mustalesken kosto

Mä oon tullu siihen tulokseen, että mulle pitäis myöntää pysyvä oleskelulupa jo pelkästään kaiken sen takia mitä oon joutunu kokemaan. Voin väittää kaikille että levitän mielelläni hiivajätettä leipäni päälle ja että lihapiiraat on mun mielestä suurta herkkua.

tumblr_m4gsrodXCK1qfngqeo1_500

Ihan jo nyt vaan se fakta että oon asuttanu tätä peräkylää, (Woongarrah ei varsinaisesti oo se Australian kovin menomesta) jossa oon ainut maahanmuuttaja (okei muutama hassu aasialainen) ja jossa en vahingossakaan tutustu kehenkään muuhun kun poikaystävän kavereihin.

Reilu kuukaus sitten meinasin heittäytyä ulos liikkuvasta autosta koska jättiläismäinen hämähäkki ahdisteli mua ja muutama päivä sitten mua puri hämähäkki jalkapöytään vaikka mulle on vakuutettu, että ne on kaikki talviunilla.

En nähny otusta joka mua puri, mutta kovan googlettelun ja oireiden perusteella epäilen redbackia (oiskohan se suomeks mustaleski?) , ihan järkyttävä kipu alkuun ja nyt se on sellanen kumman punanen ja näyttää vähän palovammalta. Mulla ei onneks noussu ku vähän lämpö, mutta muuten olo pysy melko normaalina niin en sit loppujenlopuks lähteny ees lääkärissä käymään. Antihistamiinia naamaan vaan. Oon keränny kauheesti sääliä ja vaatinu kauheesti hellyyttä ja rakkautta koska oon kokenu niin kovia.

Nyt pelkään hysteerisesti meijän kodinhoitohuonetta, koska sielä tää isku tapahtu ja oon yrittänu vakuuttaa, että tarvitaan joku ammattilainen myrkyttämään koko talo mahollisten lisähämisten varalta. Miks en voinu rakastua esim johonkin eskimoon, voitais asua iglussa eikä tarttis pelätä mitään näkymättömiä purevia otuksia.

Muutenkin kerrankin on tapahtunu ihan kauheesti, kerrankin en oo juurikaan ollu himassa juurikaan tai vaihtoehtosesti kotona ollessakin on muka aina niin kiire. Kotona on kuitenkin oltava sunnuntaista torstaihin joka ilta kotona viimeistään 19:30 koska sillon alkaa Masterchef.

Peen yks parhaista kavereista muutti meille. Tää idea tuli mun päästä kolmen viiilasin jälkeen ja oon salaisesti sitä aina välillä katunu, varsinkin viikonloppu aamusin kun saan ihan keskenäni syödä aamupalaa kun molemmat on surffaamassa.  Daniel siis eros (vihdoin krhm) hirviömäisestä tyttöystävästään, eikä sillä ollu oikein kotia mihin mennä, kun täällä on ilmeisesti varsinkin pienet asunnot vähän kiven alla. Ne pari viinilasia Minä sitten ilmotin että herra on hyvä ja kantaa kamansa meijän vierashuoneeseen, että ei tarvi sen hirviön entisen tyttöystävänsä nurkissa pyöriä. Nojoo, tekee meillekkin ehkä ihan hyvää kun on jotain elämää ja herkemmin tulee lähettyä tuulettumaan eikä vaan nökötetä kotona piilossa tätä talvea.

Ehkä vähän random, mutta onko kukaan tilannu hennesiltä mitään, missä ois toimitus vasta parin viikon kulutta? :D Löysin Alesta pari juttua jotka haluisin, mutta niissä on toimitus heti ja vaikka kuinka hakis ne postista vasta viimosena päivänä niin ei mahollinen palauttaminen ei ehkä enää onnistuis.

Reilu kuukaus suomeen, iik!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply lillamy perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 10:43

  Hyi sssaatana! Onneks ei käynyt pahemmin :( Sun pitää pukeutua suojapukuun kun meet sinne huoneeseen taas (ja muutenkin, eihän sitä tiedä mistä kolosta tai nurkasta niitä hyökkää, anteeks mielikuvasta :D!

  Huh, mä en kyllä kestäis pitää poikaystävän kavereita meillä asumassa, mutta luulen, että ne on vähän erilaisia. Siis RASITTAVIA. Ja muutenkin, hämähäkeistä ja muista inhottavuuksista huolimatta, mulla on jotenkin ruusuinen kuva Australiasta ja ajattelen, että siellä elämä on niin erilaista ja ihmiset mukavampia :D Ainakin tulee arkeen vaihtelua!

  Suomessa on niin paskat kesäsäät nyt, että ei mitään rajaa. Ei oo ollut vielä yhtään hellepäivää, yhyyy. Sun onneks kuukauden päästä sateet on jo ehkä vähän tauonneet :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:51

   Ilmeisesti kaikki hämikset asustelee esim kengissä näin talviaikaan :D Nyt mulla on vaan hyvä syy siirtää pyykkivastuu poikaystävälle, koska pelkään koko huonetta :D Joo, välillä vähän raskaita noi poikien jutut, kuulen ihan liikaa yksityiskohtia Danin uudesta sinkkuelämästä :D

   Mä todella toivon et elokuu ois lämmin, tai ainakin vähäsatainen :(

 • Reply e perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:27

  Haha ehkä siksi ei eskimoa, koska sillon olisi niin kylmä ja ottaisi päähän, ettei tullut rakastuttua mihinkään aussiin, siellä sentään olis lämmin ;)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:49

   totta :D

 • Reply rale perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:36

  Mä oon aina palautetellu hmlle vähän miten sattuu, nytki hain viimeisenä noutopäivänä postista (oli maannu postissa jo kaks viikkoo) ja palautin ne. Oon joskus palauttanu kuukaudenki päästä ja aina on palautus hyväksytty. En muista ees koska olisin palauttanu oikeesti ajoissa :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:49

   ai on, no sit ehkä uskallan tilata, kun mulla menis tyyliin muutamalla päivällä se palautusaika yli olettaen että paketti ois about viikonpäästä postissa. MÄ oon aina ollu niin tunnollinen noiden palautusten kanssa, ettei oo tällanen ees tullu mieleen :D

 • Reply Kirsi perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 11:59

  Eikös palautusaika ala siitä kun sa paketin käteen? :)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 12:28

   juu, eiks palautusaika oo kaks viikkoa? mä oon suomessa viiden viikon kuluttua :D joku muu siis joutuis hakee sen paketin mulle :)

 • Reply http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 12:16

  Ennen kun tulin Australiaan mua oltiin peloteltu ihan sikana noista hämähäkeistä. Täällä Darwinissa, missä asun on kuulemma vielä kaikkein hirveimmät hämyrit, kun ne osaa hyppiä pitkiä matkoja. Mä en oo kuitenkaan puolentoista kuukauden aikana nähnyt vielä ainuttakaan hämyriä. En ymmärrä. Jotenki tyhjä olo, kun olin jo varautunu niiden olemassaoloon. :DD

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 12:30

   Siel on niin lämmintä et ne ei varmaan mee nukkumaan ollenkaan :(( Mäkään en gold coastilla nähny yhtään hämähäkkiä, tääl niitä sit riittää :( Ootko tykänny darwinista? Oon pari kertaa eksyny sun blogiin :)

 • Reply Senjaa perjantai, kesäkuu 26, 2015 at 14:58

  Voitko sä tehä semmosen postauksen, jossa sä suunnilleen kerrot että miten suomalainen selviää Australiassa? Tai että mitä kaikkea hirveyksiä siellä tulee vastaan ja uskaltaako sinne ees tulla? :–D Mä tarvin jonku suunnitelman välivuodelle ja mietin, että pitäiskö käydä Australiassa. Tosin mä vihaan kaikkia ötököitä yli kaiken, niin en kai mä kuole siellä? :DD No ei, en mä tommosen asian anna estää sinne matkustamista, mutta kaikki vinkit otetaan vastaan! :)

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 02:24

   Ei mulla oo koskaan tullu mieleenkään muuttaa maasta noiden ötököiden takia, tai inhoon niitä, mutta ei ne oo sentään mitenkään jokapäiväsiä. Tai jos selviit suomessa ampiaisista ja hyttysistä niin kyllä täällä muutamasta hämähäkistä. Yleensä niitä pääsee karkuun kuitenkin aika hyvin :) Ja jos tekee WH-viisumih ja farmiduunia niin sillon niihin hämähäkkeihin varmaan jo tottuu :D

 • Reply Hannaep lauantai, kesäkuu 27, 2015 at 00:58

  Pitkästä aikaa sun blogiin taas eksyin, kun tajusin, että mehön asutaan tällä haavaa samalla mantereella! :D sun ja Annan Aussivuodesta mulla alko kytee ajatus Australiasta ja kun vihdoin sain ylioppilastodistuksen käteen, keräsin kamat ja lähin lentokentälle. Tää on mulle ollu ihan valtava hyppäys, ku mun elämä on aina ollut pelkkää koulua ja sm-tason urheilua, joten oon ihan mielettömän ylpee itestäni. Nyt asustelen wh-viisumilla onnellisesti Brisbanessa ensin puol vuotta ja katotaan mitä elämä sitten tuo. Joten kiitos inspiraatiosta haha!! :D ja siis Aussien Masterchef ah parasta!! Suomessa en ikinä kattonu tv:tä, mut täällä maaterchef on vaan nähtävä!! En ikinä iltasin töiden jälkee lähe minnekää melkee, koska 19.30 masterchef :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 02:22

   en tiiä miten selviin kun masterchef loppuu! Toivottavasti sen tilalle tulee joku muu yhtä laatusarja :D

 • Reply Heli lauantai, kesäkuu 27, 2015 at 02:28

  Munki mielestä palautusaika alkaa vasta ku saa paketin käteen niin jos vaan kerkeet saamaan sen ennen ku ne lähettää takas sen niin siitähän se palautusaika alkaa, ainaki mä oon niin luullu ja lähetelly niitä paketteja miten sattuu, koskaan ei oo tullu takas :D ja eikö mustaleski oo blackwidow? ja eikö se oo tyyliin tappavan myrkyllinen? :D siis mä oon aina inhonnu kaikkia eläimiä, tai pelänny. ötöiköitä ja kaikkee. niin hitto mun poikakaveri, hiton ruotsalaiset jotka ei tajua ees hyttysiä. muutettiin portugaliin ja näkisit sen ku se taskulampun kans makkarissa sängyssä peiton alla kyttää jos näkyis hyttysiä tai muita ötököitä. toissa yönä heräsin ku se aivan itkun partaalla koitti tappaa hyttystä taskulampun avulla. yhtäkkiä se nousi ja haki MUN SANDAALIN ja liiskas sillä jonku pikku hämähäkin seinässä. suomessa se saatto herättää mut että heli tapa tuo ja tuo. ja mun pitäs olla se ketä pitää suojella :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 02:21

   Juu mutta kun se paketti on jo tyyliin tällä viikolla mulla ja pikkusisko joutuu hakemaan sen, mutta ohjeistin sitä hakemaan paketin vasta just ennenkun se lähtee takas, niin toivottavasti kaikki onnistuu… Redback on vissiin samaa sukua kun blackwidow, kai senkin myrkky voi olla tappavaa, riippuen ihmisestä, mutta noihin kaikkiin taitaa olla jo vastamyrkky olemassa… Hahaha älä koskaan tuo poikaystävää ausseihin :D oot vielä pulassa!

 • Reply sinna lauantai, kesäkuu 27, 2015 at 13:58

  Mun kaverit pelkää hämiksiä kuollakseen ja minut huudetaan aina paikalle tappamaan nää monsterit jos ollaan samassa paikassa :D Voitasko me muuten saaha kuvaa Danielista tänne blogiin tai instgramiin? :D

  • Reply Meri torstai, heinäkuu 2, 2015 at 02:18

   haha, mä voin ottaa Danielista kuvan :D

 • Reply Jenni R sunnuntai, kesäkuu 28, 2015 at 13:10

  Moi! Osaatko sanoo minkälainen sää Balilla on keväällä, suunnilleen maalis/huhtikuussa? Oon googletellut ja moni on sanonut että sade ei oo pilannu lomaa, eikä toi sademäärä milleinä hirveeltä vaikuta. Olin Balilla viime elokuussa ja rakastuin paikkaan, nyt vaan ainoa vaihtoehto lähteä takas ois ens kevät :/

  • Reply Meri maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 00:07

   Maalis-huhtikuussa pitäis olla jo tosi jees ilmat, sadekausi on about marras-helmikuu… Varmaan aika samanlaista kun elokuussa, vesi saattaa tosin länsirannikolla olla vähän likasempaa…

 • Reply Laura maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 05:31

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062919949292_ul.shtml O-ou!

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 30, 2015 at 01:41

   Yäk!

 • Reply Minoa maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 07:59

  Hei Meri, ei liity Ausseihin mutta koska olet kokenut Balilla kävijä niin kysyisinkin, että jos haluaa lomallansa rentoutua niin mitä kohdetta Balilla suosittelisit esim. Nusa Dua, Legian vai Kuta Beach ? Oletko itse vieraillut esim. Ubudissa tai tulivuorella ? Mistä sivustosta kannattaa katsoa hyviä hotellitarjouksia ? Kiitollisena vastauksistasi :) Mukavaa jatkoa sinne Aussilaan !

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 30, 2015 at 01:39

   Nusa dua onparas rentoutumiseen noista kolmesta, kuta ja legian on enemmän biletystä… Agoda taitaa olla paras aasian kohteissa hotelleihin :) tulivuorella en oo käyny, ubudissa kyllä :)

 • Reply sinn maanantai, kesäkuu 29, 2015 at 13:25

  http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062919949292_ul.shtml

  …onks nää ryöminy sunki hoodeil?? :D

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 30, 2015 at 01:43

   Hyi hitto, ei onneks oo :D toivottavasti tääl on liian kylmä tollasille… Tosin en varmaan sais pelätä noitakaan, kun ei ne oo ees vaarallisia…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post