syksy

Viimesen viikon aikana oon joka ilta nukkumaan mennessä miettiny että ”hitto, unohin kirjottaa blogia, huomenna sitten” –  oon vaa toivoton. Oon kehittäny jonkun ylitsepääsemättömän ongelman tietokoneen avaamiseen. Avaan sen nykyään kerran kahessa viikossa, jonka seurauksena on 159+2 päivitystä jotka pitää asentaa ja kone päivittelee itteään ikuisuuden ennenkun pääsee tekemään yhtään mitään. Meijän netin pitäis olla niitä nopeimpia joita tässä maassa saa ja silti se aiheuttaa mulle edelleen harmaita hiuksia.

Toisaalta tänne ei oo mitään uutta, asiat rullaa ja elämä rullaa.  Talvi lähestyy ja sisällä on kylmä. Aamusin kestää ikuisuus ennenkun pääsee sängystä ylös kun on niin kylmää, tosin nyt meillä on diili että se joka herää ekana niin iskee lämmityksen päälle, niin että lämpiää ees vähän. Sähkö on niin kallista, ettei toivoakaan, että lämmitys ois päällä ympäri vuorokauden. Piristän itteäni ajattelemalla että vielä kuukaus lisää ja on miljoonakertaa kylmempi. Oli pakko opetella kutomaan villasukat kun mun ainokaisiin tuli reikä. Oon aika ylpee, luin netistä muutamat ohjeet villasukan kantapään tekoon ja sain aikaseks tekeleen joka näyttää villasukalta. Ja sitten vielä toisen samanlaisen. Nyt kudon Pee:lle toisia sukkia, jotta saan pesuun sen mun ilkeen äitipuolen kutomat suomisukat.

Oli pakko ostaa talvitakki. Talvitakki tarkottaa suomen merkityksessä sellasta jota käytetään sillon kun menee vähän pakkasen puolelle tai lämpötila pyörii jossain nollan tienoilla ja huitelen siinä pitkin kyliä. Mua naurattaa joka kerta kun yhdistän flipflopit ja talvitakin, mutta täällä se on ihan normaalia. Jos on oikein kylmää niin on ok laittaa sukat niiden flipfloppien kanssa.

Pelkään edelleen meijän autoa edellisen hämähäkkiepisodin jälkeen ja mulla kestää muutama minuutti aina kun teen tarkastuksen ikkunan läpi, ettei missään lymyile isoja hämähäkkejä. Jos mä ajan, niin poikaystävä tarkastaa mulla ystävällisesti myös penkkien takaa, koska oon varma että niissä etupenkkien takana olevissa taskuissa on hämähäkkien yhdyskunta. Mä ajattelin ääneen pari päivää sitten että onneks ei sentään oo käärmeitä näin alhaalla, mut sain vaan sellasen ”voi teitä suomalaisia” katseen ja korjauksen että kyllä niitäkin on. Oon tähän asti juossu lenkin sellasen ruohokentän läpi, mutta taidan muuttaa reittiä.

Mun pitäis lähtee ostamaan hiusharjaa. Omistan kaks harjaa, tangle teazerin ja tavallisen hiusharjan ja ne on molemmat jatkuvasti hukassa, en ymmärrä miten se on ees mahollista. Ajattelin että kehitän jonkun narusysteemin toiseen ja liitän sen kylppärin peiliin, että sitä ei vaan saa siirrettyä siitä. Pohdin että pitäiskö investoida toiseen TT:n tai kokeilla jotain halpisversiota siitä.

Onko teillä jotain toiveita mistä kirjottaa? tai postata? voin aina yrittää toteuttaa.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

10 Comments

 • Reply lillamy tiistai, toukokuu 26, 2015 at 05:45

  Kiva, että kirjoitit! Yyyh, kuulostaa inhottavalta toi kylmyys ja se, että voi pitää lämmitystä päällä koko ajan! Huonot puolensa on näköjään joka paikassa, sun täytyy hommata sellainen lämpökerrasto nii johan tarkenee ;D Ja hyi hitto noi hämähäkit… Australiassa elää maailman vaarallisimmat eläimet kuulemma, katoin kauheeeeta ohjelmaa ja totesin poikaystävälle, että nyt haudataan ne ausseihin matkustamissuunnitelmat, koska mä en halua joutua tekemisiin niiden kanssa :DD Mutta ei sen puoleen, ei oo kyllä rahaakaan piiitkään aikaan matkustaa, joten ehkä mä siihen mennessä saan kerättyä rohkeuteni, että oltaisiin joskus OIKEASTI lähdössä reissuun!

  Postausideoita, hmm.. Sulla on aina niin hauskoja ja mielenkiintoisia kirjoituksia, että en oikein osaa sanoa. Sellaiset perusarki-postauksetkin on tosi kivoja, koska siellä on niin erilaista kuin täällä! :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 03:11

   hupparilla ja villasukilla pääsee aika pitkälle :D Joo, kai täällä niitä on, mutta luotan siihen että maalaisjärjellä pääsee pitkälle :D muutama iso ja karvanen EI MYRKYLLINEN hämähäkki sielä ja täällä :D

 • Reply hani tiistai, toukokuu 26, 2015 at 07:59

  Tuli tosta narujutusta mieleen et kun olin pieni nii mutsilla meni hermo kun telkkarin kaukosäädin oli aina hukassa, niin se sito sen nojatuoliin kauheella naruviritelmällä :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 03:10

   mä tarviin niin jotain tollasta!

 • Reply MoJo tiistai, toukokuu 26, 2015 at 12:37

  Postausideana voisin heittää vähän kuvamatskua ja infoa sun asuinympäristöstä :) Luonnollisestikin olis mahtavaa saada postauksia useammin, mutta ymmärrän jos kuvaajaa tai inspiraatiota ei oikeen aina löydy. On vaan ikävä sun vanhempia postauksia, etenkin Ausseista joista kävi ilmi enemmän sun elämä siellä ja vaatepostauksiakin tuli huomattavasti enemmän. Balillakin elämä vaikutti jännittävämmältä kun sun postauksia luki. Nyt aina kun postaat jotain niin tuun innoissani lukemaan, mutta sitten joskus se onkin vaan joku Yves Rocherin mainospostaus, mistä sun postaukset tuntuu koostuvan aina vaan suuremmalta osin. Itse oon iso Aussifani ja ois mahtava saada lisää infoa siellä asumisesta ja elää sun kauttas ja nähdä millasta siellä on :P Ihan kaikki kiinnostaa!

  Ja sori jos tää kuulostaa joltain mollauspostaukselta, en sitä sellaseks tarkoittanut :) Toivoisin vaan, että löytäisit motivaation uudelleen koska täällä on lukijakuntaa, jota kiinnostaa sun elämä siellä ja yleensäkin kaikki, mitä sulla ois sanottavaa asioista.

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 03:09

   Mullakin on ikävä sitä kun oli kuvaaja aina käsillä :( Poikaystävä ei tajua ollenkaan sitä että pitää ottaa 20 kuvaa, että tykkään ehkä yhestä, ehkä pitäis kysyä anopilta :D Täytyy vielä vähän kouluttaa :D Mä yritän tehä niitä ihan vaan arkipostauksia, niitä teki suomessakin, niin en tiedä miks täällä tuntuu ettei ketään kiinnostais se :D En ottanu mitenkään mollauksena, kerrankin asiallista kritiikkiä :)

 • Reply http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi tiistai, toukokuu 26, 2015 at 13:58

  Jännä miten Australian eri osissa on aivan erilaiset säät. Asun tällä hetkellä Darwinissa ja täällä lämpötila on jatkuvasti kolmessakymmenessä asteessa. Täälläkin myydään noita mainitsemiasi talvitakkeja, mutta en ymmärrä miten niitä kukaan näin lämpimässä tarvitsee. :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 03:07

   Joo Darwin on ihan oma lukunsa, sielä taitaa olla samanlaista kun balilla.. Ite oon viettäny vajaan vuorokauden ko paikassa :D :) Meillä menee öisin lämpötilat reippaasti alle kymmeneen asteeseen, niin kyllä se lämpösempi takki on ihan tarpeellinen :

 • Reply Ida tiistai, toukokuu 26, 2015 at 17:58

  Voitko tehdä postauksen siitä teidän kämpästä? :) Ois kiva nähdä millasissa oloissa siellä asustelette :D

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 27, 2015 at 03:06

   kämppäpostausta saa odottaa varmaan siihen, että mulla on itelläni ollu jotain tekemistä esim sisustuksen kanssa :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post