Maaginen Mike

Ääh oon yrittäny koko aamun googletella, et miten saisin mun snapchatin toimimaan, mutta en vaan keksi. Applelaisille näkyy siis kaikki snapit myös jatkossa vihreenä, ellen nyt sitten kaiva mun iphonea jostain tuolta laatikoiden syövereistä ja leiki sillä. Se vaan näyttää niin hirveen suttuselta ja pieneltä sen jälkeen kun on reilu puol vuotta ollu toi Honor käytössä. Tää vihreys on joku ihan yleinen ongelma välillä huawei – apple joten ehkä siihen tulee jossain vaiheessa joku päivitys.  Android forumeilla ohje oli ”käske niiden heittää iphone roskiin ja hankkimaan android” ja Applella luonnollisesti haluttiin hävittää kaikki androidit maan päältä. Lupaan harkita vakavissani appleen siirtymistä siinä vaiheessa kun niissä akku kestää enemmän kun kolme tuntia kerralla.

IMG_20150713_171806-002

Kissakuvien lisäks mun kamerarullan täyttää tämä neiti, jonka suosikki puuha on enonsa päällä kiipeily ja varpaidensa työntäminen enon suuhun. Aiheuttaa allekirjoittaneessa kevyttä vauvakuumeilua, mutta jos nyt eka se viisumi. 

Peen systeri tuli meille pariks viikoks ja työnnettiin eilen sen pipanat anopille ja mentiin leffaan kattomaan uus Magic Mike. Vaikka leffan alku oli lupaava, (channing märässä kauluspaidassa ekan viiden minuutin aikana) oli eka MM mun mielestä parempi, ihan vaan siks että siinä oli enemmän paidatonta aikaa ja ees kaukasesti yritetty saada joku juoni aikaseks. Nojoo, kyllä mä silti hymy huulilla poistuin teatterista, enkä missään nimessä sano, että se 16 dollaria meni hukkaan. Mentiin päivänäytökseen ja sielä oli meijän lisäks yks yksinäinen +60 vuotias mies, mietin että nautikohan se näytöksestä.

Magic-Mike

mhhhhhhh.

Lupasin käydä Annan ja ilkeen äitipuolen kanssa kattomassa ton vielä toistamiseen, kokemus on varmaan tosi erilainen suomalaisessa leffateatterissa ja tekstityksillä.

Ootteko käyny kattomassa Maagisen Miken? Mitä mieltä olitte? Oliko parempi kun eka? Vai eikö vois vähempää kiinnostaa öljytyt miehet?

Mun pitäis lähteä ostamaan lahjapaperia. Peen veljen tytön 6v synttärit on tänään, joten juhlahumua ja kakkua tiedossa.  Noita veljen ja siskojen lapsia on yhteensä kaheksan, niin musta tuntuu että näitä synttäreitä on vähän joka välissä. Pyysin Peetä tuomaan eilen kaupasta lahjapaperia ja astianpesukoneainetta. Sain pyykin huuhteluainetta ja vessapaperia. No ainakin se oli ollu melkein oikeella hyllyllä ja aihepiirikin oli melkein oikea, jotain pesemiseen liittyvää ja jotain paperiin liittyvää. Ehkä tää meijän välinen kielimuuri on korkeempi kun luulin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi tiistai, heinäkuu 14, 2015 at 11:19

  Mä niin haluisin mennä kattomaan ton leffan, mutta mulla on lähes ainoostaan miespuolisii kavereita täällä Ausseissa eikä kukaan suostu niistä tulla tota mun kanssa kattomaan. :D Hmm miksiköhän..

  • Reply Meri tiistai, heinäkuu 14, 2015 at 13:34

   Tee retki tänne itään, ni mä voin tulla sun kans kattomaan sen :D

 • Reply Jenni tiistai, heinäkuu 14, 2015 at 22:45

  Kävin kattoo perjantaina ja sen ekan tatumin lanteiden heiluttelun jälkeen olin myyty :D Ihan huippu :D huomattavasti parempi kun ykkönen :P

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 15, 2015 at 10:47

   hahah, joo se oli kyl ihana <3

 • Reply Venla keskiviikko, heinäkuu 15, 2015 at 09:37

  Mä taas tykkäsin kakkosesta enemmän kun siinä oli juoni. Ykkösessä ei niinkään ollu juonta, ainoastaan paidattomia miehiä ;) Ja se ykkönen oli muutenkin synkempi, kakkosessa oli myös komediaa :)

  • Reply Meri keskiviikko, heinäkuu 15, 2015 at 10:48

   mä missasin sen kakkosen juonen, tai joo ne oli matkalla sinne expoon, mutta siinä se :D Kakkonen oli kyl hauska, se tanssikohtaus siel huoltoasemalla <3

 • Reply Miia torstai, heinäkuu 16, 2015 at 19:49

  Mulla näky kans eka muutamat sun snäpit sillee et puolet oli vihreenä (mulla iphone) mut tänää vai eilen vai millonkos niin joku missä kuvasit rannalta (jos ees oli rannalta, hyvä muisti mulla) niin näky normaalisti! Tiedä sitten miten tulevat snäpit näkyvät :D

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 17, 2015 at 08:16

   Mä oon pari snappia kuvannu iphonella, täytyy käyttää vaan sitä aina kun mahollista..

 • Reply blanche perjantai, heinäkuu 31, 2015 at 13:09

  Kerro ihmees jos keksit ratkaisun tohon snäppi ongelmaan, mulla on myös honor ja videot näkyy vihreinä. Kuvat vielä vissii ihan ok mut ois ne videotki kiva saada toimii :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 13, 2015 at 05:24

   en oo keksiny :( ärsyttää! mul on jääny koko snappi käyttämättä ton takia :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post