Villi perjantai

Sitä huomaa miten koukussa on läppäriinsä siinä vaiheess kun istuu sadetta paossa huoneessa ja tuijottaa seinää. Aloin pakkailee, mutta se lienee turhaa viel tässä vaiheessa. Ootan siis lähinnä et kello tulis kaheksan ja sais mennä nukkumaan. Kaikki Ipadin kirjatki oon lukenu.

Lennän sunnuntaina Ausseihin, eli huomisen voi viel lötväillä ja sunnuntain sit panikoida ja pakata. Lento on onneks vast ilta kymmeneltä. Täytyy houkutella anoppi ikeaan heti ens viikolla ostamaan muutamaa kotijuttua et pääsen asettuu taloks. Sit enää reilu viikko et Pee tulee töistä kotiin lopullisesti ja sit voin arvuutella että missä vaiheessa oon työntää sitä johonkin viikonloppuretkelle poikien kans.

Toivottavasti NSW:ssä riittää viel kesää, en oo yhtään valmis mihinkään talventyylisenkään. Pohdin et pitäiskö maksaa ittensä kipeeks huomenna ja ottaa taksi nusa duaan, mut voi olla että laiskuus voittaa. Ja nuukuus.

Joz anto väliaikaiskodin löytöeläinkodin yhelle koira-asukkaalle siihen asti että se löytää oikeen kodin. Toivottavasti jäis tähän meijän porukkaan, sen verran söpö ja luonteikas hauvavauva on kyseessä, vaikka en ikinä suuri koiraihminen ookkaan ollu…

Ehkä kääriydyn muovipussiin ja kipitän siis naapuriin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

6 Comments

 • Reply Ida perjantai, helmikuu 13, 2015 at 11:08

  Ois tositosi kiva nähdä kuvia enemmän sieltäpäin maailmaa! Esim. että millasessa paikassa sä asustelet ja minkä näköistä siellä ylipäätään on! :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:07

   Mä otan kameran mukaan ens kerralla kun meen lenkille ja teen jonkun mun huudit postauksen :)

 • Reply Reetta lauantai, helmikuu 14, 2015 at 03:54

  Kesää piisaa vielä! Sateista on ollut joo mutta lämpötilat on vielä siellä +29 tienoilla joka päivä :)

  • Reply Meri lauantai, maaliskuu 28, 2015 at 02:06

   mä alan jo kaipaamaan syksyä :D

 • Reply sofia lauantai, helmikuu 14, 2015 at 06:22

  Moikka! ollaan lentämässä Ausseista Balille ylihuomenna kaheks viikoksi ja sääennusteita kattoessa oon ollu vähän huolestunu hah. Näyttää että siellä olis tosi sateista. Millaset säät siellä on ollu nyt? :)

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 15, 2015 at 02:30

   Satanu ja paistanu vähä vuorotellen. Ei oo yhtään sellasta päivää ollu et ois satanu aamusta iltaan, muutaman tunnin kuuroissa on sateet tullu..

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post