Pyörremyrskyjä ja nenäliinoja

Oon ollu koko aamun liimaantuneena telkkariin ja tuijottanu uutisia lähestyvistä sykloneista. Toinen joka iski pohjois ausseihin meni vähän turhan läheltä poikaystävää, joten stressitaso on ollu aika korkeella muutaman päivän. Onneks vissiin selvittiin säikähdyksellä, mutta oon kyllä onnellinen kun saan sen lopullisesti kotiin sieltä hiton laivalta eikä tarvi enää stressata puolta vuotta putkeen paskaa säätä. Nyt sitten seuraavaks jännittää Rockhamptonin kohtalo johon on iskemässä viel pohjosta kovempi pyörremyrsky.

Pee sano alkuviikosta olevansa kipee, josta mun immuunisysteemi vissiin heräs etten ookkaan muutamaan hetkeen ollu flunssassa. Iski puolessa vuorokaudessa ihan kauhee räkätauti ja eka jättipaketti Kleenexejä on kohta tuhottu. Onneks innoistuin eilen vähän kaupassa ja ostin kaapit täyteen hedelmiä ja oon aamun aikana vetäny kilon luumuja ja persikoita, niin pitäis ainaki c-vitamiinia saada tarpeeks. Toivottavasti tää nyt menis nopeesti ohi, just kun pääsin juoksemisen makuun taas kunnolla, ni heti tulee kipeeks. :(

Mun pitäis jostain selvittää että saanko pidennettyä mua viisumia kun oon maassa vai pitääkö lentää uuteen seelantiin tai balille ja hakea sit pidempää turistiviisumia. Hiton parisuhdeviisumi kun on niin helvetin kallis. Mulla ei myt oikein ois ylimäärästä 8000 dollaria repästä tähän hätään. Ei muuten, mutta kun Mötley on tulossa Sydneyyn just siinä vaiheessa kun pitäis lähteä maasta, niin täytyy siy mahollinen maasta poistuminen hoitaa sen mukaan että pääsin kattomaan niitä vielä viimosen kerran.

Meen keittää kymmenennen kupin teetä ja voisin sit mennä anopille hoitoon, tästä kun on kehittymässä kunnon miesflunssa, kun ei oo ketään kelle valittaa eikä kukaan voivottele yhtään miten raukkaparka oon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply kahvikissa perjantai, helmikuu 20, 2015 at 19:48

  ois ihanaa saada enemmän kuvia. Susta ja elinympäristöstäs. kämpästä jne..

  • Reply Meri perjantai, helmikuu 20, 2015 at 22:37

   Jep, oon viel viikon ilman konetta, eikä täl kännykkällä kuvien uppailu oikein luonnistu niin siksi ei kuvia oo näkyny nyt hetkeen :(

 • Reply A perjantai, maaliskuu 6, 2015 at 02:25

  Teee uus banneriki? Ja jotain selvennöstä asumisesta ja elämästä siel yms? :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:06

   TEEN ihan varmasti :D

  Leave a Reply