sunnuntai

Mökötän, koska julistin eilen suurielkeisesti, että nyt alkaa tällä neidillä laihdutuskuuri ja uus elämä ja heti sen perään tiedustelin että aikooko Pee ostaa mulle pääsiäismunia ja piilottaa ne mulle (annoin ymmärtää, että se on Suomessa ihan yleinen tapa myös näin aikuisiällä) ja Pee muistutti että ne on yleensä suklaata ja ei varaan sovi mun laihdutuskuuriin. VIRHE. Tahdon mun Kinderit ja sillä sipuli. Varsinkin kun ne on ollu kaupoissa jo yli kuukauden näytillä ja oon tähän asti vastustanu kiusausta.

IMG_20150323_091329

Reissussa tuli syötyä aika huonosti, tai varsinki ku ajo, niin KFC tai muu roskaruokamättö oli liian helppo vaihtoehto. Ja vaikka kuinka ostelin hedelmiä niin se ei oikein auttanu semmoseen rasvapöhötykseen jonka olin hankkinu itelleni. Nyt oon syöny ruisleipää ja kananmunia ja vetäny kilon omenoita parissa päivässä.

Tiedä sit onko se yhtään parempi.

IMG_20150322_192433

Mun vaatekaappien siivousoperaatio ei oo edistyny yhtään, lähettiin eilen kaverin luo kattomaan jotain typerää matsia ja tultiin kotiin niin myöhään etten jaksanu tehä mitään. Nyt muistin pari kassillista vaatteita jotka oli eteisessä ja tulossa myös kaappeihin. Oon ollu aika maltillinen kaiken shoppailun kanssa koko sen ajan mitä Balilla olin, enkä ausseissakaan oo ihan hirveitä määriä shoppaillu. Gold Coastilla käytiin Harbours Townissa jossa on useamman liikkeen outlet-myymälät ja innoistuin Cotton On:illa (lienee lähimpänä ginaa ja henkkamaukkaa täällä olevista liikkeistä) ja ostin kasan t-paitoja niiden ohuiden kangasriepujen tilalle joita Balilla oon käyttäny. Brisbanessa käytiin samanhenkisellä ostarilla ja siel innostuttiin poikaystävän kanssa Billabongin liikkeessä. Mä ostin kolmet shortsit ja hupparin, poikaystävä flanelipaidan, farkut ja hupparin ja yhteishintaa noilla kaikille tuli noin 100 dollaria. BARGAIN!

IMG_20150323_091701

Peen tädillä oli viiskymppiset ku oltiin reissussa ja majotuttiin Goldiella hotelliin, ihan vaan pientä luksusta telttailualueen jälkeen.

Kysymys. Ootteko käyttäny jotain muita kun pankin omia palveluja kun ootte siirtäny rahaa ulkomaille? Mun pitäis siis siirtää rahaa suomitilitä aussitilille, mutta pankilla tuntuu olevan niin kovat palvelumaksut ja lisäks se on aina vähän hidasta… Mites Paypal tai Transferwise? Paypal ois ainakin nopeempi kun pankit? Transferwise oli mainittu jossain keskustelupalstoilla taasen. Kokemuksia anyone?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Ello sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 08:21

  Western Unionia oon käyttäny just samaan suomi tililtä aussi tilille! Toimii!

 • Reply riemukupla sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 09:14

  Transferwise on todella suosittu ja edullinen tapa siirtaa rahaa suomitililta aussitilille. Lupaavat muistaakseni 7 arkipaivan aikana siirtaa rahan, mutta itsella kylla tullut tilille muutamassa paivassa. Suosittelen siis stekkaa Transferwise!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:14

   joo mä siirsin perjantaina ja tiistaina oli rahat tilillä, eli hyvin toimi :)

 • Reply Mia sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 09:19

  Transferwise on toiminut mulla loistavasti! :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:14

   joo oli toimiva :)

 • Reply noora sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 10:00

  Totta kai pääsiäismunia pitää saada. Niitä ei lasketa laihikseen :D itse mussutan täällä pieniä suklaamunia, joita ostettiin siltä varalta, jos virpojia tulee. Aiempina vuosina ei oo näkyny, joten tuskin tälläkään kertaa kukaan tulee :D saanpahan syödä kaikki munat itse, hahaa! :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:13

   kannattaa varmuuden vuoks vaan olla avaamatta ovea.

 • Reply lillamy sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 10:31

  Haha, oot niin hauska! Peen olis parempi vaan kiltisti mennä ostaa ne Kinderit ja piilottaa sulle ;D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:13

   MÄ JOUDUIN ITSE OSTAMAAN OMAT KINDERINI ja piilotin ne sen vaatekaappiin vielä etten söis niitä. (söin silti)

 • Reply taija sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 11:32

  Mulle Nab pankin ystävällinen pankkirouva neuvoi, että tulee halvemmaks nostaa rahat suomitililtä ja viedä ne aussipankkiin, jossa ne tallettaa ne sun tilille, kuka tietää kumpi niistä todellisuudessa on halvempaa

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:12

   Really? Musta tuntu että meni aina ihan kauheesti niitä kulumaksuja kun suomikortilta nosti. 200 dollarin nostosta melkein 10 dollaria kuluja oli must aika kova. Sit kun kymmenkertaistaa ton nostosumman, niin ääh :(

 • Reply Immu sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 14:37

  Kannattaa tutustua Western Unionin palveluihin, se taitaa olla vanhin ja ehkä (oman mielipiteen mukaan) luotettavin rahansiirtofirma. Ne rahat voi käydä joko nostamassa toisesta WU:n toimipisteestä tai sit ne voi siirtää suoraan tilille. Sitä en osaa sanoa että onko se halvempaa kuin pankin kautta, siinäkin on eroja miten paljon pankit veloittaa ja palvelumaksuja voi ottaa sekä sun pankkisi Suomessa että siellä Ausseissa.

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:12

   joo mulla ois lähteny palvelumaksuja molemissa päissä, niin siks toi toimi hyvin. Western Uniota oon joskus indoissa kättäny ja se kyllä toimi kans, en tosissaan tosta edullisesta vaan tiedä..

 • Reply Heli sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 18:06

  Facebookisaki ne aina kehuu tota transferwiseä yhesä ryhmäsä. Se on kait ihan hyvä. kerro miten käy koska munki pitäis varmaan alkaa nyt kesällä lontooseen muuttoa varten miettiä noita asioita tarkemmin :D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:10

   eiks eu:n sisällä siirrot oo maksuttomia? tai sit oon ehkä ymmärtäny väärin. Mulla toimi tosi hyvin toi transferwise ja käytän sitä kyllä jatkossakin jos tarve on :)

 • Reply heiniww sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 20:27

  Transferwise on tosi näppärä ja luotettava, itse käyttänyt useaan otteeseen. Tässä mun referral- linkki rekisteröitymiseen https://transferwise.com/u/a098a

 • Reply Katie maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 08:17

  Australian suomalaiset FB ryhmässä on ollut monta kertaa keskustelua näistä rahansiirroista…;-) kannattaa tsekata sieltä suosituksia. Ääh, munkin pitäisi aloittaa tuo vaatekaapin järjestely etenkin kun talvi lähenee…. Mun puolikas vaatekaappi kun on kätevästi vaatekaapin edessä lattialla….;-)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:05

   Joo sieltä luinkin, mut siel oli niin monta eri suositusta :D Mä oon säilöny vaatteita viime aikoina pyykkikorissa. Viikkaan ne puhtaana nätisti siihen ja kaivan sit käyttöön :D onnistuu hyvin:D

 • Reply Laura tiistai, maaliskuu 31, 2015 at 11:21

  Mulla ainakin toimi toi transferwise tosi hyvin, eka siirto oli maksuton ja oisko menny nelisen päivää niin rahat oli aussitilillä. Suoraan pankin kautta siirtämällä kurssi ois ollu myös huomattavasti huonompi. Nyt pitäis siirtää lisää rahaa, taidan taas transferwisea käyttää :)

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:04

   joo, se oli kyl toimiva :) Jatkossakin käytän sitä!

 • Reply writeronthemove tiistai, maaliskuu 31, 2015 at 17:18

  Transferwise all the way! Toimii hyvin ja on hiukan halvempi kuin Paypal, kun ne käyttää parempaa kurssia. Jos käytät tätä mun referral-linkkiä, niin saat ekan kerran lähetyskulut ilmaiseksi (normaalisti kulut on esim. 2.5 euroa/500 euron lähetys). :)

  https://transferwise.com/u/23430

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:03

   mä yritin kattoa netistä noita linkkejä mut en löytäny :( Buu! Hitto, täytyy kokeilla jos ens kerralla toimis. Toimi siis erinomaisesti ja jopa nopeemmin ku paypal :)

 • Reply Iida perjantai, huhtikuu 3, 2015 at 13:21

  Käytän aina Transferwiseä kun siirrän suomitililtä rahaa brittitilille. Tosi nopea ja edullinen just pankin omaan palveluun verrattuna. Muistaakseni kun vertasin Paypaliin oli sitäkin halvempi.
  Ja tosi nopea, parina viime kertana oon perjantaina siirtänyt rahaa, ja se on ilmoittanut että viimeistään ke on rahat tilillä, mutta kummallakin kertaa ne on ollut jo maanantaina.
  Eli suosittelen! :) Tässä on vielä mun Friend Invite linkki, jota käyttämällä saat ensimmäisen siirron ilman kuluja :) https://transferwise.com/u/d44f1d

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 03:57

   Joo mä käytin kanssa sitä, perjantaina siirsin ja tiistaina oli jo tilillä, eli oikein nopeeta :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post