Home sweet home.

Hurraa Ausseissa ja kotona. Kukaan ei ollu yhtään kiinnostunu mun maahantulosta lentokentällä, et kannatti taas stressata sitäkin. Oli viel harvinaisen tyly virkailija joka ei ees toivottanu hyvää huomenta, jonka otin henkilökohtasena loukkauksena. Pääsin sentään huumekoiran haisteltavaks, että joku ees oli kiinnostunu musta ja mun reilu 40 kilon matkatavaroista. Pientä hikottelua, kun olin sitä mieltä ettei kenenkään tarvi istua aamuruuhkassa ja tulla hakemaan mua kentältä, kun lentokenttäbussit toimii ihan hyvin. Pyysin anoppia varaamaan mulle kyydin maanantai-aamuks mutta tiedä missä oli tullu ajatusvirhe kun kyyti oli varattu kuukauden päähän. Niinpä istuskelin Sydneyn kentällä melkein neljä tuntia ja kaivoin nenää ennenkun anoppi kaahas paikalle ja vannotti mut lupaamaan etten enää koskaan ees ajattele mitään sellasia hullutuksia kun bussikuljetukset.

Pääsin kotiin, kaadoin matkalaukun sisällön (29.90kg) sängylle tuijottelin kasaa hetken ja työnsin ne vaatekaapin ovesta sisään ja lupasin itelleni että siivoon tänään kaapit ja teen tilaa vaatteille. En oo vielläkään alottamu sitä.

Olin kiltti ja kävin eilen ja tänään lenkillä ja sen lisäks yritin päästä tästä mun vampyyrivärityksestä eroon istumalla pari tuntia altaalla kirjan kanssa. Täytyy yrittää ottaa rauhallisesti, kun tää Australian aurinko polttaa vähän erilailla kun Baliaurinko.

Meillä on joku ikivanha pöytäkone jota voisin yrittää käyttää ja räpsiä pari kuvaa ja upata ne tänne. Nyt on pakko lähtee ostamaan pöytätuuletinta että saan sen ens yöks puhaltamaan suoraan naamalle. Saa nähä miten autoilu menee, kun katua ylittäessä meinaan jäädä auton alle koko ajan ku ne tulee väärästä suunnasta. Illalla on Peen broidin synttärit joihin lupasin mennä edustamaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply paula torstai, helmikuu 19, 2015 at 19:07

    Hei! Ihan mielenkiinnosta kyselen, missä päin ausseja majailet? Oon aina vähän väliä seuraillu sun blogii mutta tää on jotenki menny ohi. Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun itekkin täällä lorvin

    • Reply Meri perjantai, helmikuu 20, 2015 at 02:09

      Central coastilla, Sydneystä siis ylöspäin reilu tunnin verran :)

    Leave a Reply