hattaratukka ja myrsky

Huh myrsky on vihdoin ohi.

Meillä toimi netti noin kolme minuuttia kerrallaan koko eilisen ja puhelin on ollu täysin pimeenä yli vuorokauden, kauheeta. Täällä on ollu pieniä syyssateita ja pieniä 40m/s tuulenpuuskia. Ollaan linnottauduttu kotiin, poika ei oo ”päässy” töihin kun on ollu niin paska ilma eikä oo hirveesti tehny mieli lähtee autollakaan mihinkään kun uutiset on täynnä tulvakuvia ja vedessä kelluvia taloja. Meillä ei onneks tulvi mikään muu kun uima-allas. Tosin en oo poistunu postilaatikkoa pidemmälle maanantain jälkeen.

Mua odottaa huomenna pieni siivous kun pitää yrittää tehä jotain tolle kasalle palmunlehtiä jotka on meijän pihalla / altaassa. Oisin toki voinu alottaa jo tänään, mutta on tässä kaikenlaista, niinkun uusin Geordie Shore ja Catfish jakso ja ulkona on sitä paitsi tosi märkää viellä.

received_10206661724886415_20150422104523232-001

Blogissa on tapahtunu pieniä muutoksia, mulle oli lisätty toi ”lue lisää” – juttu, mihin toivottavasti totutte pian.  Lisäks ulkonäkö on muuttunu hieman, mä säätelen värejä sun muuta tässä vielä riippuen miten suosiollisesti meijän netti toimii. Ymmärrän että aussit on erikokonen maa kun suomi jne, mutta musta on pimeetä että mulla on puhelin ollu ilman verkkoa kohta kaks vuorokautta. Eikä asuta mitenkään keskellä ei mitään, vaan ihan esikaupunkialueella. Toisaalta pitäis olla ilonen kun sähköt toimii, kun nekin on vissiin poikki aika isolta alueelta.

Tällasissa tilanteissa sen aina vasta huomaa miten iso mesta tää oikeestaan on, kun kaikki korjaantuu vähän hitaasti.

1429401647005

1429401652030

Ah värjäsin mun hiukset vaaleenpunasiks. Tälleen jälkijunassa inspiroiduin Sienna Millerin pastellihiuksista, ja kipitin kiireen vilkkaan lähiostarille ja kempparikauppaan josta ostin Schwarzkopfin kirkkaan pinkin hiusvärin ja jättipullon hoitoainetta joita sit läträilin sekasin ja iskin tukkaan. Lopputulos näytti pilaantuneelta hattaralta, joten tilasin beauty baysta Fudgen oranssin ja pinkin värin lisäks valkosen pastellivärin. Saa nähä mitä siitä syntyy.  Onneks kevytvärit lähtee nopeesti pois, niin voi harjotella ja kokeilla.

Koska oon edelleen ihan pikkusen katkera siitä, että poikaystävä ajo päänsä siiliks vaikka olin esittäny jyrkän vastalauseen, niin tän piti myös olla hyvä kosto aiheesta. Muuten hyvä, mutta toi ei ees huomannu eroa ennenkun sanoin ja sillonkin ainut kommentti oli että ehkä sun ois pitäny pitää sitä väriä vähän kauemmin päässä.

1429401651471

Sain mun uudet ARK Sportwearin juoksupöksyt (löytyy muuten näköjään myös ebaysta kun joku kysy) ja oon ollu harmissani tästä myrskystä kun en oo päässy ollenkaan käyttämään niitä. Täytyy varmaan vetästä  ne jalkaan kauppareissun ajaks niin voit sitten sporttisena ostaa lisää leivontatarvikkeita.

Kuvat aiheeseen sopimattomasti sunnuntain aamulenkiltä. Ennen myrksyä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply emppu torstai, huhtikuu 23, 2015 at 11:40

  Tosi hyvä tää blogiuudistus! Päiväkin ilman kännykkää on aivan painajaista tällaiselle kännykkäaddigtille Haha ”sporttisena leivotatarvikkeita”, oot ihan paras Meri. XD

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 01:47

   IHAN KAUHEETA. Sitä et ees tajua miten paljon ja usein tarkistaa vaan yhen pikkujutun ja sit ei ookkaan verkkoa. Tai eilen kaupassa kun unohin ostoslistan kotiin ja ei voinu soittaa perään että ois tarkastanu mitä kaikkea siinä listassa luki…

 • Reply Ida torstai, huhtikuu 23, 2015 at 13:25

  Kiva kun sulta tulee postauksia nyt vähän useammin ja näkee millasessa ympäristössä sä asustelet! :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 01:46

   tää menee näköjään tälleen kausittain :) Jos teitä kiinnostaa tollaset random otokset ympäristöstä, niin se on helppoa sisältöä :)

 • Reply Hilla perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 17:07

  Ihan paras uudistus! Ja nyt voi puhelimellaki lukee helposti!! KIITTI :)

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 24, 2015 at 22:23

   Juu se tässä oli taustalla :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post