Here right now

Mulla oli ohjelmassa kattoa vähän läpi kamoja, mitä ottaa mukaan nyt kun lähtee, mutta jotenkin ei yhtään inspiroi, kun tietää millasta itkupotku kiukuttelua se taas on. Mulla on kesäriepuja Balilla vaatekaappi täynnä, joten niitä ei tarvi, sen sijaan vois yrittää olla järkevä ja ottaa jotain lämpösempää matkalaukkuun että en sit taas valita koko sitä edessä häämöttävää aussitalvea.

_DSC0084

Pee tosissaan yllätti ja otti loparit duunista. Se menee vissiin viellä kaheks viikoks töihin ton seuraavan breikin jälkeen, mutta sitten saan sen kotiin pysyvästi. Saa nähä missä vaiheessa rupeen järjestää sille jotain poikien kalastusreissua tms että pääsen siitä ees hetkeks eroon. Tarkottaako tää nyt sitä että mun pitää muistaa sheivata jalat useammin kun kerran kolmessa viikosssa?

Varasin meijän Nusa Lembongan hotellin, valkkasin sen mukaan mikä oli saanu tripadvisorissa viis tähteä, siellä kun tuntuu olevan enemmän mielensäpahottajia kun suomalaisilla keskustelupalstoilla yhteensä. Tosin se on vissiin aika kaukana kaikesta, mutta saadaanpa olla rauhassa ja mopolla pääsee kuitenkin joka paikkaan. Mä aion tosin maata vaan altaalla ja ottaa aurinkoa pari päivää, en kestä olla näin valkonen. Aloin napsimaan karoteenitabletteja niin toivottavasti palaudun normaalin väriseks nopeesti. Ausseissa onneks riittää viel kesää, niin käyn ostamassa uimapatjan ja asun uima-altaassa muutaman viikon. Sit alan ettimään niitä kavereita. Mikä ihmeen tanoreksia?

_DSC0024

farkkupaita – GT | toppi – Sheinside (saatu) farkut – Stradivarius |
kengät – EnMuistaKuollaksenikaanDamistaJostain

Yritin muotibloggaroida aika heikoin tuloksin.

Puhuttiin että tehtäis road trip rannikkoa ylös, toivottavasti Byroniin tai sit ihan Rockhamptoniin asti moikkaa Peen siskoa. Oon niin innoissani vaan kaikesta tulevasta, viimenen puol vuotta on ollu tosi rankka, ollu kaikenlaista, oon ollu kypsä Baliin ja väsyny kaikkeen. Vaikka en oo suomessa tehny oikein muuta ku ollu duunissa niin silti tää on ollu kunnon irtiotto ja on saanu  aikaa omilta ajatuksiltaan. En oo ehtiny näkemään oikein ketään,  tai tekemään oikein mitään, mutta ehkä välillä tarvii sitä minä-aikaa että saa ittensä ja oman päänsä kuntoon.

_DSC0102

Miks näytän ihan kuolleelta kalalta tänään? Hajotin just bronssisen luomivärin mun lakanoille, voisin alottaa siis pyykin pesemisen.

Hyvällä fiiliksellä eteenpäin :D

PS: ootteko koskaan korjannu murskaantunutta luomiväriä / puuteria sillä alkoholisysteemillä? Mitä ootte käyttäny alkoholina? :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

20 Comments

 • Reply Viltsu sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 12:02

  Joo on korjattu useampaan otteeseen puuteria :’D Oon käyttänny septidiniä tai sit ihan raakaa viinaa.

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:48

   hyvä et toi desinfiointi aine toimii kanssa, en ollu siitä varma :)

 • Reply minna sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 12:42

  sisko korjas joskus puuteria lorauttamalla sekaan kossua tai suomi-viinaa, ihan hyvin korjautu! (:…kunnes se hajotti sen taas

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:48

   pohdin tota kossun toimivuutta, ku jossain luki et sen pitäis olla yli 50% alkoholia ja sattumalta ei löydy sellasta kaapista :)

 • Reply Mellu sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 13:29

  Paljo toi viisumi tulee maksamaan sulle (noin)? Rakastan ihmisiä jotka elää elämäänsä tunteella, eikä järjellä. Tsemppiä!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:47

   Karkee arvio että kaikkine lääkäritarkistuksineen ni varmaan joku 6000 euroa :(

 • Reply Veeravi sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 14:06

  Moi!

  Joo, mä kokeilin sitä alkoholikikkaa, mulla hajos Marilou Manizer miljoonaan osaan. Käytin siinä ihan perus desifiointiainetta mitä löysin kaapista. Neonamisept tai joku semmoinen. Suosittelen, että kaadat ne johonkin kulhoon, jossa mahtuu hyvin sekoittamaan, sillä itse sain aika paljon sotkua aikaan kun yritin sekoittaa tasaisen mössön ihan omassa rasiassaan.

  Nyt noin 7 kk jälkeen se on vieläkin kasassa! Tosin koostumus mielestäni muuttui ehkä hieman ”paksummaksi”, mutta se ei mielestäni ollut edes negatiivinen asia. Suosittelen edes yrittämään, ennen kuin ostaa uuden.

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:46

   joo ei tässä mitään menetä! :)

 • Reply kia sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 14:15

  Desifiointiainetta!:)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:46

   jees kiitos :)

 • Reply Outi sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 15:59

  Septidineä! Luulisi, että se toimii kaikkien jauhemaisten meikkituotteiden korjaamiseen. :)

  Täällä mun ohje ko. toimenpiteeseen: http://curubafruit.blogspot.fi/2014/06/puuterimurskan-pelastus.html

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:46

   Hei kiitos tosta linkistä! Kävin ostamassa septidineä, jos nyt se toimis :)

 • Reply Miia sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 16:16

  Mä oon kahesti korjannu puuterin ja hyvää tulosta on tullut. Tai aluks tuntu ettei saa irti väriä/puuteria yhtään, mutta muutaman käyttökerran jälkeen ihan normaalisti sai. Käytin Septidiniä :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:45

   Okei kiitos :)

 • Reply Oh my ! maanantai, tammikuu 26, 2015 at 08:35

  Et näytä kuolleelta kalalta :D …. mut voisitko PLIIIIIS vaihtaa sun bannerin…se on niin helvetin tylsä ja plaah :D …mä joka kerta kun tuun sun blogiin, toivon, et se ois vaihtunut johonkin siistimpään :D PLIIS PLIIS PLIIS :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:45

   haha :D Mä vihaaaan tota mun banneria, haluisin siihen jonkun vähän kesäsemmän / ajankohtasemman kuvan :D Mä pakotan poikaystävän ottamaan niin monta kuvaa että joku kelpaa jahka pääsen taas aurinkoon!

 • Reply L maanantai, tammikuu 26, 2015 at 11:00

  Rusketus on kiva, mut näytät tosi nätiltä myös ilman!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:43

   en oo tottunu olee näin kalpee :(

 • Reply Noonis maanantai, tammikuu 26, 2015 at 13:15

  Tsemppiä viisumitaistoon! Ei ole helppoa, mutta ihan tehtävissä itse, vie vaan hermoja ja aikaa. Ja nykyään sikana rahaa. Käytännön vinkkinä hanki/säästä mahdollisimman paljon materiaalia, millä voit todistaa muiden ihmisten näkevän teidät suhteessa, esim. hääkutsuja, joulukortteja jne. Mulle lähtettiin ne jopa kaikki takas viisumin ykkösosan myöntämisen yhteydessä :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:42

   Joo hääkutsu mulla taitaa olla, täytyy sanoa että äiti alkaa lähettelee meille joulukortteja tälleen tammikuussa :D Lentolippuja on samalla nimellä, samaten joku hotellivaraus. Hukutan ne vaan kaikkiin papereihin niin eiköhän se siitä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post