borta bra hemma bäst

Huh.

Roadtrip on ohi ja nyt oon palautunu kotiin. Oltiin Byron Bayssa muutama päivä, sieltä jatkettiin Gold Coastille jossa oltiin kans pari päivää ja sitten viel Brisbaneen ja sieltä takas kotiin.

IMG_20150319_100332

Julkiset pahoittelut sille suomitytölle jonka työiltaa Byronissa häiriköitiin, toivottavasti et järkyttyny ihan kauheesti. Ja kiitokset mun tytöille suomenkielentunneista joita ootte tarjonnu Peelle ja opettanu että munakarva tarkottaa mitä kuuluu. Pee siis ylpeili suomityttöparalle suomenkielentaidoillaan lausumalla juhlallisesti ”moi, munakarva” ja oli ihan paskana kun ojensin sitä kotimatkalla ettet voi sanoa noin vieraille ihmisille ja oli lähössä pyytämään anteeks. Meijän kaveri oli ihan haltioitunu siitä tytöstä ja ilmotti lähtevänsä Suomeen jos kaikki tytöt on sielä niin nättejä.

Musta on tullu varsinainen kotihiiri, olin niin valmis tulemaan kotiin, oli ikävä ilmapatjalla nukkumisen jälkeen omaa sänkyä ja puhtaita vaatteita ja lakanoita. Oli kuitenki kivaa, oli huippua olla Goldiella niin monen vuoden jälkeen ja oon aika superinnoissani ku poikaystävä pohti sinne muuttoa jos jotkut duunikuviot natsaa. Brisbane ja Sydney on liian isoja paikkoja, Goldie ois sopivan kompakti ja selkee.

20150319_101558

Alotin eilen suuren kaappien siivousten jonka perusteella meijän makkari näyttää siltä, että siel ois räjähtäny pommi. Kaikki lähti liikkeelle siitä, että ilmotin että tarviin lisää henkareita. Pee lupas käydä omat henkarivaatteensa läpi, että mitä ei käytä ja siitä se sit lähti. Jos sen sais tänään sitten selvitettyä. Mä en tiedä miks vaatekaappien siivousinto aina loppuu siinä vaiheessa kun kaikki vaatteet on kasana sängyllä.

Huomenna pitäis mennä appivanhempien kanssa syömään johonkin, josta oon vähän kauhuissani koska kun viimeks oltiin syömässä niin sain anopin itkemään. Olin just vetäny elämäni suurimman pihviaterian ja olin räjähtämispisteessä kun anoppi kysy et haluisinko viiniä. Taputtelin mahaa ja sanoin etten pysty juomaan. Anoppi tulkitsi sen sitten niin että oon raskaana jonka se kiljas kovaan ääneen. Tästä kauhistuneena reagoin tarttumalla poikaystään bissepulloon ja kiskasin siitä puolet kitusiini ja tästä pettyneenä anoppi puhkes kyyneliin. Nyt kaikki naureskelee sille miten julma mä oon kun saan ihmiset itkemään niin ja mä punastelen ja mutisen anteekspyyntöjä.

20150319_101400

Puhuttiin eilen et hoidetaan vihdoin Netflix kuntoon ja oon ollu ku lapsi jouluaamuna. Varsinkin sen jälkeen kun huomasin että meijän telkkariin saa suoraan Netflix Appsin. APPSIN! En tienny et telkkariin saa ees sellasia. Oon kysyny tänä aamuna jo kolmesti että joko, ja saanu aina vastauksesks ”Joo kohta” ja nyt tuijottelen merkitsevästi poikaystävää joka kanavasurffaa tossa vieressä ja valittaa ettei tuu mitään ohjelmaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply maiju lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 08:01

  Meri oot ihana nainen!! Kiva pitkästä aikaa lukee sun juttuja! :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 08:50

   Oli kivaa kirjottaa :)

 • Reply miiulii lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 08:13

  ”Moi, munakarva”! Ei helvetti, kuolen nauruun :’DDDDDDD
  Ja toi anopin itketys, apua!! :D
  Joo mut kiva kuulla susta pitkästä aikaa ja näistä hullunhauskoistaa episodeista, joihin päädyt!

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 08:50

   Mä halusin kuolla siihen paikkaan. Ekaa kertaa nään suomalaisen ja sit toi yks kutsuu sitä munakarvaks.

 • Reply noora lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 09:29

  Ei hyvänen aika, sain kyllä päivän naurut tästä postauksesta :D ensin toi munakarva-episodi ja sitten anopin itketys :DDD Toivottavasti kirjoitat pian uudestaan, näitä on aina niin kiva lukea :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 10:19

   Kotona on helppoa kirjottaa :)

 • Reply susan lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 10:18

  Täällä kans yks joka kuolee nauruun :’DD ”Moi munakarva!” En kestä! :’D Kiva että tulit vielä takaisin <3

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 10:20

   Se oli ihan kauheeta! Mä jäädyin ihan täydellisesti.

 • Reply LauraD lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 14:04

  Hahhahaaa! Kiva kun kirjottelit kuulumisia! Asuttiin mun ulkomaalaisen miehen kotimaassa vielä pari vuotta sitten ja yks ilta ku mentiin nukkumaan niin sain jostain päähäni pyytää miestä sanomaan kakkakikkare. Räkätin niin paljon et nukkumisesta ei tullu enää mitään :D Kokeileppa, lupaan et saat lopou vuoden naurut :D mun mies hyvin ylpeesti kertoo aina et se on eka sana jonka hän oppi suomeksi….. :D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:15

   En malta odottaa että poikaystävä tulee töistä, voin opettaa ton sille!

 • Reply paulahelena lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 21:14

  oot niin ihana <3 :D

 • Reply lillamy sunnuntai, maaliskuu 29, 2015 at 10:32

  Hahahaa :D Munakarvat ja anopin itketykset, eikää! :D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:13

   :)

 • Reply fiiaemilia maanantai, maaliskuu 30, 2015 at 06:11

  Moi Meri! Oon juurikin se suomityttö, ja se munankarva-juttu oli kyllä lähinnä kunnon piristys mun tylsään työiltaan haha! :’D Mä asun ite kahden kanadanranskalaisen jätkän kanssa, ja osaan itekki reilusti kaikkia ”hyödyllisiä” lausahduksia ranskaksi. Eipä tarvi niitäkään ihmisten ilmoilla kellekkään sanoa! Ja hei kiitos myös kohteliaisuudesta Peen kaverille! ;D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 04:08

   HYVÄ! :D Mä olin huolissani että sulle jäi ikuiset traumat. Tom oli ihan rakastunu suhun ja se just viikonloppuna kysy et koska mennään byroniin kattomaan sua :D

 • Reply Jennik keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 08:15

  Mun on pitäny alottaa vaatekaapin siivous jo varmaan vuos sitten, mutta kun tiedän että into tosiaan lopahtaa siinä vaiheessa kun vaatteet on kasana sängyllä :D joten projekti odottaa edelleen…

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 03:58

   Joo tää on ihan toivotonta. :D Mä edistyin sentään jo vähän, mutta edelleen tuolla on kaaoshyllyjä. Tää tarkottaa vaan sitä että tarviin lisää kaappitilaa.

 • Reply Minmi torstai, huhtikuu 2, 2015 at 17:02

  Ai saakeli, oon kipeenä ja yskiminen/nauraminen sattuu, joten enköhän tietysti revennyt huutonauruun munakarvan kohdalla :DDD Ja anoppi-parka!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 9, 2015 at 03:57

   musta tuntuu että menetän kohta mun suosikkiminiän tittelin :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post