wanderlust

Maanantaivapaat on kyllä maailman paras juttu. Ei tuu sitä maanantaifiilistä ollenkaan. Voi jumittaa sängyssä ja  kattoa muumeja ennenku raahautuu ylös ja syö rauhallisen aamupalan ja lukee viikonlopun hesarit.

Varasin mun lennot lauantaina, vihdoin. Harmittaa jo nyt että varasin ne niin myöhäseks, kun oisin hyvin voinu lähteä myös paria päivää aiemmin, mutta ehkä mä nyt jaksan odottaa. Lennän sillä Malayasian Airlinesillä  ja vielä Damista Kuala Lumpuriin, en tiiä miten uskallan mennä siihen koneeseen, mutta täytyy tehä jotain hengitysharjotuksia ja lukee artikkeleita siitä, miten turvallinen matkustusmuoto lentäminen loppujenlopuks on. Virtahevot tappaa vuosittain melkein 3000 ihmistä, mikä on paljon enemmän kun mitä lentosurmissa kuolee. Toisaalta en kyl ehkä matkustais Damista KL:lään myöskään virtahevolla. Ja ruoan pitäis olla hyvää ja oma telkkari ja toivottavasti tuotantokausi Master Cheffiä niin jaksan nököttää paikallani taas sen 25h. Muuten noi oli aika jees, kahen tunnin vaihto damissa ja toiset kaks tuntia kuala lumpurissa. KL:n kentällä jaksais olla pidempääkin, mutta ehkä haluun vaan kiireesti kotiin. Yhteisaika tais olla 21h. Oon Balilla perillä 5.2 ehkä 12h ennenkun Pee tulee sinne, niin ehin tekee kaikkia tyttöjuttuja niinkun käydä mani ja pedikyyrissä ja hieronnassa ja käydä superpitkällä illallisella Jozien kanssa.

Kaks  viikkoa ja muutama hassu päivä siihen et nähään, vaikka alkuun oli sellanen olo että en tuu ikinä selviimään tästä ikävästä niin nyt sekin alkaa jo helpottaa. Sillä vuorostaan tuntuu menevän toisinpäin, saan ihkusöpöilyviestejä sata päivässä.

Pee ehdotti et lähettäis romanttiselle matkalle Nusa Lembonganille, tai johonkin muulle pienemmälle saarelle ja mä pohdin että onkohan ok jos pyydän jotain kavereita mukaan. Riikka totes että oon varmaan maailmankaikkeuden ainut tyttö joka haluaa pyytää frendejä mukaan romanttiselle getawaylle. hmphh. Onks kukaan lukija ollu Nusa Lembonganilla ja ihastunu sielä johonki hotelliin? Kattelin Agodasta (aina tulee kysymyksiä että mistä varata majotus Balilla, niin tuolta, jos sen etukäteen välttämättä haluaa varata) jotain ja sieltä pari kivaa löyty, mutta toki omakohtaset kokemukset kuulee aina mielellään! Gilit ois toinen vaihtoehto, mutta koska oon sielä aina vatsataudissa, niin ehkä skipataan se suosiolla.

Oon ollu vuoden tyttöystävä ja ostellu Peelle kauheesti vaatteita. Itelleni oon ostanu kai yhen neuleen.  Kaivan alekoodeja alennussankari.fi :stä tai vastaavista ja koen että on ihan oikeutettua tilata kauhee kasa vaatteita H&Mltä kun niistä saa 10% alennuksen. Sama ilmaset postikulut saa mut aina pauloihinsa, ihan sama vaikka ne ois normaalisti kaks euroa. Mutta Hennesin miestenosasto nyt vaan on täynnä kivoja värejä ja vaatteita joihin voin ton mun oman Ken-nukkeni pukea.

IMG_0431

kuva

Kolme viikkoa ja oon noissa maisemissa suppailemassa! Sitä jaksaa ehkä kirjotella blogiakin kun on muutakin elämää kun tuskastua Kutan samoihin juttuihin päivästä toiseen.

Mun tekis kauheesti ottaa uus tatuointi ku meen Balille. Haluisin ehkä lisää muumeja. Ta Ihaan. Mulla on Puh Nalle ja Pikku Myy, niin kohta oon kävelevä satukirja. Mutta ehkä se ei haittaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Giassi maanantai, tammikuu 19, 2015 at 12:54

  Hotellia en osaa suositella, koska oltiin opiskelijabudjetilla jossain, missä vessa vedettiin kaatamalla kauhalla vettä pönttöön… Mutta ainaki osaan sanoa, et siinä rannassa, johon veneet tulee Balilta, kuivataan merilevää ja siellä haisee, et ottaisin majotuksen ehkä jostain muualta ku just siitä. Ja kliseisesti Dream Beach oli oikeestikin aika hieno eikä siellä ollut ketään muita.

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 14:39

   Okei, no kiitos tostakin vinkistä, muuten oisin varmaan jossain merenlevän keskellä! :D Dream Beach laitetaan siis nähtävyyslistaan!

 • Reply ellinooras maanantai, tammikuu 19, 2015 at 15:29

  Moi! Oltiin just pari päivää sit Nusa Lembonganilla semmoses hotellissa kun Tanis Villas, mushroom beachilla. Hotla oli ihan ookoo kiva, mitä nyt ei wifi kantanu enää sinne takapihalle minne meidät reppureissarit majotettiin :D mutta suositellaan todellakin mushroom beachia majotuspaikaks, ehdottomasti kivoin ranta saarella uimisen, ei niinkää surffauksen, kannalta ja kivojen ravintoloiden lähellä. Dream beach ei niinkää meitä puhutellut, ihan hienon näkönen mutta kovat aallot ja typerä turistikompleksi rakennettu pilaamaan fiilis. yleisesti ottaen tykkättiin saaresta tosi paljon, ihanan rento ja aito fiilis vaikkakin saaren bedtime oli 9.30 jolloin kaikki valot sammutettiin ja ravintolat meni kiinni. :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 16:00

   ihanan näkönen allas eikä ees pahan hintanen! Kiitos vinkistä :) Mulla on puhelimessa kuitenki netti niin ei sillä wifillä niin väliä :) Eiks ne paatit tuu just tohon mushroom beachille? Haisko siellä? :D

   • Reply ellinooras tiistai, tammikuu 20, 2015 at 05:08

    Ei haissu kyl missään yhtään!:D ja no vissiin useimmat niistä veneistä tulee just siihen toiselle rannalle eikä siihen mushroomille ni melki siks kävi aluks pikku moka ku alettii tarpoo hotellille ennenku tajuttii et se onki toisel puolella saarta x) mut ainaki tol hotlal on hyvä ja edullinen oma fast boat service mitä kandee kysellä ja luulisin kyl et muillaki isoilla hotelleil löytyis! Ja tosiaan tossa oli kyl mahtava allasalue, huoneet on vaa aika askeettisia mut sitäki puhtaampia!
    Ja hei olisko sul mitää vinkkei täst kutan yöelämästä, kun ei noi legianin jumputusdiskot eilen oikein iskeny :DD

    • Reply Meri tiistai, tammikuu 20, 2015 at 07:51

     AA okei! ja mahtava toi fast boat service juttu! en mä tarvii muuta ku mukavan sängyn jossa nukkua pois mun jetlagit :D

     me käydään kutalla aina eikonissa.. sekin on siinä legian streetillä mutta jos bounty ja muut helvetit on skygardenista oikeelle ni se on sit vastakkaiseen suuntaan ehkä 100m..

     • ellinooras torstai, tammikuu 22, 2015 at 07:16

      Jes kiitti vinkistä! Sieltä sai ilmasii vodkaredbullei mikä ei ikinä tietenkää haittaa :D

     • Meri torstai, tammikuu 22, 2015 at 10:47

      haha, hyvä jos viihty :D

 • Reply kukapelkaapallinaamaa maanantai, tammikuu 19, 2015 at 15:40

  Voi että osaan niin samaistua noihin sun fiiliksiin kaukosuhteesta. Itse elin kaukosuhteessa noin kaks vuotta. Se ikävä oli kyl niin perseestä! Mutta kaukosuhteessa sitä osaa arvostaa niitä kaikkein pienimpiäkin arkisia asioita kumppanin kanssa sitten kun taas tapaa. :) Meidän suhde valitettavasti loppu, kun mä en koskaan saanut viisumia jenkkeihin. Siksi ei koskaan kannatakaan rakastua jenkkimieheen, kun sinne on niin vaikee saada viisumia. :D

  http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi/

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 15:58

   Voi ei :( Ausseihin viisumin saaminen on tavallaan helppoa, ihan helvetin kallista vaan :D

 • Reply Sannna maanantai, tammikuu 19, 2015 at 15:59

  Nyt on pakko kommentoida ennen ku ees oon lukenu tekstiä :D tv:stä tuli meinaan just mainos ”Prinssi Harrylle morsian” ohjelmasta (ava), kai sä oot siinä? :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 16:06

   se on vaan hartsan look a like, mä säästelen itteäni siihen oikeeseen! :D

 • Reply Satu V maanantai, tammikuu 19, 2015 at 18:05

  Onko ollut niin kauheeta olla Suomessa, kuin mitä alunperin ajattelit? :)

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 19:22

   Joo ja ei. ikävä Peetä oli varsinkin ihan kauhee, eikä koti oikein tuntunu kodilta kun se ei ollu mukana. Mut ollu kyllä kivaa vaan olla vaikka töissä tää koko aika onkin menossa…

 • Reply mallu maanantai, tammikuu 19, 2015 at 20:42

  Oon noi suppailumestat kelpaisi!! :) Hehe sama lento oli meillä Damista KLään ja elossa ollaan :D

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 22:13

   joo ehkä siitä selviää :D vaikka vähän jännittääkin…

 • Reply pulkkiz maanantai, tammikuu 19, 2015 at 21:34

  Oon menossa Balille ens kuun lopussa ja ajattelin vihdoinkin mennä kans Lembonganille! Kerro, jos löytyy joku kiva majapaikka. Jee jee :–) Aurinkoa!

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 19, 2015 at 22:13

   Mä kerron! :)

 • Reply annika maanantai, tammikuu 19, 2015 at 22:41

  arkivapaat on kyll tosi jees!:)
  ittellä on ekaa kertaa vapaa keskellä viikkoo,tiistaina. Se on kans ihan hauska kun viikko katkee heti ku se on alkanu. Ei ainakaan pääse tuntuun raskaalta:)

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 20, 2015 at 07:52

   joo keskiviikon vapaat on parhaita, kun se viikko ei tosiaan ehi oikeestaan ees alkaa!

 • Reply annukka tiistai, tammikuu 20, 2015 at 00:59

  no worries, lensin sillon viimeks balille just ton saman reitin ja tais olla viel sama kone mikä tuli alas muuut malaysian airlines on ihan paras kuhan pysyy taivaalla :D ja kl – denpasar sieltä sai ilmasta bissee ja viiniä muistaakseni millä voi lääkitä hermostumista haha! otatko mut mukaan laukkuun?

  • Reply Meri tiistai, tammikuu 20, 2015 at 07:52

   carlos lupas tulla hakemaan mut, niin voisin luvata muutenkin rohkasua :D

  Leave a Reply