i heart easter

Hyi vedin just ihan kauheen suklaapupuöverin. Mun mielestä pitäis olla joku sääntö että joulun ja pääsiäisen jälkeen kaikki jäljellejääneet suklaat vaan haihtuis savuna ilmaan, ettei niitä silleen puoli huomaamatta syö joka kerta kun avaa jääkaapin. (säilytetään kaikki suklaa jääkaapissa.)

Suklaan määrä johtunee kaverin synttäreistä jotka osu pääsiäiselle ja niitä juhlittiin sitten koko viikonloppu. Käytiin kattomassa joku futis(rugby?) peli ja hengailtiin vaan. Käytiin himassa nukuumassa pari tuntia ja mentiin takas kaverin luo.

1428269990482

Muistatteko kun joskus paasasin etten oo koskaan oikein huomannu eroa halpisjuoksutrikoiden ja kalliimpien välillä. No halpistrikoiden ja kompressiotrikoiden erolla se ero on jo aika valtava. Poikaystävän systeri on kunnon fitnesshirmu ja suunnittelee ja teettä noita ja mä uskottelen itelleni että voin päästä samanlaiseen kuntoon ihan vaan käyttämällä noita kun kävelen ruokakauppaan ostamaan lisää suklaata. Muille aussiasukeille, suosittelen tutustumaan ARK Sportswearin sivuihin mikäli on yhtään tarvetta uusille pöksyille. (Suomeen saattais postikulut kohota turhan korkeiks, toki senkin varmaan vois tarpeen tullen selvittää)

Mulla on ollu kunnon luksusviikko, anoppi on jossain sukuloimassa, joten oon saanu olla päivät ihan rauhassa ilman että kukaan tulee kesken kaiken kyläilemään. Eilen joku soitti ovikelloa, mutta olin pahis enkä avannu. Aloin lukemaan Keplereitä uusiks, enkä halunnu keskeyttää ku olin just saanu hyvän asennon sohvalla. Herään ärsyttävän aikasin, johtuen lähinnä poikaystävästä jonka herätyskello soi aina vähän ennen kuutta ja just kun oon nukahtanu uudestaan tuntee se hirveen suurta tarvettä työntää karvanaamansa mun naamaan kiinni ja toivottaa kivaa päivää. Mun päivä ois huomattavasti parempi jos saisin nukkua pidemmpään kun puol seittemään.

Normaalisti lähen juoksemaan, mutta onnistuin telomaan itteni alkuviikosta niin, ettei vasen jalka kestä kunnolla astumista, niin ei oo tarvinu pahemmin lenkkeillä. Olin KÄVELYLLÄ kun otin muutaman tehokkaan juoksuaskeleen märän nurtsin yli -> kompuroin ja taitoin nilkkani jotenkin hassusti. Nyt on sisäsyrjässä on patti ja mustelma ja astuminen sattuu. Tiedä onko se siitä taittumisesta vai muutenvaan rasitusvamma. Ehkä tarviit uudet juoksukengät?

IMG_20150407_121900kotikatu

Täällä on syksy alkanu. Villasukat on jalassa aina kotona ollessa, mutta ulkona pärjää hyvin flipflopeilla. Ei mitään järkeä tässä touhussa. Meillä on keittiössä ja olkkarissa viel laattalattia josta se kylmyys oikein hohkaa. Jos jään tänne asumaan ja ollaan kauhein rikkaita niin haluun kyllä suomalaisen talon ja eristykset.

Viikon kysymys. Mä oon jo pitkään pohtinu että hankkisin Sensationail – geelilakkaus kitin. Se ois sopivasti tarjouksessa vielä tuolla lähikempparissa niin ois hyvä syy. Sen hinnalla kun sais suurinpiirtein yhen varpaiden geelilakkauksen täällä. Koska tietty tarvii enemmän värejä kun vaan yhen tai kaks, niin mietin että ootteko testannu mitään noista ebayn halpisgeelilakkoja, onko ne ihan turhuutta vai onko niistä johonkin?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Bb torstai, huhtikuu 9, 2015 at 08:53

  moikka, itse en lähtisi kikkailemaan halpislakoilla koska ne voi pilata kynnet. Käytän itse china glazen gelazé-sarjaa tai aitoa shellacia. Myös jotkut kynsisalongit käyttaa halpismerkkejä ja ymmärtämäni mukaan niissä voi olla ”kiellettyjä” aineita. :( :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 10:29

   Aa okei :( oon ihan uuno näis asioissa! Noit china glazen lakkoja oon katellu ku niissä on väritarjonta niin laaja, shellacit on sit taas tuttuja hoitoloista :)

 • Reply hmclehto torstai, huhtikuu 9, 2015 at 09:00

  Kiitti tosta Ark suosituksesta. Oon ostanut parin vuoden ajan Lulu Lemon tai Basilfit ja aivan huippuja, mutta naahan on hyvan hintasiakin. Lulu Lemonilla on kylla hyvat alet esim joulun jalkeen ja tosiaan ihan eri luokkaa kuin Cotton Onit ;)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 10:29

   Eipä kestä :) mä tykkään noista ihan hulluna, enkä malta oottaa et noist tulee myös pitkiä versioita!

   • Reply hmclehto perjantai, huhtikuu 10, 2015 at 00:16

    Basilfit lol siis Brasilfit

 • Reply tintti tiistai, huhtikuu 14, 2015 at 19:14

  Nilkkajuttu kuulostaa nyrjähdykseltä. Mulla nyjähti viime kesänä nilkka kun olin koirien kans lenkillä. Oltiin juostu tunti eikä ongelmaa, mutta sit ajattelin, että kävelenpä niin palautuu sitten paremmin… ja kävellessä vähän huono asento nilkalle ja konkkasin loppu viikon. Mulla se kylläkin meni aika pahasti ja turpos 5 nilkan kokoseks, mutta pari viikkoo lepoo niin paranee kyllä. Entisensä se oli tosin vasta ehkä 3kk päästä mulla, mut jos sulla ei menny kovin pahasti nii paranee varmasti nopsempaa. Niin ja apteekista/kaupasta kannattaa käydä hakeen tukiside, auttaa astumista.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post