I don’t need another nail polish- Said no woman ever

Ääh  iski todellisuus että kohta oon lähössä ku yritin ettiä puhelimeen uusia kuoria ebaysta ja tajusin, ettei ne ehi enää millään tulla sieltä jostain Kiinan perukoilta Suomeen. Täytyy odottaa viikko ja tilata sit vaan suoraan Ausseihin. Tuulettelen salaa myös sille, että Ausseissa niitä ei kiinnosta minkä arvosta tavaraa sinne tilaat, niin kauan kun et tilaile huvijahteja, eikä näin ollen tarvi koko ajan valuuttamuuntimen kanssa pohtia että saako niitä olla hakemasta tullista. Hurraa Jenkki Ebay ja Victrorias Secret.

Pee meni takas sinne paatilleen komentelemaan backbackereita, mikä tarkottaa sitä, että nyt on enää se ”normaali” aika olla siitä erosta. Mun hetkellinen zeniläisyys katos taas ja oon ollu ihan hirviö pari päivää ja kiukutellu kaikesta. Loppujenlopuks väitin että oon vähän kipee, ettei se voi olla mulle vihanen kun olin aiemmin ollu ihan monsteri ja nyt mulla on huono omatunto ku se on hirmu huolissaan musta.

Yks asia mikä mua on eniten risonu reissussa ollessa, on se että kaikkien instagramit ja blogit täyttyy kaikista kosmetiikkajutuista joita ovat saaneet testattavaks ja niitä ei mitään koskaan saa Balille. (sinne ei posti oikein kulje ja tullimääräykset saa Suomen vastaavat näyttämään löysiltä) Yks näistä oli Lumenen Gel Effect kynsilakat. Mä oon maailman surkein kynsilakan käyttäjä. Tai lähinä mulla on ongelmana se, että sorkin kaikkea niin, että mun ”täydelliset kynnet jopa viikon” – lakat kestää täydellisinä alle vuorokauden. Sain joululahjaks äidiltä jonkun noista Gel Effect lakoista ja testailin sitä ja havahduin vasta kolmea päivää myöhemmin siihen, ettei ne ollu vielläkään lohkeillu vaikka olin ollu duunissa ja vielä varastossa hääräämässä, mikä yleensä on välitön tuho kynsilakoille. Neljäntenä päivänä oli pala lakkaa lähteny yhdestä sormesta sen jälkeen kun itse kynsi alko liuskottumaan kun löin sen johonkin.

Aloin heti googlettamaan asiaa ja löysin blogeista kasan täydellisiä nudesävyjä. Kipitin seuraavana päivänä Sokokselle ostamaan niitä kaikkia todetakseni, että ne on viime syksyltä jonka jälkeen lähetin lumenelle sähköpostia että josko niillä ois mahdollisesti vielä jäljellä niitä. (sain kevyen pakkomielteen niistä) muutamaa päivää myöhemmin sain postissa muutamia niitä nudesävyjä, mutta myös uusia sävyjä. Hurraa!

Sokoksella oli ainakin vitosen pintaan noi lakat ja paras hinta-laatusuhde jonka lakoissa oon hetkeen nähny. Mun kunnolliset alus ja päällyslakka on Balilla, mutta Ginan vastaavilla on mulla pysyny kynnet lähes täydellisinä jo viidettä päivää. En tiedä lupaako nää useamman viikon kestävyytä, mutta mun kaltaselle kynsilakkaterroristille viis päivää on ihan mieletön ennätys. Siihen on aiemmin pystyny vaan Shellac ja nekin onnistun tuhoamaan reilussa viikossa. Hinta-laatusuhde siis todellakin kohdillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakko todeta, että noista Ennen Iltaa, on ehkä täydellisin burgundy-sävy pitkään aikaan!

Nyt jatkan muumitatuointien googlettamista ja tohon whatsappin tietokoneversioon tutustumista. Just pohdin viime viikolla, miten kätevää ois kun sen sais koneelle samalla lailla ku viberin. Skypen voi vihdoin deletoida kun se ei koskaan kuitenkaan toimi.

PS: Pian viikko takana mun pulla/kakku/muffini +Detox kuuria ja 3 kiloa poissa ♥

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply M torstai, tammikuu 22, 2015 at 14:28

  Oi, nää kuulostaa täydellisiltä kynsilakoilta jopa sit mulle. :D Mulla lähtee kans aina heti halkeileen lakat vaikkei osuiskaan mihinkään, jospa nää sit pysyis. Pitänee ostaa kun ens kerralla menee kaupunkiin päin. :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 22, 2015 at 15:26

   mä kyl voin suositella oikein lämpimästi! Ja kun hinta ei tosiaan ihan hirveen paha oo, niin raaskii varmaan kokeilla :)

 • Reply S torstai, tammikuu 22, 2015 at 19:53

  Minkä merkkinen toi kansikuvassasi oleva takki on? Se on aivan ihana!

  • Reply Meri torstai, tammikuu 22, 2015 at 22:43

   Sheinsideltä :)

 • Reply e torstai, tammikuu 22, 2015 at 19:58

  Just itse tänään kirosin kyseistä lakkaa, ei kestä mulla edes päivää! Alkaa heti kynsien päät näyttämään valkoista.
  Ehkäpä se sitten on vain mun kynsistä kiinni, mikäli sulla pysyy niin hyvin :)

  • Reply Meri torstai, tammikuu 22, 2015 at 22:43

   oikeesti? :o voiskohan jotkut värit pysyä huonommin kun toiset? Mulla on nää nudet pysyny tosi hyvin..

   • Reply e sunnuntai, tammikuu 25, 2015 at 13:39

    En kyllä tiiä! Toki nudessa kuluminen näkyy vähemmän kun tässä kirkkaan punasessa, joka on puolen päivän jälkeen jo kärjistä tosi epäsiistin näkönen..

    Lumenella kyllä on huippu asiakaspalvelu, pistin viestiä niin pyysivät lähettämään takasin ja korvaavat tuotteen! :)

    • Reply Meri maanantai, tammikuu 26, 2015 at 16:47

     Oho ihan mahtavaa! :) Hyvä että sait uuden tilalle :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post