Kummitusihon pelastus!

valkoinen-001

 

Muutama kuukaus Suomen talvessa ja muistutin melko paljon Casper-kummitusta. Ymmärrän siis sen valkosten kinttujen tuskan kun aurinko ja lämpötila mahdollistaa taas paljaat sääret.

Kauteen sopivasti, sain Yves Rocherilta tarjouksen jaettavaks teidän kanssa.

BEwYQ2bCMAA68Uc

Kuorinta-aine ja itseruskettava ja mikä parasta aurinkokapselit yhteishintaan 16.90 € (sis. postikulut) 

Desktop1

Yves Rocherin sivuilta voi lukea lisätietoja tuotteista sekä arvosteluja. Mun on tunnustettava, etten tota suihkemaista ruskettajaa oo käyttänyt, mutta voidemaista vastaavaa kyllä ja siitä tykkäsin toi paljon, sen sävy oli tosi luonnollinen, eikä sellanen kirkuvan oranssi, joka itseruskettaviin yleensä yhdistetään. Kuorinta-aineen tilasin aikanaan ihan vaan sen huippujen arvostelujen takia ja se on mulla ollu käytössä ihan vaan talvi-iholla ja se on ollu tosi toimivaa. Mekaaninen kuorinta joka oikeesti pehmittää ihoa ja sen päälle on sitten hyvä suihkia ruskettajaa.

Mä oon  vannottanu aurinkokapseleita ennenkin, mutta vannotan myös jatkossa. Mä oon tykänny noista Yves Rocherin kapseleista, ehdottomasti kärkikastia, ja oon aina kytänny kun ne on tarjouksessa, että ehin saamaan omani enennkun ne myydään loppuun, siks ne onkin mun mielestä niin hyvä lisä tähän settiin. Rusketus tarttuu paremmin ja tasasemmin ja parasta mulla noi kapselit on ehkässy aurinkoihottuman, joka varsinkin pitkän talven jälkeen aina vaivaa. Jos siis aurinkoihottumasta kärsii niin kannattaa aurinkokapseleita ehdottomasti kokeilla, tiedän itseni lisäksi useamman joilla se on toiminut!

Mulle on oma setti tulossa postissa, vaikka talvi onkin vasta tulossa täällä, niin niitä shortsipäiviä on silti aina sillon tällön ja kun aurinkoa ei hirveesti enää ehdi ottamaan ja solariumit on kielletty lailla, niin pakettia odotan kun kuuta nousevaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Minnie perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 11:41

  Tuo kuva :DD

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 12:35

   Toi vois olla minä balilla helmikuussa :D

 • Reply Jenna sunnuntai, huhtikuu 26, 2015 at 13:25

  Haha, toi kuva on ihan paras! Oon ennenkin nauranut sille, mutta toimii kyllä joka kerta :D

  Ja sitten ihan aiheeseen liittymätön kysymys: osaatko yhtään sanoa että kauanko tuo Rantapallon ”voita 1000 euron matkalahjakortti” -mainos vielä pamahtaa ruutuun? Tuntuu että jo usean kuukauden ajan aina blogiasi lukiessa se on aina tullut siihen ruudun keskelle. Joo, ei sinänsä iso vaiva klikata sitä pois, mutta vähitellen alkaa jo nyppiä…

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 27, 2015 at 09:32

   Hmmm, mulla se tuli vaan kerran.. Se om rantapallon kilpailu, ni en tiiä yhtään. Oiskohan jostain evästeistä kyse tms.. Toivottavasti ei kauaa! Ärsyttävää tollanen :(

 • Reply henni tiistai, huhtikuu 28, 2015 at 10:49

  Tooodella vähän betakaroteenia kyllä noissa kapseleissa! Suosittelen ehdottomasti esim. Maxisolia tai Betagranatia… Niitä tarvitsee ottaa vain yhden päivässä ja pakkauksessa on 60 kapselia eli puolet enemmän kuin noissa Yvesin (joita muuten pitää ottaa 2/päivä).

  • Reply Meri perjantai, toukokuu 8, 2015 at 11:56

   on joo vähemmän kun esim maxisoleissa, mutta noi toimii silti älyttömän hyvvin. En tiedä onko sitten noi muut aineet… Maxisol on kyl kans huippu :) Mul on sitä purkin jämät tuol laatikossa :)

 • Reply Sinii keskiviikko, toukokuu 13, 2015 at 08:49

  Ahahaha!! Näinpä :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post