sekalaista

Oon ihan perjantaifiiliksissä, en ees tiiä miks. Vähän masentavaa, varsinkin kun itse perjantaikin tulee olemaan varmaan aika hiljanen kun poikkis on lauantain töissä. Lauantaina on yhen kaverin synttärit ja eilen puhuttiin, että vois pitää tyttöjen illan ja kieltää poikia tulemasta, mutta saa nähä mitä tapahtuu.

Jouduin eilen todistamaan taas yhtä aussitapahtumaa, hautajaisia. Tapahtumaa, koska osallistujia oli päälle 200 ja muistotilaisuus muistutti lähinnä synttäreitä. Viini virtas ja sitä rataa. Mä paheksuin 199 muuta ihmistä salaisesti ja tuijottelin vesilasiani ja mutisin jotain kulttuurieroista kun Pee kysy miks oon niin hiljanen. En oo suomessa onneks joutunu kovin moniin hautajaisiin, mutta yksissäkään ei oo meno ollu tollasta. Kaveri oli onneks myös sielä parikuisen vauvansa kanssa, niin pääsin halimaan ja haistelemaan sitten pikkusta.

IMG_20150628_114201-001

takki – Cotton   On | huivi -acne | farkut – gina

Oltiin sunnuntaina kattomassa futista koko päivä, ulos kun lähtee niin parempi ottaa talvitakki, auringossa pärjää sitten taas t-paidalla ihan hyvin. Sisällä tarvii talvitakin.

Mä oon tehny kokonaan uuden aluevaltauksen kirjallisuuden parissa, nimittäin fanfictionin, löysin sattumalta goodreadsista G. Norman Lippertin James Potterit ja oon niitä lukenu iltalukemisena. Vähän lapsellisia ehkä, mutta ihan ok ajanviihdettä kun Elisa Kirjan oma kirjahylly sekä mamman kirjahylly on molemmat kahlattu läpi. Ja sytyn tollaselle Rowlingille uskollisemmalle tyylille paremmin kun niille missä Harrylla ja Malfoylla on suhde. Yritin joskus jotain sellasta lukea, mutta se oli niin kauheeta että luovutin.

Mulla on kauhee asuntokuume päällä, haluisin muuttaa kerrostaloon tai ees rivariin, mutta täytyy nyt malttaa vähän. Oon löytäny pari kivaa Central Coastilta, mutta sitten taas elättelen edellen toivoa että muutettais ehkä Gold Coastille tai Brissyyn. Tai sit sinne Gladstoneen. Niin kauan kun mä en voi mennä töihin niin yritän pitää mölyt mahassa ja mennä sen mukaan mistä toi saa mieleisensä työn. Pee ehdotti että muutettais Darwiniin kun ne oli Paspaleylta kai sitä kosisksellu takas pyydystämään helmiä, mutta teilasin sen ehdotuksen, eikä sekään sit vissiin kovin tosissaan sitä edes harkinnu. En oikein vakuuttunu Darwinista sen muutaman tunnin perusteella mitä sielä vietin. Liian kuuma ja liikaa krokotiileja. Kattoo sitten Suomen jälkeen, että mitä tapahtuu.

IMG_20150628_143418

Mä en vielläkään ihan täysin ymmärrä tätä lajia, mutta pelejä on ihan kiva käyd kattomassa, varsinkin kun meitä oli 10 hengen porukka. Lisäks luulen että saattaisin olla ihan hyvä tyttöjen versiossa jossa ei tarvi taklata ketään. Ehkä ilmottaudun johonkin joukkueeseen ja yllätän kaikki.

Muistin just että jätin mun aamukahvin johonkin, voisin käydä metsästämässä sen ja kattoa sen jälkeen eilsen Master chefin kun nukahdin ennen kun se alko. (19:30)

Hei jos kiinnostaa, niin mun snapchat on meri1001. Lähinnä kissakuvia ja rantakuvia jos oon surffivaimoilee yms mielenkiintosta, mutta kuitenkin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Heli torstai, heinäkuu 2, 2015 at 06:01

  Aussit on siitä hyvä maa että aina ku herään portugalista ja laitan koneen päälle niin nettiin on tullu jo uus jakso masterchefiä. Äkkiä vaan lataukseen ja hakeen ruokaa ja voi sen kattella. Seurasin yhessä vaiheessa instassa masterchefin tiliä mut hitto ku ne kerto aina sielä kuka tippu niin oli pakko lopettaa sen seuraaminen ku katoin jakson joku 12 tuntia myöhemmin :D NII! Ja onko Matthew ehkä paras häh!

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 07:02

   Mä tykkään sarasta ja reynoldista :D

 • Reply Em torstai, heinäkuu 2, 2015 at 12:16

  Hei mistä luet noita James Pottereita? :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 13:54

   Goodreadsista pysty lataamaan :)

 • Reply Saara perjantai, heinäkuu 3, 2015 at 02:44

  Onko toi sun takkisi kuinka uusi? Ja onko se kuinka paksu?

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 3, 2015 at 03:07

   Ostin sen pari kk sitten, eli saattais olla ainaki nettikaupas vielä… Siin on kevyt vuori, on ollu ihan lämmin ainaki täällä pärjänny :)

   • Reply Saara perjantai, heinäkuu 3, 2015 at 05:10

    Kiitti tiedoista! :) Ehkapa silla parjaisi taalla jaatavan kylmassa Melbournessakin..

    • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:36

     joo eiköhän :)

 • Reply mallu perjantai, heinäkuu 3, 2015 at 18:41

  Ihme hautajaiset… ja hitto vaikka olin varautunu et aussitalvi on kylmä, ni meinasin jäätyä varsinkin yöllä :D pitkät vaatteet ja villasukat ja kolme peittoa riitti just ja just lämmittämään :D mutta oli kyllä huikee reissu! Paras. Cairns ja Port Douglas et sai kesän (sato kyl) ja Newcastle ja Sydney :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:36

   Joo tää kylmyys on ihan älytöntä, eikä sitä tajua ennenkun on ite täällä :D tai nimenomaan se, että sisällä on kylmä ja öisin jäätyy :( ei tuolla ulkona niinkään… Newcastle on ihana, tykkään tosi paljon :)

 • Reply Kirsi lauantai, heinäkuu 4, 2015 at 22:53

  Menkää jo naimisiin ja hankkikaa pikkuausseja ihanat <3

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:33

   Jos nyt eka hoidettais mun viisumiasiat kuntoon ennenkun aletaan ees pohtimaan jälkeläisiä :D

 • Reply hihhi tiistai, heinäkuu 7, 2015 at 21:19

  Kissa- ja rantakuvat ovat just parasta :3 !

  http://juttuseuraavailla.blogspot.fi/

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:33

   tulis kunnon rantakelit niin ei ois vaan hampaiden kalistelua :D

 • Reply northern soul keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 16:20

  Brittihautajaiset on kans suomalaiseen ”seurakuntatalolle syömään lihakeittoa” -meininkiin tottuneelle ihan paheksuttavat. Vainaja multiin ja pubiin. Puolesta päivästä keskiyöhön. Usein vielä lähiomaisten piikkiin juomat. Ne on siis oikein kunnon bileet. Yleensä perjantaina, niin saa töistä vapaapäivän ja viikonlopun parannella päätä.

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:18

   Joo no sama täällä :D Tosin juomat oli omasta pussista, mutta omaiset tarjos sit pientä naposteltavaa. Mutta kaikkialla tavallaan, täytyy toivoa ettei joudu kovin usein kyseistä tapatumaa todistamaaan…

 • Reply Panda keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 18:34

  Moi Meri, miksei sun blogia pysty seurata bloglovinin kautten? Vai onks mulla peukalo erittäin keskellä kämmentä:D

 • Reply Oona keskiviikko, heinäkuu 8, 2015 at 23:10

  Lue Pakkaskukkia! Löytyy netistä ja paras fanfiction mitä oon lukenut :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 9, 2015 at 01:15

   Täytyy kattoa! tykkään tosta james potterista kun se saa pdf:ks ja on sit helppo lukea, mutta ehkä toi blogimuotokin menis :)

  Leave a Reply