kommentoida mitään) vuodesta nakki ja muussi.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:03

   kiva että jaksat kuitenkin! Ja kiva että ilmottauduit nyt, niin tiedän että näitä höpöinöitä joku vielä lukee :)

 • Reply Helena tiistai, lokakuu 13, 2015 at 21:16

  Voi mä niin toivon ettet lopettaisi kirjoittelua! Sun juttuja on aina niin kiva lukea, oli se sitten bilesekoilua balilla, koti-ikävän parkumista tai lähiöelämää Australiassa. Kivoja aussiblogeja varsinkaan ei tunnu löytyvän ei sitten mistään. Toki jos ei kiinnosta niin eihän siitä väkisin jatkamisesta mitään tule. Samaan malliinko (kirjoittelet kuin sille päälle satut) jatkaminenkaan ei enää huvita? Kuulostaa hassulta, mutta vanhat kunnon + ja – listat toimii yllättävän hyvin, oli kyse mistä hyvänsä. :) Toivottavasti saat ratkaisun tehtyä ja siten mielenrauhan itsellesi, täällä kuitenkin ehdottomasti toivotaan jatkoa!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 04:01

   ehkä mä jatkan samaan malliin ja odotan että jotain ihmeellistä tulee tapahtumaan niin ehkä sitä kirjotteluakin jaksaa sitten taas :) sulla oli tosi kivanolonen blogi kun kävin nopeesti vilkasemassa.

 • Reply hmclehto tiistai, lokakuu 13, 2015 at 23:18

  Mä käyn kerran parissa viikossa katsomassa josko löytyy uus postaus. Sun kirjoituksia on ihana lukea, mutta täysin up yo you jos blogi on pakko pullaa mitä järkeä siinä on?! Tän pitää olla mielekäs harrastus että siitä mitään tulee.
  Terkkuja aurinkoisesta Sydneystä ☀️

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:59

   voi ei miten usein joudut pettymään! :( (anteeks vielä että varastin vikat dumlet ! :D )

 • Reply Mimmi tiistai, lokakuu 13, 2015 at 23:35

  No voi että! Jos ei kirjoituta, niin laita vaikka vaan kuvia, mä en kestä, jos sä lopetat!!!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:58

   en mä lopettaa osaa, kunhan uhkailen :D

 • Reply enppu tiistai, lokakuu 13, 2015 at 23:39

  älä lopeta! vaikka tulis postaus kerran kolmessa kuukaudessa niin ei haittaa! ja sitä paitsi sun tarinat vaan siitä tavallisesta arjesta on ihania eikä yhtään tavallisia kun oot siellä kaukana. en kommentoi ikinä mutta nyt aattelin, sun tapa kirjoittaa on ihana ja aito. (tais tulla aika monta ’ihanaa’ tähän kommentiin mut en jaksa läpilukea :D )

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:58

   ei kai niitä niin montaa tullu :D

 • Reply lillamy keskiviikko, lokakuu 14, 2015 at 06:52

  Älä lopeta, tää sun blogi on niin hyvä edelleen, vaikkei postauksia usein tulekaan! Kirjoita vaan edelleenkin silloin kuin itsestä siltä tuntuu äläkä ota liikaa paineita siitä, että pitäisi kirjoittaa. Oon myös itse huomannut omassa elämässä sen, että se muutaman vuoden takainen juhliminen on jäänyt oikeastaan kokonaan pois ja korvaantunut enemmänkin koti-illoilla yms. muulla ”tylsällä”, mutta kai se sitten on tätä aikuistumista, minkäs teet :D Ja kyllä muuten kiinnostaisi lukea ihan siitä sun tavallisesta arjestakin, vaikkei mitään ihmeempiä tapahtuisikaan, elämä siellä kuitenkin on erilaista kuin Suomessa.

  Tsemppiä sulle hurjasti ja vietähän hauskoja hetkiä siellä! Puuhaarukat on muuten ihan ehdottomia, vähän sama homma juustohöylän kanssa, jota ei myöskään saa joka puolelta (muistanko väärin vai oliko sullakin hankaluuksia löytyy juustohöylää sieltä? :D)!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:58

   Juu kai sitä kasvaa aikuiseks vaikka kuinka on yrittäny sitä viimeseen asti vältellä.

   Juu juustohöylä lähetettiin suomesta, mutta sillä ei oikein tee täällä mitään, koska juustot kaikki murenee :( Oon luovuttanu ja ostan nykyään valmiita juustoviipaleita :D

 • Reply Aino keskiviikko, lokakuu 14, 2015 at 11:56

  Hei, kyllä meitä täällä vielä on lukemassa, vaikka sitten kerran vuodessa :) älä ihmeessä stressaa tästä, elele siten kuin tuntuu! En nyt oikein itekkään tiedä tän kommentin pointtia, mutta tsemppiä kaikkeen ja mukavaa että kotiudut!:) (jos saa toiveen heittää niin älä koko sivua sulje yhyyy:D)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:51

   Kiitos että kommentoit, lohduttavaa kuulla että joku jaksaa käydä lukemassa vaikka oiskin päivttelyä vaan harvoin! :)

 • Reply Netta keskiviikko, lokakuu 14, 2015 at 16:37

  Älä ainakaan vielä sulje sivua! Aloitin tuossa viikko sitten lukemaan sun vanhempia postauksia. Oon nyt vuodessa 2012 :D Tykkään sun kirjoitustyylistä ja kuvat matkoilta on tosi hienoja. Mielenkiintoinen blogi ja tuntuu ihankuin lukisi jotain kirjaa.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:51

   on ainakin pitkä kirja :)

 • Reply Julia torstai, lokakuu 15, 2015 at 01:31

  Moi!
  En oo varmaan koskaan ikinä kommentoinut mitään blogia, mutta nyt oli pakko. Olen lukenut tätä sun blogia jo monta vuotta, tykkään todella paljon! Kuulostaa ehkä oudolta mutta vaikutat todella kivalta ja hauskalta tyypiltä! Viime aikoina oonkin eksynyt tänne useemmin, koska olen menossa opiskelemaan Brisbaneen ensi tammikuussa, joten malttamattomana luen aussijuttujasi ja odotan uusia postauksia. Kiitos niistä :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:44

   uu vähän jännää! Tervetuloa tänne! :) Toivottavasti viihdyt!

 • Reply Niina torstai, lokakuu 15, 2015 at 14:37

  Joo mä oon se yks hassu joka on käynyt sitten aussie videon jälkeen noin 28 0000 kertaa vilasemassa, että irtooko läppää. Ei oo pahemmin irronnu ja odottelinki tällasta lopettelu postausta.

  Ymmärrän kyl varsin hyvinki et miljoonan kirjotteluvuoden jälkeen ei enää irtoo läpändeerusta ja alkuinto on laantunu. Silti sun ja Annan blogit on ainoot mitä luen. Mutta jos ja kun tuntuu puurtamiselta, ni miks et vois laittaa kaikkee tauolle. Päivittele instaa ja kerro sit siel jos tuntuu, et sun henkinen Sofi Oksanen nostaa päätään. Aika aikaansa kutakin, mut tusen tack kaikista sun läppändeeruksista vuosien varrella. Sä oot legenda.

 • Reply Niina torstai, lokakuu 15, 2015 at 14:38

  Joo mä oon se yks hassu joka on käynyt sitten aussie videon jälkeen noin 28 0000 kertaa vilasemassa, että irtooko läppää. Ei oo pahemmin irronnu ja odottelinki tällasta lopettelu postausta.

  Ymmärrän kyl varsin hyvinki et miljoonan kirjotteluvuoden jälkeen ei enää irtoo läpändeerusta ja alkuinto on laantunu. Silti sun ja Annan blogit on ainoot mitä luen. Mutta jos ja kun tuntuu puurtamiselta, ni miks et vois laittaa kaikkee tauolle. Päivittele instaa ja kerro sit siel jos tuntuu, et sun henkinen Sofi Oksanen nostaa päätään. Aika aikaansa kutakin, mut tusen tack kaikista sun läppändeeruksista vuosien varrella. Sä oot legenda.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:44

   pus <3

 • Reply Minsku torstai, lokakuu 15, 2015 at 18:09

  Toivoisin, että löytäisit kadotetun inspiksen blogin suhteen. Tätä on kiva lukea, olisi toki kivempi lukea useammin :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:38

   En lupaa mitään, toivon kyllä että se joskus vielä palaa. Tää on aika terapeuttista hommaa.

 • Reply ttaa torstai, lokakuu 15, 2015 at 21:07

  aaaaah, sun ”paluu ruotuun” -päivityksen jälkeen kävin varmaan viikon ajan joka päivä kattomassa et olisko uutta postausta. eipä ollu, mut nyt onneks oli! :)
  aattelin et sua varmaan kiinnostaaa tietää, mut rakastan sun postauksia yli kaiken. Tätäkin lukiessa tuli jotenki nii hyvä mieli, ei hajuukaan miten teet sen, pointsit siitä. Alotin joskus lukee sun blogia alusta ja multa puuttuu varmaan joku puol vuotta mitä en oo tästä blogista lukenu. tää vaan tuntuu ehkä niin rehelliseltä, ettet yritä esittää mitään liian täydellistä, et suhun pystyy samaistuu jollain tasolla.
  Samalla kans kyrsii tulla tänne blogiin ja huomata ettei taas(kaan) oo tullut uutta postausta.

  toivon kovasti et löytäisit inspistä ja ehkä vähän enemmän säännöllisyyttä blogiin, kyllä sua ruudun tällä puolella kaivataan. toisaalta oon ite oppinu kantapään kautta että kannattaa lopettaa sillon kun on vielä kivaa.

  :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:34

   Ja mä oikeesti kuvittelin että siitä se taas lähtee, nyt on fiilis ja kaikki ja seuraavana päivänä olin unohtanu taas koko blogin. :(

 • Reply Neea torstai, lokakuu 15, 2015 at 21:23

  Moi, ikävä kuulla. Sun blogissa on ollut niin mukavaa luettavaa, vaikka törmäsin tähän vasta joskus viime talvena :) Sen jälkeen oonkin aina sun juttui lukenu :) mut ehkä kaikelle on se aikansa ja paikkansa :) tsemppii, mitä ikinä päätätkin!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:31

   kiitos :)

 • Reply rosa perjantai, lokakuu 16, 2015 at 08:56

  Heh, itse painiskelen vähän saman ongelman kanssa. Tuntuu että opiskelupaikka ja uusi kaupunki vievät niin paljon aikaa ja energiaa, että ei blogille oiken tunnu riittävän sitä.. Toisaalta, en halua luopuakkaan siitä, sillä aina silloin tällöin tekee mieli purkaa asioita tai kuvia johonkin.
  Musta on ainakin edelleen mielekästä lukea näitäkin höpinöitä, tuli niitä sitten kerran viikossa tai kerran puolessa vuodessa. :) keep going! xo

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:31

   Ei kai siitä haittaakaan ole, että sen pitää olemassa ja käy avautumasa sillon tuntuu :) Toivottavasti sullakin inspiraatio vielä löytyy :)

 • Reply Alisa A perjantai, lokakuu 16, 2015 at 19:27

  Täällä ainakin yksi lukija, joka tykkää lueskella ihan tajunnanvirtaakin. Jotenkin vain ihan tuollaiset arkipäiväisetkin asiat sielä, kuten KFC:ssä poikkeeminen on mun mielestä kivoja juttuja lueskella :D Ehkä oma kaipuu Australiaan vaikuttaa jotenki asiaan myös.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:30

   Ilmeisesti varsin moni entinen aussiasukas tänne eksyy :) Hassua miten monta teitäkin löytyy :) Voin kuvitella että kaipuu on kova, en osaa kuvitella enää asuvani muualla kun täällä :)

 • Reply anni sunnuntai, lokakuu 18, 2015 at 08:27

  Koskaan en ole kommentoinut (mutta säännöllisesti käyn katsomassa ootko kirjoittanut jotain), mutta nyt halusin sanoa vain sen, että sulla on hyvä pohja tässä, ei kannata lopettaa. Voi tulla se hetki, kun yhtäkkiä haluatkin kirjoittaa. Kyllä ne (me) lukijat, jotka ovat käyneet lukemassa ennenkin jaksetaan odottaa inspiraatiota, ja jos sitä ei tule, ei sekään haittaa. Oon sun blogia lukenut…aika kauan. Tässä välissä on tullut kaksi lasta ja mielenkiinnon kohteet on ”vähän” muuttuneet. Arki on mun mielestä mielenkiintoista, riippuu niin miten sen kirjoittaa. Sä oot hyvä kirjoittaja :) Kaikkea hyvää! Ja odotas, jos saatte jonain päivänä lapsia, sit sitä ihmeteltävää onkin, ehkä blogiin asti.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:26

   Sehän siinä on, jos mä teen suuren julistuksen että nyt riitti mä lopetan niin luultavasti kuukaus myöhemmin alkais jo harmittaa että luovutin.. Ehkä se kirjotusinto muuttuu elämäntilanteiden muuttumisen mukaan ja muutama suuri muutos on kyllä tulossa :D

 • Reply Gemma sunnuntai, lokakuu 18, 2015 at 12:34

  Mä oon lukenu sun blogias niin pitkään että itse ainakin lukisin ihan mielelläni myös sun nykyisestä elämästä ja menosta siellä toisella puolella palloa :) Sen takia tuleekin pääosin blogeja luettua kun eri ihmisten ARKI on niin erilaista (ja mielenkiintoista). Eli toivottavasti jatkat kirjoittelua, se ”ihan normaali tylsä arki” voi olla jollekin tosi mielenkiintoista ja erilaista kun oma arki :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:23

   Jep, se oma arki tuntuu niin hiton tavalliselta ja tylsältä. :)

 • Reply llau maanantai, lokakuu 19, 2015 at 22:36

  Täällä on yksi ulkosuomalainen blogin lukija, joka aina aika ajoin klikkailee tiensä tänne siinä toivossa, että uusia kirjoituksia olisi. :) En kai oo koskaan kommentoinut, mut huikataan nyt tähän et kyl meitä täältä löytyy! :)

  Sun kirjoitustyyli on napannut pitkään ja ehkä myös tietyllä tapaa sama elämäntilanne, itselle kun alkaa olee liiankin tuttua tää nollasta aloittaminen uudessa maassa ja omien verkostojen ja piirien luominen aina vaan uudelleen.

  Oli blogin kohtalo sitten mikä tahansa, niin täällä on ainakin yksi lukija, joka on jo monen vuoden ajan klikkaillut sun postauksia läpi tyytyväisenä. :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:23

   Kiva kuulla :)

 • Reply Senja keskiviikko, lokakuu 21, 2015 at 14:51

  Sun blogi on ainoa mitä lukiessa saa nauraa vatsalihakset kipeinä ja voi luoja kuinka monta kertaa on millon vedet ja millon colat lentänyt näytölle, kun on lukenut sun seikkailuista, kommelluksista tai ihan vaan taitavan tarinan kerronnan vuoksi :D joten toivottavasti et lopeta, täällä ainakin yksi lukija, joka eksyi blogiisi ekan kerran joskus 2010 ja siitä asti pysynyt hiljaisena lukijana. Aina sillon harvoin (:D) kun kirjoitat niin se on kyllä sen odottelun arvoista.

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:21

   Ihanaa kuulla, mä jatkan (harvoin) kirjottamista!

 • Reply Vanamo perjantai, lokakuu 23, 2015 at 20:48

  Meri…älä luovuta! Minä olen yksi niistä hassuista, jotka NIIN mielellään käy lukemassa sun bloggailuja, vaikka niitä harvemmin nykysin tuleekin. Oon seurannu sun blogia jo vuosia ja harmissani täällä luen sun lopetusaikeita. En kestä! Haluaisin niin kovasti olla mukana täällä kotisohvalla seuraamassa, miten sun rohkea Australian valloitus jatkuu. Siispä tosissaan toivon, että jatkat bloggaamista edelleen! :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:21

   en mä tiedä miten rohkea tää vallotus on, mutta vallotus kuitenkni :) Mä jatkan, ainakin jollain tasolla!

 • Reply Maija lauantai, lokakuu 24, 2015 at 12:01

  Älä missään nimessä lopeta kokonaan! Itse ainakin luin tätäkin postausta suurella mielenkiinnolla eikä se oo laskenut mielenkiintoa tippaakaan, että elät rauhallisempaa elämää. Oon itse asunut vuoden ausseissa kans ja musta on vaan ihanaa lukea siitä Australian arjesta, pelkästään se jo tekee tästä mielenkiintosta + oot törkeen hauska kirjoittaja :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:12

   Se arkikin on ollu niin hiljasta viime aikoina, mutta eiköhän se tästä vilkastu :)

 • Reply Elisa keskiviikko, lokakuu 28, 2015 at 15:00

  Mun täytyy sanoo, et älä vielä lopeta :) Vaikka postausrytmisi onkin satunnainen, niin silti sun juttuja on aina yhtä mukava lukea. Erityisesti se, että oot muuttanu miehen perässä kirjaimellisesti toiselle puolelle maapalloa ja millasta se on, on ollut mulle, kohtalotoverille, tosi mielenkiintoista luettavaa. Virtuaalista vertaistukea, jos niin voi sanoa. Et jos yhtään tuntuu siltä, että jaksaisit kirjoittaa myös jatkossa niin täällä olis ainakin yksi kiitollinen lukija! xx

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:10

   Ihanaa kuulla :) En mä tätä varmaan osaa lopettaa. ainakaan vielä :D

 • Reply Teresa perjantai, lokakuu 30, 2015 at 06:03

  Hei! En oo tainnu koskaan pahemmin sun blogiin kommentoida vaikka vuosia oon ollu jo mukana.

  Mä myös käyn tasasin väliajoin kurkkaamassa josko sä oisit jotain kirjotellu. Vaikka tekstit on monesti lyhyitä ja sisältökään ei ole enää samanlaista (juuri niitä kännitarinoita), tykkään edelleen lukea sun blogia tosi paljon!

  Luulen että se on aina ollut sun ”tavallisuus”, suhun on ollut helpompi samaistua kuin muihin bloggaajiin. Tuntuu et sä oot avoimempi ja aidompi kuin muut, jota mä arvostan tosi paljon!

  Kaikkea hyvää sulle ja käyn edelleen kurkkimassa välillä :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 03:10

   Mä oon yrittäny pysyä omana ittenäni, vaikka jonkinlainen blogirooli toki tässäkin on aina päällä. Toisaalta se rooli ei oo kovin kiillotettu, päin vastoin :D

 • Reply Karoliina sunnuntai, marraskuu 8, 2015 at 14:09

  Moikka Meri,

  olen jo useita vuosia lukenut blogiasi ja viimeaikoina harmitellut, että et ole enää kirjoitellut. Sun tyyli kirjoittaa on aivan huikea ja usein naurankin ääneen näille jutuille. Mun mielestä se, että sun elämäntyyli on muuttunut ei haittaa ollenkaan, sillä ollaanhan me lukijatkin tässä ajan myötä kasvettu (I wish). Oot pirteä henkilö, joka tarjoaa blogillaan vähän erilaista tähän ainaiseen massaan, jota tällä hetkellä tulee kaikkialta. Toivottavasti, et päätä kokonaan kadota täältä. Itsekin Australiassa asuneena, jo pelkästään sun arkisten juttujen kuuleminen sieltä olisi huippua. Uskon, että meitä on vielä monta samanlaista lukijaa jäljellä täällä, kun minä itse, jotka nauravat vedet silmissä jutuille ja saavat piristystä päivään blogistasi, mutta eivät jostain syystä kommentoi, joka sinänsä on typerää sillä varmasti sinäkin nauttisit tällaisesta normaalista blogivuorovaikutuksesta. Yleensä vaan on aina ”liian jotain”, milloin liian kiireinen jne. Usein myös tuntuu, että joko hatersit kirjoittaa tai vastaavasti ihmiset, jotka samaistuvat tiettyyn juttuun ja me ”massa-lukijat” ei kommentoida mitään. Täällä me kuitenkin ollaan ja liputetaan sua, you rock!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:57

   Musta on ihanaa että mulla teitä, jotka on oikeesti ollu mukana monta monta vuotta. Toki kommentteja on aina kiva saada, mutta mä oon ollu viime aikoina niin luvattoman hidas vastaaja, etten tiedä miten paljon sitä vuorovaikutusta sitten syntyy :D Kiva että kommentoit nyt <3

 • Reply memm maanantai, marraskuu 16, 2015 at 22:18

  Moikka!

  Olen ollut blogisi ”hiljaisena” lukijana jo vuosia, mutta nyt koen (kai?) ensimmäistä kertaa tarvetta kommentoida. Luen itse harvoja blogeja, joista sinun blogisi on jo vuosia ollut yksi. Postauksia ei enää ole tullut pitkään aikaan entiseen malliin, ja jotenkin kyllästyminen on ollut aistittavissa. Kuitenkin blogisi harvoille postauksille saa usein edelleen nauraa vedet silmissä, ja jotenkin toivon, että jatkaisit edes silloin tällöin kuulumisten päivittelyä tänne, jottei meidän vakkarilukijoiden ei tarvitsisi ainakaan ihan vielä katkaista napanuoraa :D Rakastan itseironista tapaasi kirjoittaa, se jotenkin on niin piristävä poikkeus blogien massassa. Mutta ymmärrän toki, että teet itse päätöksen omien tuntemuksiesi mukaan, mutta ainakin yksi postauksia edelleen odottava ilmottautuu!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:56

   Mä jatkan tätä nykyistä mallia, erona vaan se, etten ota itelleni stressiä jos ei huvita :D Kerron kuulumiset ja avaudun maailman vaikeudesta aina sillon tällön, toivottavasti jaksat roikkua mukana :)

 • Reply Niina lauantai, marraskuu 28, 2015 at 09:55

  Täytyy sanoa, että oon yks niistä ”muutamista hassuista” joka jaksaa käydä tsekkailemassa ootko päivitellyt mitään! Sun blogi on ollu yks lempiblogeista jo monen monta vuotta! Harvemmin tulee vaa kommentoitua!
  Sun tekstit on ihan parasta lukemista ja ei haittaa kyllä ollenkaan katsella näitä kuviakaan! Itsekin haaveilen jonnekkin lämpimään muuttamisesta sit joskus, kun tutkinto on valmis yms yms.. Ehkä sitä joskus saa niskasta kiinni ja vaan repäsee! ;)

  Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti vielä joskus kirjoittelet postauksia, vaikka oliskin harvalla tahdilla! :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:49

   Kiva että jaksat käydä lukemassa :) Mä kirjottelen aina sillon tällön ja toivon että se innostus vielä josksu palaa! :)

 • Reply Piie lauantai, joulukuu 5, 2015 at 10:02

  Meri! Älä lopeta! Vuosia sun blogia seuranneena edelleen luen tunnollisesti joka kirjoituksen mitä postaat. Varsinkin nyt kun olet Austraaliassa, kovasti kiinnostas kuulla sun jutuista siellä lisää! Tsemppiä! Toivottavasti saat innostuksen nousemaan taas.
  Ihanaa joulunaikaa sinne lämpimään :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:48

   Mäkin sitä aina toivon, mutta sitten se unohtuu :( Oon ihan toivoton. Mutta pidän blogin pystyssä ja päivittelen kun muistan :) Ehkä se innostus vielä joskus palaa :)

 • Reply emmi tiistai, joulukuu 29, 2015 at 21:23

  Moikka! Mitäs sulle nykyään kuuluu? Mä oon lukenu sun blogia ihan niin alusta asti kuin olla ja voi (muistan selkeästi mm. Tissigaten. Hahah parasta viihdettä ne kommentit sillon.) Missä päin vaikutat 19.1 – 8.2 välisenä aikana? Me ollaan kaverin kanssa tulossa ausseihin sydneyn kautta brisbaneen, josta mä siis lähen jo 9.2 ja kaveri jää reppureissaamaan. Jos olisit hoodeilla tuolla aika välillä niin ois kiva nähdä? Tää nyt voi olla ihan hakuammuntaa, mutta mulla ei oo tosiaan mitään käsitystä sun tänhetkisestä olinpaikasta. Mukavaa uutta vuotta! :)

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:36

   Mä oon Central Coastilla, parin tunnin päässä Sydneystä! :)

 • Reply paula keskiviikko, tammikuu 13, 2016 at 04:38

  Hei Meri! Tulin vilkaseen sun blogia pitkästä aikaa ja odotin lukumaratoonia, harmi ettet oo kirjottanut hetkeen! Tääkin postaus pisti mut hymyilemään, lähinnä siks että oot niin hyvä kirjottamaan, sisältö kuullostaa hyvin paljon mun elämältä aussilassa ja mäkin usein mietin mihin tää elämä on menossa (poikkis oli nähny unta et muutettiin suomeen). Pliis jatka kirjottamista!!!

  • Reply Meri keskiviikko, tammikuu 27, 2016 at 02:36

   En mä kokonaan lopeta, ehkä pidän tahdin tässä kerran kolmessa kuukaudessa niin ei ala niin ahdistaa :D

  Leave a Reply